Bir erkeğe ya da bir kadına oral seks nasıl yapılır? Oral seksin ayrıntıları nelerdir? Tecrübeli beyler ve hanımlar bu konuda tecrübesi ve bilgisi olmayanlara nasıl bir öneriniz var? benim tavsiyem çiftlere eğer iğrenecekseniz, ağzınıza boşalmamasını en başta söyleyin, hedefi en başta belirleyin.
Partnerinizi mest edecek bir oral seks nasıl yapılır?
Ellerimi kullanmam genelde yasaktır, ellerimi arkada bağlar ve sadece dudaklarımla tadını tadını çıkarırım, boğazıma kadar alıp kökünü hafifçe ısırarak. Yer yer gözlerinin içine bakarak, yer yer gülümseyerek ve boşalmasına yakın deli gibi emerek. Ağzıma boşaldığında da hepsini yutup gösteririm 😂
Boşalmaya yakın sadece başını alın kızlar bemim tecrübem bu yönde. Ve off hadi ya ne zaman bitcek der gibi bakmayın hevesi kaçıyo gariplerimin kznslfn
4
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
@romantic1996 başta tiksiniyodum çok geliyodu ağzıma bende ekmeksiz yutamam hiç bişeyi e onu da ekmekle yutamıycağım için ağzıma boşaltmıyordum da zamanla alıştım artık tikainmiyorum azda olsa yutabiliyorum dksnkxnalcn
Zevk vermenin ilk adımı bu konuda istekli olmak. Tam anlamıyla yumulduğunda oral yapılan kişi tereddütlerini bırakıp tamamen zevke odaklanıyo. İkinci püf noktada taramalı tüfek gibi saniyede 200 dil darbesi atmaya çalışmayı bırakıp sık sık aşağıdan yukarı yalamak, kadınlar buna bayılıyo.
Oral yapmak bence tecrübeyle olur ben şahsen yaptığımda bayaanlar mest oluyor ve kadını çözmek lazım illa orgazm eymek için değil keyif alması için yapmak gerekiyor
En İyi Cevaplar