Ünlü model Didem Soydan, sosyal medya hesabından kendisine taciz mesajı atan hayranını affetmedi. Soydan’a bir takipçisi “Merhaba, nasılsın? Antalya’ya geliyor musun? Canım, hastayım sana. Seninle seks yapmadan ölmek istemiyorum” yazmış. :)Soydan, bu mesajı hikaye bölümünde ifşa etti ve arzuları coşmuş takipçisine “Kötü bir haberim var, benimle seks yapmadan öleceksin” yazdı.Sizin seks yapmadan ölmek istemediğiniz bir ünlü var mı?
Kezban bir kadın olduğunu belli etmiş. Modern çağda yaşıyoruz birileri birisiyle seks yapmak isteyebilir bunun teklifini edebilir alıp bunu ifşalayacak ne var?
Mesaj atmak suç değil seks teklifide suç değil beğenmezden engellersin olur biter ya da mesaj kutunu kaparsın olur biter ama yayınlamak suç. Bu kişi bir dava açsa kazanır.
Bunlar hep dikkat çekme çabaları. Safız bizde inanacağız ya 😂 Milyonlarca mesaj geliyordur en iyisini seçip onunla büyük bir kitleye hitap etmeye çalışıyorlar
Büyük sevdiğini öğrenince bende yazmak istedim ama bir baktım benimde onurum var der gibi sertleşti sonra özür diledim şeyimden ününü büyük seviyorum demesine borçlu :))
En İyi Cevaplar