Erkekler kadının zevk dolu inlemerini dinlemeyi severken söz konusu kendileri olunca neden bunu gizlerler, bu durumdan çekiniyor musunuz?

Kadın erkeğinin keyif seslerini ve zevk iniltilerini duydukça daha da coşkulu sevişir. Her iki tarafında zevk haykırışları birbirine karışması tarif edilemez bir mutluluktur. Sessizce sevişen erkek ya sesin cazibesini farkında değildir, ya onu inim inim inletecek ateşli kadına denk gelmemiştir. Hele de partneriyle sevişmekten haz alan erkek deli gibi inler. :)
Nerede o sessiz sevişen bulsun beni hepsinin mi çenesi düşer sevişirken!😂😂
Gercekten ilgincmis.
Kim demiş Kim görmüş Hiç de bile Hem de nasıl ses çıkarıyor Hem de nasıl bir görsen ama şurada haklısın kadınlar daha fazla bağırıyor alt katta kim var üst katta kim var Hiç umurlarında olmuyor içine girip çıktıkça okşadıkça sevdikçe yanmadıkça Vesaire Vesaire özellikle içine girip çıkışlarda of of of of o ne bağırmalar
Zevk sınırsızca yaşanmalı bana göre, iliklerine kadar hissetmeli. Zevkin dorukları Nirvana'da yaşanmalı. İnlemeler, haykırmalar, nidalar olmalı. Şahsen ben inim inim inleterek, zevk çığlıklarına eşlik ederek inleyerek cinsellik yaşamaktan yanayım... :)
Cevap
100Cevap

Nedenleri degişkenlik gösterse de ,
Benim erkeğim sevişirken inlemeli konuşamalı verdiğim zevki duyurmalı bana..
iniltileri ve konuşması
beni daha çok ateşler.. 💫💥💦
Biz kadınlar ilişki sırasında tamamen kendimizi odaklandığımız için tadını çıkarır zevk almamıza bakarız ama erkekler ilişki anında kafasınfa başka şeyler kurabiliyorlar buda onların dikkatini veremediklerinden zevk almalarını azaltıyor
Mümkünse bağırmasın onlar zaten. Kendilerini ses çıkarmamak içim sıkarlarken boyun damarlarının oluşturduğu görüntü çok daha tahrik edici.
İnlemek bir çok erkeğe göre değil ki bana göre de erkek inlememeli komik olabiliyor. Hızlanan nefesleri ve dudaklarından dökülen kelimeler, duymak çok daha keyifli.
Başkasını bilmemde ben çok ses çıkarmam..
Nefes/heves ve aranjmanda kalmış dilin hafif argoluğu geceye güzel tad bırakabilir..
ben gereği gibi sevişirim yerine göre sessiz yerine göre sesli
asla gizlemem çekinmem ama bunu aşık oldugum kadın yaptırablir sadece
Bilmiyorum ama erkegin ses cikarmasi beni kesinlikle sogutur genelde bir bögürme duyulur haha
Ki o böğürme final
Sessiz seks sadece yakalanma korkusu varken olur bence. Onun dışında ses çıkarmamak saçma bence. Seslerin verdiği zevk diye bir şey var, ama ses çıkarmayan biri varsa belki kadınını bastırmak istemiyordur. Bazen bu olabiliyor çünkü
Sessiz mi? Pek sanmıyorum sessiz olacağımızı..
Tabi ististanaları olabilir..
Bazı erkekler ses çıkartmaz, bazıları harika ses çıkartır ve tahrik gücü yüksektir🔥🔥
İnlemek psikolojik olarak bazı erkekleri engelliyor, acaba kadının komiğine gider mi, bana farklı bakar mı algısıyla düşünüyorlar. Ama çoğu kadın erkeğinin inlemesinden tahrik olur.
Aynen bazı erkekler inlemiyo bile nedenki bende çok merak ediyorum partneriminde inlemesi beni daha çok zevke getirirdi bunlar neden inlemez 😅
1- Kadın inlemesiyle erkek böğürmesi bir değil. Adamın kendi motivasyonunu bozuyor o an.
2- Mast yapmayı öğrendiği andan itibaren hep gizli saklı yaptığı için öyle alışıyor. Değişmiyor ondan sonra.
Çünkü sevdiğimiz kadının soluk alışverişini ve sesini daha iyi duymak için sessiz olmak gerekir. Ayrıca ağzı laf yapan iş yapamaz.
Kim demiş sessiz sevişiyorum 😊oldukça sesli ve sert sevişirim ve hiç bir zaman da hiç birşeyden çekinmedim çekinmem de
Çoğunlukla erkek uygulayıcı olduğu için sessiz kalır gereken yerde söz alır.. Kadın uygulanan olduğundan daha çok inler ve ses verir..
Hayatımda sadece 1-2 defa yaşadım bunu. Sanıyorum karşındaki ile ilgili bir durum. Bazı kadınlar bunu yaşatmasını biliyor. 🙂🙂
Yapıyla alakalı inleyen var inlemeyen zevkle doğru orantı olabilir.
benimki inlemek değilde, nasıl zevk ve haz aldığımı ayrıca o anda neler hissettiğimi kulağına devamlı olarak fısıldarım.
''bu nasıl bir ıslanmadır böyle''
onu okşarken; ''tenin çok güzel''
''bunu yalamam gerekir'' gibi gibi gibi
Gizlemek ya da çekinmek de değil aslında. Finale doğru hırıltilar çıkar ama fazla ses yapmayı sevmeyiz 😂
Kadın inletemiyorsa biz napalım
Bence erkeğin inlemesi birazda kadınına kalmış bir durumdur
yoo çekinmiyoruz erkeğin yapısı böyle ha arada yüksek sesli inlemeler de oluyor tabi
Çılgınca aygır gibi bağırılması da gerçek değil ve zaten çok irite ediyor.
Erkekler olaya odaklanmalıdır ki zevk alabilsin, zevk verebilsin. Sadece boşalırken ses verirler ki o da zevkin zirvesidir.
Ben çıkarıyorum, sünnetsiz olduğum için zevki tam hissediyorum, erkeğin inlemesi için penisini ve stracumunu yalayın, çoğu kadın oral yapmıyor Müslüman ülkelerde
Gizlemek niye bence kimse gizlemiyor sadece inleyecek dereceye gelmiyor
Asla sessiz yapmam efendim.. Kadınımın verdiği hazla çığlıklar atarım
Kadinlar bizden daha cok zevk aliyo çunkü bizim en buyuk zevkimiz bosalirken ama. kadinlar her girip ciktiginda alıyo
Araştırmalara göre bilinç altında sessiz olması gerektiği yatıyor muş. Sesli olduğu zaman Daha çabuk gelmelerini sağlıyor muş.
erkek patlamaya hazır bır yanardagdır hafıf dokunmada fısşkırır bu yuzden erkek sakın olur genelı boyle kadınlar ıse dar bır yolun genıslemesıne sebeb olur normaldır acı
Çünkü aldığı her nefesi aldığı zevkin inlemelerini derinden hissetmek için
yüksek sesle burnumdan soluyup hafif inlediğim oluyor. ama iştahla bir oral seks yap bakayım nasıl sesler çıkıyor erkekten
Pek sessiz olamadığımı biliyorum istemsizce.. Ama bunun tahrik edici olduğu söyleniyor.
Hiçte bile sessiz değiliz... Partnerimizi ürkütmek istemeyiz...
Çekinmem zaten o sırada kendine engel koyan muhtemeleen rol yapiyor
Evet, erkekler sessiz başlar... Fakat bu sessizlik, kesinlikle fırtına öncesi sessizliktir...
Sadece bosalirken ses çıkarabilirler ben dişimi sıkarım gerçi
Sessiz değilim. Sessizken sadece bitirip gitmek istiyorumdur
Kadını inletmek kolay ama, erkegi inletmek kolay değildir. Bunu başarabilen 2 kişi oldu hayatımda.
ses çıkartır partnerinden çünkü
sadece boşalırken ses çıkartır :D
evet bu bizde var neden olduğunu inan bende bilmiyorum sanırım
O anın büyüsüne Odaklanıyoruz :)
Genelde bayanlar daha çok çıkarır erkekler bosalma enasinda cikarir
partnerinin inlemesini duymak için duydukça daha çok zevk alacağı için 😉😘
Erkekler cogu icinde saklar utanir bagirmaya kadin bagiracak
Onun sesini bastırmak istemem😋
Partnerin zevki bize yetiyor daha çok haz aliyoruz ayrıca inlegimizde sanırım bizden dogurdunuz malum erkek sert olmalı algısı var
O eforda ses cikarmaya calisirsak arkadan çikar, az laf çok icraat 😉
Bu sizinde işinize gelmezmi 😉😉?
ilk defa senden duyuyorum ben bazen bagiriyorum zevkten
erkek inlemesin avrat gibi kim kimi cikiyor belli değil ohh diyorlar o yeterli bence
Vaovvvvv 😊😊😊
Ohh sesi çıkarıyorlar daha napsınlar
Sessiz sevişmek nedir ya
kadınlar in inlemesini duyabilmek için desem ve daha çok hırslı olmak için
Erkekler borazan gibi bağırmamak için susarlar :)
Kadınların iki ağzı olduğundan çok konuşurlar erkeklerde iki kafası olduğundan çok düşünürler
Erkekler inler mi ilk defa duyuyorum 😂
Kadının sesi daha güzeldir çünkü o esnada.
İnliyorum ama sadece bosalirken
Partnere biraz alisinca daha rahat oluyoruz
Çığlıklarım karşı daireden duyulur 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar