Seks sırasında bal, krema, çikolata gibi tatlar kullanmak nasıl olur? Seks sırasında bal, krema, çikolata gibi tatlar kullanılabilir mi yoksa cinselliğe böyle şeyler karıştırmayı uygun bulmuyor musunuz?
Seks sırasında bal, krema, çikolata gibi tatlar kullanmak nasıl olur?
Dondurma, çikolata, krem şanti, krema denemiştik. Gerçekten de tarifi imkansız bir zevk :) Buradaki ince nokta süreceğiniz şeyi sizin değil partnerinizin seviyor olması önemli ;) Yalayacak olan o sonuçta :)
Partnere göre uygulanabilir, seks şurasında yazmışsın ama ön sevişmenin ön sevilmesinde yapılabilir. Yatakta henüz üzerinde şort, iç çamaşırı vs varken bu çilek çikolata beraber yenebilir, aynı zamanda öpüşme okşama gibi ön tahriki başarılı bir şekilde yapıp bunu ön sevişmeye ve birleşmeye aktarırsan zevk katlanır, büyür.. Aynı şeyi jakuzide birkaç mum yakarak şarap , tekila gibi seksi içkiler eşliğinde zevkli bir gece yaşanabilir.. Müzik dahil edilebilir. Bence olmalı diyorum.
Biraz sert bir yorum olacak ama hiç seks yapmayan ya da ayda yılda bir seks yapanlar için çikolata, kremşanti, çilek gibi öğelerin kuşağa garip gelmesi normal. Düzenli seks hayatı olan ve monotonluktan kaçınmak isteyen çiftlerin tercih ettiği basit metodlardan birisidir yiyeceklerinde kullanımı. Cinsel ilişkiyi böyle basit dokunuşlarla renklendirmeyi ben uygun buluyorum ve zaman zaman uyguluyorumda..
Benim herif de tipki benim gibi akli basinda bir turk vatandasi olarak yapis yapis vucutlari paklayacak kadar su ve gaz harcamak istemeyecektir. Lutfen gencler ortadogu ulkesi oldugunuzu unutmayin israfa sebep olacak fanteziler kurmayin..
Alkol kafası ile yapılmalı hepsi.. diğer türlü hep bir eleştiri noktası yapılırken. .. ki çoğu kızımız eleştirmiş zaten.
Ben severim , kadınlar özellikle eritilmiş çikolatayı peniste seviyor. Tespit. Kadına gelince , her yerine yakışıyor çikolata. Krema olayı biraz eğlenceye itiyor. Algıda zevkten ziyade, şunu bir yiyeyim tadı nasıla kaydırıyor. Alkol yoksa muz olmali erkek için.. masada. Seks aralarında itici enerji sağlar. Depolar boşalınca.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Aromalı jelleri deneyin, muz, Cilek vs tatlarinda var... Buz küpleri de guzel... ozellikle bayanlar bir sure agzinizda buzu eritip o soguklukla oral yaparsaniz partnerinize olay bitmistir😉
Gerçi bu dediklerini denemedim ama bu gibi şeyler oral yapilirken kullanilabilir, yapiş yapiş ilişkiye girilir mi zevki nasil olur bilmem, belki zevk suyu ile kariştiginda da ilişkiye girilir güzel zevki olur
Bence her şeye denge lazım. Ne kadar zevk alsan da abartmamak lazım. Bir kavim vardı zevk uğruna her b0ku yediler taşa döndüler kalıntıları halen mevcut.
öncesınde (ki zaten gaz verır) hatta sonrasında evet.. ama orda hayır:) ipek carsaflara yazık kım yıkayacak onları sonra.. hergun hergun carsafmı yıknaır:)
@Ojelikadin genelde krema kullanırım ya da yenebilir meyveli kayganlastiricilar var oral seven var sevmeyen var ben kadının sadece güzel olanını değil ayni zamada tatmin edenini severim 👅
çikolata, bal tarzı yapışkan maddeler hiçte güzel olmuyor kesinlikle tavsiye etmem yapıştıgi yerden çıkmıyor. en güzeli krema tarzı sert yapışmayan tatlılar kullanmak veya alkol seviyorsanız şarabın tadı da harika oluyor
Denenebilir ama ben partnerimin teninin tadını herhangi bir katkı maddesi olmadan almak isterim, zaten tatlı lezzetli olan bir şey için ekstra bir tatlandırıcıya gerek yok bence :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çikolata güzel oluyor denedim patlıcan muz felan da :)))
Bence zevk alınacaksa yapılabilir. Tabii taşlar ve sürülecek yerler çok önemli. Sadece nimet diyen hitap ettiğimiz şeyin o bölgelerde olması ne açıdan doğru tartışılır. 😅
Böyle bir tesebbuse bizim kadinlarimizn tepkiso aynen soyle olur. Ne yapiyirsun nimet gunah. Onuda gectim çarsaflar mahbolack. Tabi sen yikamiyorsun onlari. Zaten basimda agriyor.
En İyi Cevaplar