Yatak başlığına sırtımı dayadigimda ayaklarımı uzatıp bacak aramı Aralık bırakıp partnerimin yüzü bana dönük şekilde bacaklarımın arasına oturup bacaklarını ayırarak elleri ile hafif arkaya doğru yaşlanmış vaziyette dizlerimden güç alıp ritim tutturmasi ve saçlarını o dans ile savurmasi , öyle ki boynundan aşağıya göğüslerinin arasına kadar nemlenen tenini ve tüm çalışan kaslarını karşımda izlemek ve onun bana yaşattığı hazzı ona izletmek kadar güzel bir an olamaz..
10 Yorumla
+1 yılBen sekste romantizm yaşamayı sevmiyorum.
Favori pozisyonlarım doggy, cowgirl, pronebone, standing ve 6914 Yorumla- +1 yıl
Bunlar nasıl pozisyon la. İngilizce kursu gibi
- +1 yıl
@kardanadam38 Ya iyi güldüm :D :D
Doggy biliyorsundur zaten, cowgirl erkek sırt üstü yatar kadın yüzü dönük kucağına oturur, prono bone kadın yüz üstü yatar ve adam da üstüne yatar, standing de ayakta sevişmek demek
69 görüyorsunuz anlatmaya gerek yok :D - +1 yıl
Eyvallah anladım. Sevişmek için dil lazım ama bu şekilde ilkkez tanık oluyom
- +1 yıl
@kardanadam38 Ya tamam dur güldürme :D :D
+1 yılSekste romantik olmak tarzım değil. Ama madem cevap lazım doggy diyorum. Bize göre romantik sayılır 🖤
130 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer ikisi de ayaktayken erkeğin şeyinin kadının şeyine girmesi, harika bir pozisyon bu 😊💋
232 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
Göz göze, yüz yüze gelinen her pozisyon romantik.
191 YorumlaEşim sağ tarafına dönük yatar. Sol bacağını karnına doğru çeker ve ben de sağ bacağının içine oturarak onun içine girerim. Tüm kontrol bende olur. Kalçalarını tokatlar ve sımsıkı sıkıştırırım, göğüslerini okşarım, çok inlediğinde ara verir ve dudaklarını öpmeye başlarım. O da testislerimi sıkarak mümkün olduğu kadar boşalmamı uzatmaya çalışır.
Önce eşimin orgazma ulaşmasını beklerim (mümkün olursa) daha sonra onun işareti ile ben boşalırım. Bu pozisyonu çok sık deneriz.10 YorumlaEn romantigi misyoner densede misyoner seven birisi bana göre sıkıcıdır.
90 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnlatmam yaşarım 😂😂😂şaka şaka
Misyoner ve ayakta duvara yaslamalı yatakta haşlamalı artık şu işe başlamalı 😂😂12 Yorumla- +1 yıl
Haha ne orjinal adamsın sen ya😄
- +1 yıl
Twveccuhunuz efenim beni sizler yarattiniz 😂😂
Sevdiğinin tenine dokunduğun her pozisyon romantiktir..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Elbette bir erkek ile bir kadının her bakımdan bir biri ile temas ettiği iki pozisyon misyoner ve cowgirl..Çünkü göz göze ve dudak dudağa olunur güzel sözler söylenir.. Cowgirl de her iki tarafta inisiyatif alır.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim için, kadını kaldırıp kollarımla taşıyarak içinde olduğum pozisyon. Boynuma sarılması ve tamamen benim gücümle aletimin üzerinde kalkıp inmesi ve gözlerime bakması. Bu pozisyonda bir kadının içine boşalmak gibisi yok bence.
10 Yorumla
+1 yılVücut temasının fazla olduğu pozisyonlar daha bir romantik.
Örnek;kadının kucakta olduğu pozisyonlar, kaşık lazzydoggy nin temaslı hali...10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılromantizm ve seks ikisi aynı anda zor birleşiyor kafam da biri bitmesi gerek ötekinin başlaması için bende
10 Yorumla Groin (spoon) derim uyumadan önce, uyandıktan sonra tok karna tek doz. Omuz ve boyun kokusuyla beraber alındığında tesiri artar ve tedaviye çabuk yanıt alınır. 😁
10 Yorumlamisyoner pozisyonudur... partnerinizin gözlerinin içine bakabilirsiniz...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben misyoner derim, düz cowgril de tercih sebebim olur çünkü nefesler karışmalı.
10 Yorumla
+1 yılcowgirl veya doggystyle pek romantik değil ama romantikleştirilebilir
10 YorumlaYüzüstü altimda olması.. ya da doggy pozisyonunda dik şekilde bana yapışması.
10 Yorumla
+1 yılRomantik değil ama kesinlikle en sevdiğim pozisyon romantik koltukta kucağımda otururken sevişmek
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Senin resimdekide güzel. Aynı pozisyonun ayakta. Kızın erkeğinin kucağında olduğunu düşün.
