Eşler arasında cinsel anlamda biraz sınır ve utangaçlık olmalı mı? Karı koca olunmuş, iyi güzel; ama bu sayede sınırsız ve utanmasız mı olmak gerekir? Yani cinsel konuda biraz sınır olması, herkesin haddini ve yerini bilmesi, zaman zaman utanmanın da olması gerekmez mi? Hatta bu davranış, her şeyi daha güzel ve masum göstermez mi?
Eşler arasında cinsel anlamda biraz sınır ve utangaçlık olmalı mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
20 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sınır olmalı. Bu dunyada hicbir sey sınırsız degil. Her seyin belli ölçüsü ve sınırı var. Hicbir sey haddinden fazla değil. Ikili iliskilerde de bu olmalı. Iki tarafta birbirinin sınırlarına saygi duymalı. Kari kocayiz diye her sey mübah degil. Bir seyin bir sınırı varsa, buna kural konuyorsa belli ki bir sebebi vardir. Mesela anal seks. Bunun dini boyutunu geçiyorum. Saglik açısından cok riskli. Sınır olmasın diyelim hickimse de sınır olmasin. Millet viruslerden ölsün. Kadınlar buyuk tuvaletini tutamaz hale gelsin. Kişiye 10 dk lik zevk alacagim diye saygı kalmasın. Kendi eşine, cocuklarinin annesine hayvan gibi davransın. 10 dk lık zevk alacagiz diye hayvanlasmaya, insanlıktan cikmaya gerek yok. Ciftler birbirinin sınırlarına saygi duymali. Millet evli olmayi her halti yapariz anlıyor. Kadın benim istediğimi yapar yapmak zorunda olarak algılıyor, sınır yok diye algılıyor. Bu algidan dolayi kac tane evli kadin kendi kocasi tarafindan tecavüz ediliyor. Istemedigi seylere zorlanıyor. Gidip video izliyor aynisini yapmaya çalışıyor karısının üstünde. Gercek cinsellik o değil. Bunu ya zorla yapiyor ya da ikna etmeye çalışıyor. Ikna ederkende psikolojik siddet uyguluyor. Ayrılırım diyor, küsüyor, annesinin evine gönderiyor. Cok yapmak istiyorsa gitsin disardaki f**selerle yapsın. Kadinin gururunu, yapmak istemedigi seyi yaptirmak, zorla yapmak olmaz. Hickimsenin haddi değil. Sınır olmali ve buna saygi duyulmali. Hayvan gibi davranmaya gerek yok. Hayvanlar bile yapmazken insan düşünen bir varlikken yaptigi seylere bak. Insan düşünen bir hayvan diye bir söz vardi o kadar doğru ki.
Eşler arasında utangaçlık olmamalı diye düşünüyorum. Ama kesinlike sınır olmalı. Benim sınırımı eşim de olsa aşmasını istemem ya da istemediğim şeyleri yaptırmasını istemem. Partnerimden utanmıyorum ve sayede oldukça rahat ve öz güvenliyim. Parnterim de aynı düşünüyorum. Bu sayede harika anlaşıyoruz. <3
Mutlu pazarlar. eşler arasında ne olursa olsun hangi durumda olurlarsa olsun bir kere kesinlikle saygıyı ve sevgiyi eksik hissetmeyecekler özellikle erkek burda eşine daha önce tutacak. özel günlerinde anlayışlı olacak yatakta sadece kendi işi gozyksun gözüyle bakmayacak eşine onu bir cinsel obje olarak görmeyecek. saygı olursa yatakta zaten sinir olmaz her şey sevgi üzerinde yapılan şeydir seks
Tabiki olmali ama bu utanma ve sinirlar toplumun ve sosyal hayatinkilerden farkli olarak karsilikli sevginin sayginin vede ilişkinin korunmasi ve hatta yukseltilmesi amaciyla olmali. Yani bilinen yargilardan kurtulum iliskiye ozgu seyler olmali
1
0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
78
