Mesela şu kadınlarınki gibi
Charlotte mckinney
Emily ratajkowski
Nasıl olur?
Charlotte mckinney
Emily ratajkowski
Nasıl olur?
Emily'nin vücudu harika.. vücuduna göre göğüsleri iri ve beli çok ince ve vücudu zayıf bu hatunun. o yüzden göğüsleri hafif sarkık gibi görünüyor. göz yanılması.. aslında muhteşem göğüsleri ve vücudu var...
Evet haklısın
www.fashiongonerogue.com/.../
bu resimde harika... vücudu ne kadar ince ama göğüsleri iri ve hafif sarkmış gibi duruyor.. ama o sarkıklık bile çok seksi.)
Evet gerçekten vücudu çoook ince. Göğüslerine hayranım bu kadının
senin bedenine yakın mı? ölçü ve görüntü olarak?
Evet çok çok yakın
nefis o zaman.) boy kilo nasıl? biraz spor yaparak sıkılaştır göğüslerini..
Boyun 1.67 kilom 58. Evet duvara karşı şınav çekiyorum. Bur de göbeğim sıkılaşsın diye her gün 50 yarım mekik sabahları yapıyorum. Bu arada ölçüm 85 B / 90
boy çok çok iyi.. ama kilo olarak fazlan var bence..55 ideal olur senin için.. yaptığın hareketler göğüs ve karın bölgesi için en uygun hareketler. devam et.. sakın bırakma.. göğüslerin B cup mu gerçekten? resimdeki gibiyse C olmalı.. özelden yazarmısın?
Özelden yazamam. Evet B cup size. Kilo verince göğüslerim de küçülüyor
tamam yazma özelden.) aslında küçülmesi kötü değil ki. seninkiler zaten iri sayılır vücuduna göre.. bence sıkılaştır.. daha derli toplu ve dik dururlar.. hacim olarak aynı kalırlar ama sıkılaşırlar.. hem 3 kilo çok etkilemez..
Tamam deneyeceğim sağolun önerileriniz için ☺
ben teşekkür ederim, umarım istediğin özelliklere sahip olursun sporla.. profilin gizli. görmeyi çok isterdim , fiziğini merak ediyorum...)
Etme ya klasik vücut işte
klasik vücut mu.)) Emily ratajkowski gibi göğüslerim var dedin. hiç te klasik değil.)
Ben bir ara 65 kiloydum. Çok hızlı kilo verdim dolayısıyla mememin alt tarafında çatlaklar oluştu ama yine de genel görüntüyü bozmuyor 😄
O yüzden tedirgin oluyorum kilo verirsem dağa çok çatlar diye. Johnson's baby vazelin sürüyorum masaj yapıyorum yatmadan önce. Sırf daha çok çatlamasın diye
hızlı kilo alıp vermelerde bu tip çatlaklar olabilir, normal ama daha çok gençsin.. yani 20 li yaşlardasın. spor ve bir takım kremlerle bunu rahatlıkla çözersin. en önemli şey vücudunu sıkılaştırman.. belin ince olsun , o kıvrımlı görüntü ve dolgun göğüslerle gayet dikkat çekici ve fit durursun..
Belimin yan tarafları biraz kalın (kalçaya yakın olan yan kısmı). Onu eritirsem tamamdır. Zaten sırf orda birikmiş yağ. Fazla kilo verince bacaklarım eriyor kış aylarında spor yapma imkanım olmadığı için dengede tutmaya çalışıyorum
belin yan tarafı, en zor eriyen bölüm... çok uğraşman lazım.. düşük bel pantolon giyme.. daha da geniş gösteriir o bölgeyi. yere yan uzanıp , üstteki bacağı havaya doğru kaldırıp indirme hareketi iyi gelir..
resimdeki hareketleri dene..
Evet düşük bel pantolon hiç giymiyorum. Pantolon tercihim yüksek bel, esnek ve boru paça
Bu hareketim çok yaptım ama bel ağrısından dolayi bıraktım. Aslında en güzel spor yüzme ya
havuza gidiyormusun hiç? çok ideal aslında. hemde sıkılaştırır.. ve tenini güzelleştirir..
Önerileriniz için teşekkür ettim 😊
yardımcı olabildiysem ne mutlu... görmeyi çok isterdim seni.. fiiziğini merak ediyorum.
Gidemiyorum ama kaydolup gitmeyi düşünüyorum
Yüzme bilsem 5 dk daha durmazdım 😊 😄
havuzda problem olmaz ki... çok derin değil.. can simidi takarsın.)
hangi şehirdesin?
Ankara
bende İstanbul .)
Ankara da imkanlar fazladır. bir çok havuz vardır.. büyükşehir belediyesinin kapalı havuzları var. araştır.. hem yüzme öğretiyorlar hemde eğleniyorsun ve zayıflıyorsun.)
İnşallah şu üniversite sınavını bir atlatayim da araştıracagim iyice
üniversiteye mi hazırlanıyorsun? hangi bölüm düşünüyorsun? özelde n yazarmısın yaa.) burada yazdıkça aşağı doğru uzadı sayfa.. lütfen..
yazmadın?
Birazcık isim var
mesaj atarmısın müsait olduğunda... özelden...
meme dediğin yeri gelir sütyen görevi görüp kopça gibi birbirine bağlanmalı :)
Benimkiayni emilynin gi bir hep merak etmisimdir sarkik mi o gogusler simdi😒bnmkilerde bana biraz sarkik geliyor ama ayni boyle. Kotu mu ki yaa
Emily ninkiler hoşuma gidiyor benim ya
bence güzeldir
emily sarkık demeyin nolur atarım kendimi şurdan benimkilerle birlikte yahu. :S
atmayın..
@fetishboy26 neden atsın ki? Benim memelerim de emily ninkiler gibi
süper iyi deniyorsa niye sarkık deniyor orasını anlamadım :S daha bunun doğumu bilmem nesi var ya.
Cevap
33Cevap
fazlasıyla hemde.. ama canlı olarak hiç gördünmü diye soracak olursan görmedim hiç :(
Aynen aynen kesinlikle. Ya gece gece canimi cektirdin ya bir git yaa
çokda sarkmaması lazım ilerde dizlerinde sektirir walla :D
yaw gece gece soktun kafamıza simdi kimi uyandırıcaz bu saatte :D
Bu isimler olursa sorun degilde bir baskasi olunce bebeksi degil.
vay arkadaş 3 kızın da memeleri Emily ratajkowski memeleri gibiymiş :)
Kayak rampası/ volkan karışımı bir şey oluyor bu meme şekli. Çoğu kişi armut tercih etse de bu daha seksi duruyor
Google görsellere göğüs şekilleri diye yazarsan çıkar 😄
Hah işte benimki de öyle. Sarkık görünüyor ama sarkık değil 😄
Benimki de büyük zaten 😄
Önceden tanıyor muydun bu mankeni 😄
kendine paymı çıkaracaksın burdan, seninkilerde aynıdır kesin :)
yok abi ne sarkikligi ya mem dedign ampul gibi olmali dimdik ates etmli karsiya
Meme dediğin sert vee yuvarlak olmalı ama iran fuzelerine benzeyeenlerde guzell
Hayir sarkik kotu duruyo heleki armut gibiyse
kalem düşmüyorsa sorun var demektir
Düşmüyor bende 😄
o zaman sorun yok demektir
kücük ve dik daha güzel
kişideki duruşudur önemli olan
Bilmem pek alakam yok.
Güzel değiller, armut daha iyi.
Kadına ve memeye göre değişir.
Seksı bencede sallandıgında tahrık edıyor