10 Yorumla
+1 yılmisyoner en romantik yüzünü görmek isterim. partnerimin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAramızda kalsın. 😉
20 Yorumla
+1 yılkucakda kadının erkeğin boynuna sarıldığı ve erkeğinde kadını sıkıca sardığı nefeslerin birbirine karıştığı pozisyon:)
20 Yorumla
+1 yılEn romantigi yan yana ama yüzyüze seks yapmak pozisyonun bir adı var mı bilmiyorum onuds bilen yazsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu kaşık kucak misyoner neymiş ya açıklasa biri?
83 Yorumla- +1 yıl
Kaşık pozisyonu
![En romantik seks pozisyonları hangisi?]()
Misyoner ; yüzyüze
Kucak ; adından belli zaten
Cevap sahibi+1 yılAnladım teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim (:
Misyoner tabiki ve bacak omuza alıp abanarak yapılan. O an göz göze bakmak çok romantik
20 YorumlaKadının kucakta olup içine alıp kalçasını kıvırarak dans etmesi aynı anda öpüşmek
10 Yorumla
+1 yılPiLLy her pozisyonun tadı romantiği farklıdır bu yüzden ben derim ki, her pozisyon acele etmeden uygulanmalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKucak ateşi 🔥
80 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı.
+1 yılMisyoner en iyisi galiba
80 Yorumla
+1 yılSeksin her turlusu romantik ❤❤
10 Yorumla
+1 yılKaşık ve kucak pozisyonları yavaş bir şekikde ama
10 Yorumla
+1 yılRomantizm güzel bir şey ama yeri yatak da değil bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı. sekste pek romantiklige onem vermem.
seks vahşi yapılır.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Kucak bence ya kalp atışlarını hissedeceksin tenini nefesi nefesine değecek
10 Yorumla
+1 yılKucak. Ve misyoner pozisyonu romantik olanlar ama daha zevkli olanlarda var tabi
10 Yorumla
+1 yılHayal çeker gibi yapıp üstüne atlamak favorim. Ben buna Mahmut Tuncere beş kala adını verdim.
10 Yorumla
+1 yılDemir Şef, Balerin, Veliaht, Kovboy
71 YorumlaEn haşini deseydin hemen söylerdim de romantik diyince ne olabilir acaba. Pozisyonları düşünüyorumda o kadar hareretliyken romantizm olması zor gibi. Senin ki hangisi acaba merak ettim şimdi
02 Yorumla- +1 yıl
Neden romantizm zor olsun aşkla yapılan seks romantizm doludur.
Benim için kucak en romantiği
Gücün yetiyor sa kadını kucağına alacaksın bide misyoner😊
10 YorumlaAlttaki kadınımın gözlerine bakarken onun zevkten değişen yüz ifadelerini izlemek benim en güzel ve tek kutsal pozisyonumdur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Kaşık, kucak ve misyoner
10 Yorumla
+1 yılBence her pozisyon romantik yeterki yapmasını bilmek lazım
10 Yorumla
+1 yılben kadını bacaklar yukarda baş aşağı yapmayı severım
10 YorumlaMisyoner pozisyonu bedenler elektiriĝi alıp vermeli
10 Yorumla
+1 yılSirayla teker teker denenir.
Ama benimki misyoner ve domalma10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılayakta iki kadın tarafından oral sekse maruz kalma posizyonu :D
00 Yorumla Ben şahsen böyle kızı sırt üstü uzatıp bacakların arasına girip böyle kız altımda kaybolacak şekilde uzanıp s. i. k. m. e. k istiyom bide domaltarak😊😊💋
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl11 Yorumla- +1 yıl
😂 😂 😂
+1 yılMisyoner.
120 Yorumla
+1 yılbacakları belimde ayakta ve tırnakları sırtımda dudak dudağa😍😉
00 Yorumla
+1 yılErkek koltukta veya sandalyede otururken, kadın kucağına oturacak, yüz yüze bakacaklar
00 YorumlaEn romantiği Kaşık ve Kucak
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılYüz yüze göz göze pozisyonlar
20 Yorumla
+1 yılGöz göze gelebildiğin her pozisyon romantiktir. 🔥
20 Yorumla
+1 yılGöz göze gelebildiğin her pozisyon.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kucak, göz göze meme ağza falan :)
20 YorumlaRomantizm ön sevişmede bitiyor bence :)
10 Yorumla
+1 yılKadının üstte olduğu pozisyon
10 Yorumla
+1 yılAşkla yapilan seksde her pozisyon romantiktir.
10 Yorumla
+1 yılEn sevdiğim reversecowgirl
10 YorumlaKucak
Bacak Omza
Kolon pozisyonu10 Yorumla
+1 yılRomantiği bilmem ama doggy ve kucağın tadı başka
20 Yorumla
+1 yılBence gift wrap pozisyonu çok romantiktir.
10 Yorumla- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar