Cinsel ilişkide kadınların çoğunda bu durum görülmektedir. Geç orgazm olmak ya da hiç orgazmı tadamamak gibi durumlarla karşı karşıya kalırlar. Bu durum neticesinde partneri ya erken boşalmış olarak nitelendirilir, ya da kadını doyuramıyor olarak görülür. Fakat mastürbasyon yaparken kendilerine dokunduklarında aldıkları zevkin daha çoğunu ön sevişme esnasında partneri yaşatmaktadır. Ayrıca okşamanın vermiş olduğu hazzın daha fazlası cinsel ilişki yaşanırken yaşanmaktadır. Peki bu bilgilerden yola çıkarak kadınlardaki bu geç orgazm olma ya da orgazmı yaşayamama durumu neden kaynaklanmaktadır?
Hem erkeklerin beceriksizliğinden O g noktasını vibratörümle çok rahat bulup orgazm olurken Erkeğin bulması kaç gidiş gelişten sonra bile yok Bir de psikolojik olarak kadın tam güvenmediği aşık olamadığı birisiyle orgazm olması zor Ve sevdiği biriyleyse de çekinmesi utanması kasması nasıl gözüküyorum düşüncesinden zor Yani kadın olmak Zor Zor Zor Zamanla çiftin birbirine alışması gerek Bu yüzden evlilik sevgilik bunlar güzel şey insan için mutlu edici sosyal ilişkiler
Erkek 2-3 dakika boşalıp, arkasını dönüp yatıyorsa o kadın zaten orgazma ulaşamaz. Belinin yorulduğu yerde dili devreye girecek, dili yetmezse ellerini kullanacak. Kadın ya da partneri cinsel ilişki esnasında klitorisi de uyarmalı. Ne demişler Allah boş duranı sevmezmiş ahahah :)) Erkek sürekli “hadi hadi boşal, boşaldın mı” diye sorular sorarak kadını strese sokuyorsa o kadın bo-şa-la-maz anca orgazm taklidi yaptığıyla kalır.
Normal seyreden durumlarda erken geç denilecek bir durum yok. Kadının hayal dünyasında özgürce kurduğu fanteziler ile yaşadıklar arasında tabi ki farklılıklar olacaktır. Kadın tatmin olamıyorsa, adam 2-3 dakika içinde boşalıyor ve kadına sırt dönüp yatıyorsa hele bir de başlamadan önce ön sevişme, ilgi görmediyse kadın. Kadının boşalamaması çok normal.
Bunun bircok nedeni var. Kadin veya erkek için de farketmiyor. Her iki cins de bedenindeki algıları ruhsal durumuyla birleştirerek daha yoğun anlık keyif yaşarlar. Ama duygusal yogunluk olmaz. Çünkü partner, mekan, zaman, uyarılma, uyarma önemli birer detaydir
soruyu soran arkadaşım ben uygulamalı çalışarak işi çözdüm 30 dk da gösterdiğim performansın etkisini daha iyi performans sağlayarak 15 dkya indirdim bende 30 yaşındayım mükemmelbir seks hayadına başlayalı 1 yıl olmadı
Bu tamamen erkeğin hatası ne yazık ki..Çünkü kadının nereden ne zevk aldığını bilmeden kendi zevki peşinde koştuğu için.. Kadının zevk noktasını ve kaç adet zevk yeri olduğunu bilen kaç erkek var acaba.
Aslında benim kişisel fikrimdir kadın orgazmı beyinde bitiyor sevişirken göğüslerinin oksanmasiyla bile kadın orgazm olabiliyor erkeklerin işi bosalmayla biterken kadınlar ard arda orgazm yaşıyor Doğanın kadınlara bı armağanı aslında onlara bizden üstünler
Bence bu erkekten kaynaklanıyor mesela ben sadece dilimi kullanarak yine yeterim maksat onu zevkin doruklarına çıkarmak kendi zevkimden önce onun zevk alması benim için daha önemli
Kadının kendi verememesi iyi konsantre olamaması Bu durumda iş erkeğe düşüyor ön sevişmeyi uzun tutacaksın oral seks yapacaksın dilini ve elini parmağını iyi kullanacaksın
Eliyle istedigi gibi oynayabiliyo baskısını eliyle ayarlayabiliyo zevk aldığı noktaları felan ilişki sırasında karşı taraf işine geldiği gibi yaptığı için boşalma olayı farklı olabilir
Çünkü kadınlar gerçek ilişki yaşarken o andan zevk almak yerine, daha sonra benim hakkımda ne düşünür acaba düşüncesinden zevk almay fırsat bulamazlar 😂
Kadınları orgazm olmaları İçin strese sokmamak ve acele ettirmemek lazım ufak çaplı dokunuş ve farklılıklarla o an seks sohbeti de yaparsan boşalması kaçınılmaz olur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Türk erkeği işi biliyor dediğimde hemen saldırıya geçiliyor Ayrıca dildo bile penisten kat kat fazla işini biliyor
En İyi Cevaplar