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sınır belki olabilir ama utanğaclik bana saçma geliyor. Insan sevdiğiyle niye utanır ki? Eğer bir kadın utaniyorsa karşı taraf tam güven vermemistir veee tam anlamıyla bağlı değildir. Evlilikte eğer bu utangaçlik varsa pskilojik olarak bir sorunu vardir ya da geçmisinde trejik sorunlar yaşamıştır. Utanma edeptir tabii ama abartıldığı zaman hem karsi tarafa hemde kendinr eziyet olmaya başlar. Utanılacak bir cok neden varken bu konuda bana saçma geliyor. Özelin olan kişiye utanmayi garip buluyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Biz kadınlar da başlarda tabiki oluyor. Utangaçlık, o konularda konuşamama falan ama evlisin ve bir müddet geçince otomatikman sen arsız oluyosun. Yeri geliyor kolundan tutup yatağa götürüyorsun. Özetle geçici oluyor. Arada konuşmalarda ayrıntılara girince utanılıyor tabii o ayri.☺️
Eşlerin huyuna suyuna göre değişir. evlendigimde dedim hakkımda hiç birşeyi içine atma içinden ne küfretmek gelirse küfret ama içine atma dedim denez olaydım soy sop basıyor küfrü 😂 . ama olsun içine atmadığı için o an gelip geçiyor. icine atmış olsaydı zamanla icini kemire kemire büyür ve eskiden bunu dedin böyle oldu söyle oldu der olaylar dahada sarpa sarardı diye düşünüyorum. aniliyormuyum bilmiyorum 🙄. benim düşüncem böyle ☺️
Tabiki olmalı, kadın nazlı birazda cilveli olmalı ama tabiki eşinin hoşlandığıtarzda. En cok utandığım zaman eşim ertesi gün sarılıp bir gece öncesi hakkında bir şeyler derse. Yüzüme bile bakmasın istiyorum bütün gün
Eğer konu yatakta ise bence utanma olmamalı,, Burada konuşanların çoğu aynı sıkıntıyı utanma sıkıntısını yaşıyorlar çünkü genel olarak ayıpla günahla büyütülen bir toplumuz. eşler bir biri ile aydınlık ortamda birlikte olmalıdır bilhassa erkek açısındandaha iyi oluyor.Çünkü erkek görsellik olunca daha bir istekli oluyor diye düşünüyorum. aksi yönünü konuşacak olursak kadınlarımız utangaç oluyorlar neredeyse karanlık odaya mahkum edecekler.
Kari koca veya birlikteliklerde kesinlikle utanmaz ve sinirsiz olmak lazimki o erkeyin ve kadinin gözü başkasini aramasin, sekste sinir ve yasak olmaz, bol fantazi hayatta daha çok heyecan katar ve seks hayat monotonlaşmaz
Edep olmalı herzaman çırılçıplak olmamalı ama sinir da olmasın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evliliğin ilk baslarinda biraz utanma olması normaldir fakat oral anal 69 pozisyonu gibi birçok fanteziyi sınırsız bir şekilde yaşamalıdır tüm evliler.
Sınırlar olabilir elbet ama utangaçlık yalan veya iletişim aksaması evliliği ya da cinselliği zora sokar çiftler kendi zevklerini birbirlerine aktarabilmeli..
Gerekir abi utanma sınır olmazsa şimdi kim eşile facesitting yapar golden shower foot worship scat... Buraya kadar sınır tanımayan utanmayan varsa buyursun mcmdnxn
zaten hayatinda geri kalan kisminda yeterince herseyi sınırlı ve utanarak yaşıyoruz yatakta insanin en rahat oldugu yerde bari sınır olmasin utanma duygusu olmasin orda rahat olalim dimi.
Hayır hiçbir şekilde utangaçlık olmaması gerekiyor kendilerini birbirlerine iyi ifade edip Ne istediklerini konuşup söylemeleri daha iyi bir cinsel ilişkiye doğru götürür onları
En İyi Cevaplar