+1 yılYalan yanlış anlatılanlar, hurafeler. Seks hep öcü, korkulacak bir durum gibi anlatıldı. Ama bundan da kötüsü, kadınlar bir garanti olmadan seks yapmaya korkuyor. sıfatlar o kadar kötü ki; ortada bıraktılar, kullanıp attılar vs. Kadınlar son zamana kadar kocaları dahil partnerlerine sevişmek istediklerini bile söyleyemiyorlardı. Ne de olsa deneyimli kadın ya da sadece seks isteyen kadına bile kötü gözle bakılıyordu ki sitede bile öyle kişilere denk geliyoruz.
Genel olarak, daha rahat ailelerde ortamlarda yetişen ya da kendini bu çizgilerin dışına atabilmiş modern kadınlar ne cinsellikten ne erkeklerin tepkilerinden zerre korkmuyor ve umursamıyor.12 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkürler ve günaydın
- +1 yıl
Rica ederim günaydın
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorkma değil aslında toplumsal baskıdan dolayı evlenmezse benimle orta da kalırsam korkusu o
511 Yorumla- +1 yıl
O iş bitti artık herkes evlenebiliyor
Cevap sahibi+1 yıl@Yineattılar1 yok yaa çok çok nadir senin o dedigin
- +1 yıl
Asla katılmıyorum. Kime sorsam onla bunla yatmış ama evde kalan yok çok kaliteli bu işi yapmamışsa tabi 😀
Cevap sahibi+1 yıl@Yineattılar1 sen o diyenlere bakma yapan kendini neden ifsa etsin. Kaldi ki yapanlarda genel de anal ve diktirme yapıyorlar
- +1 yıl
Sanmıyorum ya farklı düşünüyoruz. Biz erkeklerde he boku yediğimiz için bakire kız peşinde koşan ypk artık
Cevap sahibi+1 yıl@Yineattılar1 yok yok zaten her kızla yatıp sonra bakire istiyor erkeklerimiz
- +1 yıl
Ona da al diyoruz bir hareket çekiyoruz 😀😀
- +1 yıl
Bakireyim bacak arasından çöküp kalbe girdi herkes motor artık kızı erkeği boşveeeerrr
Cevap sahibi+1 yıl@Yineattılar1 bence de zor anladım. Ama anladım 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Yineattılar1 yok çıkmadı ben özelden konuşmuyorum 😊
- +1 yıl
Engellersin sonra korkma şerefsiz değilim ifşa etmem
+1 yılKorkmazlar ama güvenmek isterler. Güvendiği ve değer verdiği kimseye açılır. Nazik ve kibar ol. Seks objesi olarak görme. Güzelliği bacak arasında arama saclarida güzel ayaklarida
00 Yorumla
+1 yılKadınlar cinsellik konusunda korkmaz erkekten daha fazla ve daha istekli yaşarlar sadece ucuz olmaktan korkarlar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
1000 erkek 1 kadını ister ama kadın sadece 1 tanesiyle yapar , sayının kendisi yeterince korkutucu
10 Yorumla
+1 yılİlk yapanlar ya da fazla acı çekenler korkar ve bu doğaldır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkorkmazda çekinirler çünkü öyle yetiştik. Aman yapma etme dikkat et bakma öyle konuşma ayıp, evlenincede pat diye normal olunca denge şaşıyor. Psikolojik yani
11 Yorumla
+1 yılÇocukluğundan beri korkulacak bir şey olarak gösteriliyor çünkü
00 YorumlaKorkan kadin mi varmis 😂
10 Yorumla
+1 yılben hic korkan kadin gormedim valla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılAcır ama algısı
00 Yorumla
+1 yılHaklı korku.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne