+1 yılKadinlar erkekten daha baskındır abi. sebebi erkek bir sekilde yaşıyor bunu yani cok zor değil. Fakat bir bayan icin bu cok zor... bence erkek çoğu zaman geri çekilir
14 Yorumla
Soran+1 yılBirde ülkemizde erkek yapınca normal kadın yapınca anormal oluyor
- +1 yıl
Bakış açısı ile alakali sanırım abi
Soran+1 yılHaklısın kardeşim
- +1 yıl
👍🏽
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekler doğası gereği genlerini aktarmak için cinsellik arayisindadir. Kadınlar için cinsellik çocuk ile daha ciddi sorumlulukların başlangıcıdır. O yüzden kadınlar mesafelidir
11 Yorumla
Soran+1 yılBirde doğal olarak toplum baskısı yüzünden, teşekkür ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle yaşadığımız toplumdan dolayı kadınlarımız hep bi tık geride kalıyorlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok şükür demek istediğimi anladınız, bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama yanlış anlama oluyor. Yorumlarda görürsünüz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bu düşünce, inanç gibi birçok noktadan bölünebilir. ben uzak durmuyorum mesela ama duranlar da var.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım tabiki tercihe göre değişir.
+1 yılYok uzak durmuyorlar bize gelince boyleler yuzde 30luk kesimin koynundalar
12 Yorumla
Soran+1 yılAdamına göre muamele diyorsun
- +1 yıl
Aynen oyle
ondanda geri kalsınlar adsads zaten cogu follos oluyo sevgilisiyle
12 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda onlar bizden şanslı biz istiyoruz desek hapislik oluruz. ☺️
Gizli Üye(18-24)+1 yıl1. Saçma
2. Buna ayırıcak vaktimiz yok eğlenceli de değil
3. ihtiyacımız yok
4. Cinsellik değil duygular daha güzel
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım tabiki tercih meselesi
Gizli Üye(36-45)+1 yıltatmadigi zevki bilemeyip Uzak kalıyordir ve bircok sey
13 Yorumla
Soran+1 yılYani aslında benim burada merak ettiğim genelde cinsellik dendiği zaman erkekler ön planda oluyor acaba kadınlarda böyle bir durum söz konusu olmuyor mu
Cevap sahibi+1 yıloluyor elbette sadece bunu bu kadar göz önüne koymak karşı tarafin bakışında yanlış anlasilmamak. adinada yapılıyor ndiye düşünüyorum
Soran+1 yılYani hep erkeklerin planda hani kadınlar genelde arka planda tutuluyor onların istekleri onların beden arzuları hiçbir şey düşünülmüyor ben bunu anlatmaya çalıştım ama birkaç yorumda böyle tepki aldım
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklere güven yok çünkü tek amaçları seks doğal olarak bizde uzak dururuz
17 Yorumla
Soran+1 yılYani tamam bu konuda kabul ediyoruz ama sonuçta sizin de istekleriniz olmuyor mu yani aslında ben bunu sormak istiyorum neden kadınlar geri planda tutuluyor onların bedeni onların istekleri yok mu? Yani sadece erkeklere özel bir durum mu
Cevap sahibi+1 yılOluyor ama erkekler bi sürekli dillendirip kimseyi rahatsız etmiyoruz
Soran+1 yılGerçekten haklısınız ama ben de aynı şekilde hiçbir zaman dillendirip yani insanları rahatsız etmiyorum kendim doğuştan bedensel engelliyim evli değilim sevgilim yok düzenli bir cinsel hayatım da yok ama öyle önüme gelene salça olmuyorum haklısınız.
