Bazıları gerçekten zevk anını yaşayaraktan inler bazılarıysa erkeğin mutlu etmek adına rol gereği peki siz hangisinin samimi hangisinin numara olduğunu fark ediyor musunuz?
Yatakta her inleyen kadını samimi buluyor musunuz?
Kadınlar bu konuda beni kandıramazsınız asla. Hemen anlarım. Çünkü zevk alan kadının vajinası o an erkeğin penisini öyle kavrar ve sıkar ki sanırsın eline aldı kavradı da sıkıyor. Ayrıca o an kadında zevk kaynaklı kasılmalar hissedilir. Vajina içi yutkunuyor gibi oluyor. Değişik bir şey bu hatta dilimle yalarken de oluyor bazen kadının içi dışına çıkacak sanıyorsun. Vajina bir içe çöküyor bir dışa çıkıyor. Girişi açılıp kapanıyor. Yutkunur gibi bir şey oluyor. Tabii kadın feryat figan. Şimdi gelelim konumuza kadını s. kiyorsun avaz avaz bağırıp inliyor. Penisime bakıyorum folloş olmuş gibi bol bol bir deliğe girip çıkıyor. Kadın zevkten ölüyor sanırsın. Hadeeeee beni aldatmasın hiç anlarım. Yemezler.
Zevk alan kadın yüksek şekilde inlerken ağzını kapatsanızda inlemesi duyulur elleri boş durmaz erkeğin vücudunda ya da saçlarından tutup kendine çeker yani arzu ve tutku devamlıdır. Rol yapan da bunlar yoktur sadece erkeğe yönelik inler boşalması için. Rol yapmayın anı yaşayın ;) ;)
0
0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
52
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
içten gelen bir ineleme ile yapmacık olan inleme arasında dağlar kadar fark var. İnleme şekli / inleme esnasındaki tavırları vucut hareketleri / gözleri / ses tonu / inleme sonrasında ki hali vs vs vs. Bu etkenler sonucu içten mi geliyor istemsiz mi inliyor yoksa partneri için yalandan mi inliyor anlıyorsun.
Eğer yapmacık bir ineleme farkedersem hissedersem malesef o an ereksiyonum bozuluyor :)
Samimi bulmak değilde zaten işini bilen erkek kadının aldığı zevki hissetmeyi bilir var bencil bazı erkekler girip çıkar kadını rahatlatmadan bir iki defa boşalıp ta kadında erkek üzülmesin diye mutlu olsun diye inler rol yapar.
En İyi Cevaplar