Sorum daha çok kızlara, cinsel ilişki yaşayacak olsanız ne tür fiziksel özelliklere sahip bir erkek tercih edersiniz?
Giyim
Tip
Tarz
Fiziği
Ten rengi
Saç şekli
Fiziksel özellikleri?
Giyim
Tip
Tarz
Fiziği
Ten rengi
Saç şekli
Fiziksel özellikleri?
Bir erkekle cinsel ilişki yaşamak istemezdim dürüst olmak gerekirse ha sadece estetik açıdan nasıl erkekleri çekici bulduğumu soracak olursan da daha feminen görünümlü feminen tavırları olan erkekler diyebilirim 🙂
Anladım teşekkür ederimm. Ya aslında ben bir tik feminensiyim fakat senin gibi çekici bulanlar neredeyse hiç yok, yani sayınız çok az cidden
Evet sayımız azdır olabilir 🙂
Cevap
1Cevap
Bu soru da yeni bir taktik galiba 🤣
Ne gibi?
Kaslı geniş omuzlu öküz gibi vücudu olsun giyini sade ve şık olsun güzel bir gömlek ve güzel kumaş bir pantolon hafif uzun ve temiz sakal beyaz ten kara ve kalın kaş siyah saç ve büyük şey 🤭
Anladımm, objektif olarak beni yorumlar mısın kendimi anlatsam?
Olur
Beyaz tenliyim, saçlarım siyah, ve saçlarım orta derecede uzun yani sadece kahküllüyüm ve ense traşı falan olmuyorum, sakal yok yüzüm babyface sadece çene kısmımda jilet izli bir şekilde bırakıyorum, zayıfım ama zayıf olduğumdan dolayı vücudum şekilli, 180 boyum var, vücudum da ki tüm kılları alıyorum, bacaklarım hariç, kollarım da dövmeler var. Yani sence bu tip bir erkek çekici midir? Çevremden çekindiğim için boyle konular açmıyorum ama merake diyorum insanların beni çekici bulup bulmadıklarını. Şimdiden cevabın için teşekkür ederim.
Hiç fark etmez, eşimin özellikleri nasılsa öyle
Anladım, teşekkür ederimm
Rica ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?