Cevap sahibi+1 yılEn doğrusu bu zaten
Soran+1 yılAma tabii bazen kendimi zor durumda hissediyorum yani sonuçta bedensel engelli de olsan benim de hormonör olarak bir rahatsızlığım yok bazen sınıra yaklaşıyorum yani
Cevap sahibi+1 yılOlabilir insanız herkesin duygusu var
Soran+1 yılEvet ☺️☺️
Cinsel Yaşam konusunda 843 cevap paylaştı. Erkeklere güvenmiyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklılar pampa güvenilecek tipler değiliz 😂
+1 yılKendilerini korumak için 😀
11 Yorumla
Soran+1 yılHaksız da değiller, teşekkür ederim
+1 yıluzak durmuyorlar dayıcım
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle görünüyorlar mı diyorsun?
+1 yılnapalim pardon? halka acik mi yasayalim ozelimizi
115 Yorumla- +1 yıl
Ozel hayatimizla ilgili soru sormak ne haddinize zaten kendi aranizda normallestirdiniz
Soran+1 yılBen kötü bir amaçla sormamıştım aslında beni yanlış anladınız, demek istediğim şu sadece erkekler ön planda tutuluyor kadınlar düşünülmüyor.
Soran+1 yılNasıl yani 😂
- +1 yıl
siz de utanma denen sey yok ondan olabilir
Soran+1 yılHanımefendi madem bizde utanma diye bir şey yoksa o zaman siz niye cinsel yaşam etiketi olan soruya yorum yapıyorsunuz konuyu engellersiniz görmezsiniz olur biter.
- +1 yıl
ne alaka?
- +1 yıl
ozel yasantinizla ilgili bir sey mi sordum¿
Soran+1 yılTamam ama ben de sizin Özel hayatınızla ilgili bir şey sormadım sadece burada acaba neden kadınlar geri planda tutuluyor neden erkekler ön planda tutuluyor şeklinde sordum aslında benim burada yapmak istediğim şey kadınların özel yaşantısını açığa çıkarmak değil onların da böyle şeylerle isteklerinin olabileceğini göstermek, yani bir nevi sizleri savunmak istedim ama yanlış anladınız
- +1 yıl
sana mi kaldi Qq
Soran+1 yılSaygısızlık yapıyorsun yorumunu kaldırmak istemiyorum hayırlı akşamlar dilerim
- +1 yıl
tabi
Soran+1 yılHanımefendi belli ki bir şeylere sinirlenmişsiniz belli ki canınız sıkkın tresinizi öfkenize atacak birisini arıyorsunuz eğer size İyi gelecekse bana istediğini hakaret edebilirsiniz hatta mesaj da atarak hakaret edebilirsiniz size karşı sesim çıkmaz Ama ben hiçbir şekilde kötü bir amaçla bu soruyu sormadım eğer sizi kıracak da bir şey yaptıysam kusura bakmayın
- +1 yıl
neyi uzatiyorsun su an fikirlerim gayet net ve acik daha da konusma
Soran+1 yılTamam ben uzatmiyorum siz biraz aksi davranıyorsunuz
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzak durmuyorum tek aktivitem
116 Yorumla
Soran+1 yılAçık sözlü kadınları seviyorum. ☺️ Benim için böyle bir durum söz konusu olmuyor.
Cevap sahibi+1 yıl3 Farklı erklekle yapıyorum
Soran+1 yılİyi kolay gelsin dikkat et yalama olmasın
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım nasıl
Soran+1 yılEspri yapıyorum ☺️
Cevap sahibi+1 yılHı anlamısske😅
Soran+1 yıl☺️☺️ senin gibi bir arkadaşım olsaydı güzel olurdu
Cevap sahibi+1 yılNeden ki
Soran+1 yılCinsellik için değil ben bedensel engelliyim böyle anlayışlı birine burada denk gelmek mümkün olmuyor.
Cevap sahibi+1 yılİstekli misn
Soran+1 yılHer insanda olduğu gibi ☺️
Cevap sahibi+1 yılM st yaprkem ne tür vıdolar izliyorsun
Soran+1 yılYani genelde hayal gücümü kullanmayı tercih ediyorum onun dışında mlf tarzı ya da o anki duruma göre değişiyor
Soran+1 yılNeden sordunuz?
Soran+1 yıl😂😂😂
+1 yılBen senden korkuom
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım neden ki?
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler