+1 yılAh şu sütyenler, nasıl da rahatsız ediyorlar. Teliydi, kumaşının dokusuydu, lastiğiydi kancasıydı derken çekiştire çekiştire günü bitiriyoruz. Dua ediyoruz gece olsun da çıkarıp pijamaları giyelim. Çıkardıktan sonra gelen o özgürlüğü rahatlığa hiçbirşeye değişmem 🤭
112 Yorumla
Soran+1 yılSavaştan çıkmış gibi anlatmissin 😀
- +1 yıl
Vallahii 😂
Soran+1 yılBu seferde sağa sola kaçıyorlar serbest kalınca 😀
- +1 yıl
Hahaha çok ta salmamak lazım 😅
Soran+1 yıl😂😂😂😂 muhabbete gel ya 😂😂😂
- +1 yıl
😂😂😂
Soran+1 yılBol kazak veya bol tişört giyiyirsunuz bide bizimde aklımız basimizdan gidiyor 😂
- +1 yıl
ya da sabah uyanınca aceleyle üzerimize geçirdiğimiz erkek gömleği 🙏😂
Soran+1 yılYaaa var ya o daha bir seksi oluyor ozaman. Neyse bazı şeyleri yazmicam sonra engel yiyorum
- +1 yıl
Hahaha
Soran+1 yılInsanı dellendirme ya yeter 😃
Soran+1 yılErkek gömleği giyip önünü acmaniz yok mu
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBralet takıyorum rahat oluyo
16 Yorumla
Soran+1 yılÖğreneceğim çok şey var demek ki 😃
Cevap sahibi+1 yılTeli kopçası ve süngeri olmayan sütyen diyebiliriz
Soran+1 yılOooo bak bunun adini arıyordum sayende öğrendim çok hoş okuyor bunlarda özellikle göğüs tarafından çift askilarin olmasi
Cevap sahibi+1 yılEn önemlisi rahat
Soran+1 yılEvet resimlere baktım. Sıkma iz yapma yok. Sünger gibi rahat ve toparlayıcı. Bellide etmiyor.
Soran+1 yılÇok seksi gosteriyorda
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılsütyende demir olanları tercih edilmemeli hem sıkıyor hemde deri ile temas halinde batıyor. dişimi kıracaktım bir keresinde :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılregl öncesi rahatsız ediyor memeler şişip agrı yaptıgı için onun dısında uyurken bile çıkaramam öyle alıştım o benim bir parçamm
379 Yorumla
Soran+1 yılUyurkende mı cikarmiyorsun ooo rahatsız etmiyor mu ya
Cevap sahibi+1 yılyoo
Soran+1 yılHalla halla ilk defa sutyenle yatan duydum enteresan
Cevap sahibi+1 yılher gece onu mu cıkarıcam hem uyurken seni bir şey sıkı tutuyor çok güzel kocam olursa takmam o tutar ahahahahh
Soran+1 yıl😂😂😂😂 doğru diyorsun kocan tutar artık. Özellikle siyah ve kirmizi renkleri daha güzel oluyor
Cevap sahibi+1 yılsiyah favoridir her zaman
Soran+1 yılBeyaz tene siyah mükemmel gidiyor acayip çekici gösteriyor
Soran+1 yılKirmizida güzel ama
Cevap sahibi+1 yılhahahahh ne merak ettin ya bu sütyen olayını sanırım memelere çok düşkünüz
Soran+1 yılAcayip düşkünüm ve bu düşkün lük nerden geliyor anlamadım. Bide dil
Cevap sahibi+1 yılçoğu erkek düşkündür eski sevgilimde senin gibiydi :)
Soran+1 yılHerkes alt tarafı merak ediyor ben üst. Sevgilinde mi oyleydi yoksa sadece ben mi oyleyim
Cevap sahibi+1 yılyok yok o da memeye daha düşkündü hep izler hamur gibide yoğururdu :) saatlerce emzirsem hayır da demezdi
Soran+1 yılAynen böyle saatlerce sömürüp somurmak istiyorum. Bazen partnerim yeter aşağı in artik dediği oluyor 😀 ama ne yapim acayip güzel bir şey ya.
Cevap sahibi+1 yılyok ben hiç in demem emzirmek çok güzel bir de ısırıp acıtmasa 😀
Soran+1 yılPartnerim başımı tutup göğüslerine bastirip emzirmesi beni zaten bitiriyor. Yumuşak yumuşak. Emmesi yemesi çok güzel oluyor. Tamamini agzima alıp yutasim geliyor. Offff ben ne yapıyorum yaaa
Cevap sahibi+1 yılvalla beni de etkiledin eski sevgilimi özledim şuannn 😅
Soran+1 yılBöyle tisortunun altından başımı sokuyordum. O beni görmüyordu. Içeride yalanip duruyordum. Uçlarını dudaklarimin arasina alıp kahve çekirdeği gibi emerek yumusatiyordum
Soran+1 yılBen emdikce o dahada bastiriyor ya off acayip mükemmel oluyor. Meme ucu bölgesini agzimla kapatiyorum iceriden dilimle meme ucundaki deliği dilimle oksuyorum ya mükemmel oluyor var ya 😊 bana meme verin ya 😂😂
Cevap sahibi+1 yılbir de kucagına oturup emzirmek var en tatmin edicisi alttan bir seyler hissediyorsun üstten emiyor zaten sertse bir de partnerin canını yaka yaka sömürür ne güzel
Soran+1 yılBu pozisyonu çok yapıyorum. Çünkü göğüsler tam ağız hizamda olurken poposuda kucagimda oluyor. Ve arka tarafta aynada sirtini görüyorum saçları aşağı doğru şelale gibi uzanmış acayip seksi görüntü oluşuyor. Ve ben emerken bana bakmaya çalışması ve nefes alış verisleri yükselmesi ben nerdeyim ya
Cevap sahibi+1 yılarada bir boyuna cıkıp oraları emmek memeleri emerken sıkmak uclarını dişlemek kalcalara tokat atmak emerken belden tutup alttan sürtünmek üfff asıl ben nerdeyim
Soran+1 yılBen bir kere ağzımı sonuna kadar açtım bogazina yapistirdim. Ağzımı hiç kaldirmadan vakumlaya vakumlaya boynuna ensesine ordan kulaklarini sonra tekrar boynundan boğazına dogru bir tur atmıştım.
Cevap sahibi+1 yılofff
Soran+1 yılSonra sağ kulağını tamamen ağzıma aldım öyle bir emdim ki tukurukler kulagindan aşağı doğru akiyordu o ara elim yine goguslerindeydi birakamiyordum
Soran+1 yılOzellikle boyun kulak meme ucu buralardan çok tahrik oluyorsunuz
Soran+1 yılSutyeninin askilarini omuzlarindan aşağı indirirken dilini ağzıma vermesi de mükemmel oluyor o görüntü var ya dehşet birşey ya. Saatlerce bikmadan sevisebilirim yaaa bıkmadan yiyisebilirim yeter ki oda istekli olsun hemen bosala kaçmasın
Cevap sahibi+1 yılkulaktan olmuyorum ama boyundan ve memeden asırı oluyorum
Cevap sahibi+1 yılbende saatlerde sevişebilecekken karsıda ki hemen işe koyulalım eğiliminde gıcık oluyorumm
Soran+1 yılBoyundan emdigin zaman dudaklarini agzini hiç kaldirmayacaksin. Şey gibi düşün elektrik süpürgesi yere nasıl yapisip ileri geri cektiriyoruz aynen öyle. Elektrik süpürgesi nin yapışması gibi yapisacaksin ve somura somura boynunun cevresinde bir tur atacaksın. Gezdigin yerlerde islaklik kalacak böyle
Cevap sahibi+1 yıloff evet yaa
Soran+1 yılBende sevmiyorum o işi. Saatlerce yiyişmek emmek varken vucudunun her yerini en ince ayrintisina kadar tadini almak varken bosalmak veya işe baslamak tad vermiyor. Yani sevisirken bile kadinin en az 2 kere boşalması lazim
Soran+1 yıl![Sütyen çok seksi gösteriyor ama rahatsız etmiyor mu?]()
Bundan dahada ilerisini düşün
Cevap sahibi+1 yıltamamen katılıyorum sana
Cevap sahibi+1 yıltamamen katılıyorum sana iş üstündeyken bile sevisme bitmeyecek o meme o dudak bırakılmayacakk
Soran+1 yılKadinimin ağzı dili vucudumdan ayrilmayacak bende ayni sekilde tabi. Sadece sok cikarla meşgul olunmaz. Mesela yuz üstü çevirip enseden isirik alarak yine dudaklari ağzı kaldirmadan elektrik süpürgesi gibi vakumlayarak kalça catalina kadar yalanmak gerekir. Islalk islak böyle. O islaklik sirtta kalacak ve hafif ruzgarda o soğukluğu hissedecek
Soran+1 yıl![Sütyen çok seksi gösteriyor ama rahatsız etmiyor mu?]()
Veya böyle arkadan gelip yutacaksin
Soran+1 yılGöğüsleri
karpuzu yerken hafif hafif isiriyorsun sert ısırmaya gerek yok çünkü hemen ağzına geliyor ve karpuzu agzina alirkende suyu akmasin diye vakumlayarak cekiyorsun ya
Gogusleride aynen bu şekilde somuracaksin vakumlayip yiyeceksin. Göğüs istiyorum. Bebek gibi 😂 meme istiyorum
Soran+1 yılPartnerimin göğüs uçlarından süt gelene kadar emiyorum sıkıyorum. Böyle su gibi birşey çıkıyor onu içine kadar yutana kadar devam ediyorum. Biraz acı bir su ama olsun
Soran+1 yılAyyyhhh sabah sabah ta iyi enerji oldu beee
Cevap sahibi+1 yılhic su geldigini görmedim sütte hamile kalmayınca olmaz ama demek ki nasıl sömürüyorsann partnerin sanslıymıs
Soran+1 yılIkı dudagimi meme ucuna yapıştırıyor um. Pipetle meyve suyu çeker gibi içer gibi sömürüyorum. Böyle meme ucundan ayak parmaklarına doğru ılık ılık birşeylerin aktığını söylüyor. Zevkini tarif ediyor yani. Ben memesini emerken su geliyor. Hatta bak acı bir su böyle. Çok gelmiyor bir damla bile çıkmaz ama getiriyorum. Veya zevk suyu gelebilir bilmiyorum.
Senin sevgilinle şanslı. Ama benim önceliğim doyana kadar sevişmek
Cevap sahibi+1 yılbende böyle isterdim ama millet hemen işe koyulma peşinde 😅
Soran+1 yılOnlar agizlarinin tadını bilmiyorlar.
Ben partnerimin agzini nerdeyse 10 dk kadar yalar yutarim. O dili ağzıma girecek tukurukleri ağzıma akacak. Cenemden aşağı doğru partnerimin tukurukleri akmasi lazım. Dişlerini falan yakarım.
Sonra boynunu ensesini kulaklarini böyle boyun cevresini elektrik süpürgesi gibi vakumlaya vakumlaya emerim köpek gibi ıslak ıslak yalarim.
Partnerimi öyle bir yalarim ki tukuruklerimle yikarim sevişme öyle olur.
Oda beni tukurukleriyle agzinin islakligiyla yikayacak.
Göğüsleri zaten soylememe gerek yok bana yedirsin bogsun beni.
Kucagima oturacak göğüslerini sokacak agzima bende o esnada sirtini oksayip kalcalarini sikcam.
Biz sevisirken böyle sevisiriz.
Gerçi öyle sevisiyorduk 4 ay oldu bitti.
Sevgilin senin kıymetini bilmiyor
Cevap sahibi+1 yılsevgilim yok bitti bizimde ac kaldık sevgiyee
Soran+1 yılAaaa üzüldüm 😔 halbuki cana yakın birisin belli. Ama işte olan zaten senin benim gibilere oluyor. Aynen insan sevgiye susuyor. Böyle sarılmak koklamak ilgilenmek saçını taramak istiyor ama kıymet bilinmiyor. Ben kız arkadaşımın saçını çok tarardim onu giydirirdim kendi ellerimle. Hemde iç camasirina kadar.
Soran+1 yılPartnerimi koklardim. Hatta burnumu koltuk altına sokardim içime cekerdim kokusunu. Konuşurken ağzının içine girerdim nerdeyse. Nefesi yüzüme vursun diye.
Cevap sahibi+1 yılseninki de biraz iğrencliğe giriyor nxnxjdkd
Soran+1 yılGizli olduğunu daha yeni farkettim heee 😀 halla halla bu kadar dikkatsiz değildim ben 😊 eskileri anlatmaya odaklaninca akıl gitti tabi 😀
Soran+1 yılSevdiğin zaman tiksinmiyorsun ben daha neler yapiyordum ona. Buraya yazarsan valla engel yerim. Benim kadar onun tadını alan biri daha olamaz yani o derece
Cevap sahibi+1 yılgarippp
Soran+1 yıl4 ay oldu ayrilali. 4 aydır elim kadın eline degmedi 😀 benimle sevisecek olan kadın önce bana guvenmeli. Ona güven veririm şefkat veririm sahiplenirim korur kollarim. Eğer o isterse sevisirim. O izin vermeden asla ona yaklasmam. Anlatacağım çoook şeyler var velhasıl kelam 😀
Cevap sahibi+1 yılbu libidoyla kendine hakim olacagını düşünebiliyorsun yanii 😀
Soran+1 yılSevişmeye başlamadan önce iç camasiri defilesi yapardik evde 😀 dekolteli vs seksi elbiseler giyerdi. Sonra film oynardık kendi capimizda çok güzel oluyordu. Senaryo yaziyorduk hem normal film oynuyorduk hem p.. no şeklinde 😀😀
Cevap sahibi+1 yılpeki neden ayrıldı
Soran+1 yılLibidom yüksek ama sabretmesinide bilirim.
Partnerimi dese ki sadece yatıp uyuyacagiz hatta ciplak sekilde. Ama dokunmak yok. Kabul ederim ve dokunmam da.
sadece sevişmeyi çok seviyorum doyamiyorum. Partnerimi yemeye emmeye somurmaya doyamiyorum bilmiyorum.
Neden ayrıldı sebep yok bıktım artık dedi 3 sene olmuştu çıkalı. Öyle gitti. 1 aya yakın uğraştım baktım olmadı. Sonra zaten başka biriyle gördüm.
ya da iyi sevisemedim herhalde ayrıldığına göre
Soran+1 yılGerçi Şu an zor duruyorum ve kendimi sanalda rahatlatmaya çalışıyorum 😀 sayende bende cildirdim zaten. Birinin sevgilisiyle yaptiklarini anlatmasi hoşuma gitti bunuda tespit etmiş oldum 😀😀
Cevap sahibi+1 yıliyi bakalım 😀😀
Soran+1 yılDilini yutuyormuydu sevgilin
Cevap sahibi+1 yılevet o da senin gibi sömürmeyi falan cok severdi biz birlikte olmadık ama hep seviştik bu durum daha güzel duştan sonra bornozla bana dayadıgı bile oldu çok hoştuuu
Soran+1 yılYalamadigi yerin var mı veya senin onu
Cevap sahibi+1 yılvar tabi pek yalamazdık birbirimizi memelerim boynum karnım falan
Soran+1 yılMesela ben yatağa uzanirdim.
Oda üstüme doğru gelir eğilir göğüsleri aşağı sarkardi.
Ağzıma yüzüme surerdi göğüslerini.
O esnada elimi iple yatağa baglardi gergin şekilde. Ben dokunamazdim
Cevap sahibi+1 yılaynı seyi bizde yapardık ama baglama yok ben sevişmede erkegin baskın olmasını severim
Soran+1 yılSonra ben onun ellerini bağladım.
Beni öyle bir deliritmisti ki sadece göğüslerini 15 dakika boyinca somurdum isirdim. Vallahi mosmor olmuştu.
Çığlıklar bastı agzini bezle bağladım.
Sonra boynuna geçtim sadece dilimle 10 dakikaya yakın yaladim sadece yaladim çünkü isirsam moraracak sonra iz kalacak
Soran+1 yılPartnerimin en çok sevdiğim hareketi kucagima oturup bana ellerileyle göğüslerini yedirmesi
Cevap sahibi+1 yılbenim sevgilimde dikkat ediyordu ama bir kere kaldı iz canım çıkmıştı saklayacam diye😀
Cevap sahibi+1 yılonu bence cok seviyordum sevgilim deliriyordu alttan sürtünüyorum üstten de emziriyorum deliye dönüyordu 😀
Soran+1 yılOffff su kelimelerin insanı öldürür ya. Emziriyordum falan offfff
Soran+1 yılBende sadece boxer kaliyordu.
O tamamen soyunuyordu öyle kucağıma oturuyordu.
Bitane sandalyemiz vardı karşımızda ve arkamızda aynalarimiz vardı.
Kucagima otururdu yağ gibi karardı hemde göğüslerini yüzüme sürer yedirirdi aynadanda kendimize bakardik. Müthiş bir şey di ya sevişme gerçekten çok guzel
Cevap sahibi+1 yılevet çok güzel
Soran+1 yılArkadan sarilirdim göğüslerini avuclayip
Boynunu omuzuna doğru dondurma yalar gibi yalardim
Soran+1 yılGenelde bende senin gibi boyun ense ve goguslerde gidip geliyordum. Morarirdi yani o derece emerdim. Yalardim. Düşünsene su bile gelirdi memesinden. Bazen hafif hafif dislerdim yüreği ağzına gelirdi
Cevap sahibi+1 yılbende yemek yaparken o bana yapardı bunu arkadan memelere sarılırdı öyle koala agacına sarılmış gibi gezerdik 😀 sürekli bir dayama halinde makyaj yaparken arkamda sürekli hissediyorum falan
Cevap sahibi+1 yılo da ısırmaktan zevk alırdı ama çok acıyordu o an güzel sonrası tam bir felaket yatamıyor dokunamıyorsun
Soran+1 yılŞu an öyle bir yalamak ekmek sömürmek somurmak sıkmak yemek ıslak ıslak yalamak istiyorum ki anlatamam
Soran+1 yılSen anlattikca ben kuduruyorum
Cevap sahibi+1 yılbenimde canım çektii
Soran+1 yılGöğüslerini hayal edebilirmiyim offff müthiş anlatiyorsun biliyormusun
Gizli Üye(30-35)+1 yılSporcu sutyeni takıyorum
111 Yorumla- +1 yıl
çok şekilsiz değil mi o?
Soran+1 yılHangisi o
- +1 yıl
valoyebolcular, basketçiler giyiyor ya, önü resmen araba taponu gibi düz çıkıntı hiçbir estetik yanı yok görünüş açısından
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap Rahatlığıma önem veriyorum. Kopçalı sütyenden nefret ederim
- +1 yıl
şahsen erkekler estetik gözüyle bakıyor, onu çıkarmanın hele ki tek elle çıkarma başarısı göstermenin hazzı ayrı :D
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap kendim çıkardığım için sorun yok
- +1 yıl
umarım sütyeninden tüm kıyafetlerine kadar seni hayranlıkla soyacak sevdiğin bir erkek bulursun :)
Soran+1 yılMerak ettim dur bakayim suna
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap Teşekkürler :)
Soran+1 yılOoo çok güzel duruşu var ya baktım
- +1 yıl
şahsen kemerimin çıkarılıp fermuarımın indirilmesi anında yaşadığım heyecan arabayla 200 km ile hızla gittiğimden çok daha fazla :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmayınca takma derdin olmuyor.
29 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani 😀
Cevap sahibi+1 yılZayıf olunca ondan yani anla işte.
Soran+1 yılBelki sana göre öyledir ama bize göre senin düşündüğün gibi olmuyor. Sen takmiyormusun hiç dışarıda
Cevap sahibi+1 yılHiç sağlıklı değil, türk üretimi sütyenler biraz ucuza alınca kalitesiz oluyor. Önceleri kullanıyordum, küçük olanlar için destekli olanlarından alırdım. Hiç rahat edemedim s*kerim böyle işi dedim, daha kullanmıyorum, onun yerine yarım atlet olabilir. Tahta gibi zaten bir şey yok.
Soran+1 yıl😂😂😂 alemsin ya 😂😂
Bazı erkeklere göre tahta göğüsler daha seksi geliyor söyleyeyim
Cevap sahibi+1 yılArkadaşın biri yazmış sporcu sütyeni rahat ya, çok da seksi görünmeye gerek yok. 😂
Soran+1 yılAma ben baktım gerçekten seksi duruyor 😀
Cevap sahibi+1 yılİyi ilerde sevdiceğine taktırırsın. 😂
Soran+1 yılAlırım tabi hatta beraber gideriz almaya
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvde takmıyorum
410 Yorumla
Soran+1 yılEvde takılma ama erkek kardeşin veya baban olduğu zaman nasıl yapiyorsun
Cevap sahibi+1 yılKüçük zaten belli olmuyor
Soran+1 yılCanını sıkma sakın her halinizle güzelsin iz
Soran+1 yılBazen küçükte olsa uçları belli oluyor ya ondan dedim
Cevap sahibi+1 yılYok yahu sıkmıyorum rahat oluyor :D
Cevap sahibi+1 yılBol giyiyorum sütyen takmazsam
Soran+1 yılKaç bedenini z
Soran+1 yılSizin bol. giymenizin sebebi belli olmamasi için mi
Cevap sahibi+1 yılEvet 75b
Soran+1 yılYinede hoş
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahatsız edici bişey zaten
27 Yorumla
Soran+1 yılGün boyu akşama kadar gerçekten rahatsız eder ya
Cevap sahibi+1 yılÖyle
Soran+1 yılKaç beden
Cevap sahibi+1 yıl85b
Soran+1 yılSizi rahatsız eder evet
Cevap sahibi+1 yılHerkesi eder
Soran+1 yılAma cokta çekici gösteriyor
+1 yılTahta gibi olsada mermi gibidir onlar güzeldir
00 Yorumla
+1 yılSütyensiz aşklarım benim 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence gayet konforlu
24 Yorumla
Soran+1 yılEminmisin
Cevap sahibi+1 yılBedenine göre aldıktan sonra sıkmiyor. Ama goguslerim buyuk degil galiba o yuzden
Soran+1 yılHmmm oda doğru. Ama yinede bunaltir insani ya
Soran+1 yılGöğüs bedenin kaç senin
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne