Cinsel Yaşam Yatakta baskın olan, sizin nefesinizi kesen kadınlardan hoşlanır mısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 114 Ben bacaklarımın arasına alıp saatlerce boğuyorum karşımdakini bazen de memelerimle boğuyorum Yatakta baskın olan, sizin nefesinizi kesen kadınlardan hoşlanır mısınız? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. evet çok severim baskın kadın tabi ki d e 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Görsel sana ait ise mükemmel fiziğin var... Memelerinle de, pıttığınla da boğmanı isterdim yani... 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ooo harika senin oslarinarasında boğulmak guzel daha ne isteriz birde bahceni içerken sularsak tadına doyum olmaz 0 0 Yorumla
SonDokunuş Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 91% 1 yıl Kendim baskın olduğum gibi partneriminde azda olsa baskın olmasını isterim 1 0 Yorumla
fenrirt Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Bu dediklerini yapsan degil sevgili metresin bile olurum 🤤 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Baskın değil ama Hard veya lider ruhlu bu ikisinin bilişimi güzeldir 0 0 Yorumla
Catboy99 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Nedense bende bana bunun yapılmasını isterdim 0 0 Yorumla
Dyb_Mavs21 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Dediklerini bana yaparmısın Ama bende senin nefesini. keserim 🌹👍🏻 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Bek öyle bir kadına denk gelmedim ya en yırtıcı konuşanı bile yatakta kedi oluyor bana karşı 0 0 Yorumla
HopMarleey Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Baskın olmanın karşılığında sadece fiziki baskınlık var ise hayır, ama baskın olmak ya da oldukça aktif olmanın karşılığı uzun uzun tartışılabilir. Yeter ki kendinden emin özgüvenli kadın çekiciliği olsun. 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Baskın olan zorlayan benim. Kadın itaat etmeli yatakta., 0 0 Yorumla
Çılgınbayan00 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 3 ay Bende yatakta üstüne yatıp bütün ağırlığımı veriyorum yatağın içine gömülüyor kıpırdatamıyor bile beni memelerimle boğuyorum onu 0 0 Yorumla
xBlackAdamx Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Evet gsyet çekici ve iyi olabiliyorAma o okadar d kplay olmasa gerek? 0 0 Yorumla
exoarware Takip Et Xper 6 Yaş: 37 1 yıl Su resmi ceken ben olsam olmazmi gozlerinin icine dalip 0 0 Yorumla
hislipencere Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. yatakta bana bıraksın bence 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yatakta benden baskın kimse görmedim 😏 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok severim 😍💋 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. bir trilyon defa evet 0 0 Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Öyle kadının içinden geçerim 0 0 Yorumla
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Süper olur bence. tam aradıgım 0 0 Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ben nefes kesen tarafta olmayı tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öldürmedikce iyidir :)) 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hoslanmam haha 1 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cekici 1 1 Yorumla Galatali66 1 yıl Nerdesin
sesigüzel44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı. Oyle olması lazim zaten 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Evet hoşlanırız 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Beni de boğ 0 0 Yorumla
mantıklıterminator Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sabaha kadar sukerim 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. tabiki 0 0 Yorumla
Onurrr42 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evett 0 0 Yorumla
herseyi_bilen_adm054 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Yüzüme otur bence 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Pek yok 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. severimm :D 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hoşuna gidiyor bu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
evet çok severim baskın kadın tabi ki d e
Bunu seven erkekler neyin kafasini yasiyorlar hic anlamam:))
Görsel sana ait ise mükemmel fiziğin var... Memelerinle de, pıttığınla da boğmanı isterdim yani...
Ooo harika senin oslarinarasında boğulmak guzel daha ne isteriz birde bahceni içerken sularsak tadına doyum olmaz
Kendim baskın olduğum gibi partneriminde azda olsa baskın olmasını isterim
Bu dediklerini yapsan degil sevgili metresin bile olurum 🤤
Baskın değil ama Hard veya lider ruhlu bu ikisinin bilişimi güzeldir
Nedense bende bana bunun yapılmasını isterdim
Dediklerini bana yaparmısın
Ama bende senin nefesini. keserim 🌹👍🏻
Bek öyle bir kadına denk gelmedim ya en yırtıcı konuşanı bile yatakta kedi oluyor bana karşı
Baskın olmanın karşılığında sadece fiziki baskınlık var ise hayır, ama baskın olmak ya da oldukça aktif olmanın karşılığı uzun uzun tartışılabilir. Yeter ki kendinden emin özgüvenli kadın çekiciliği olsun.
Baskın olan zorlayan benim. Kadın itaat etmeli yatakta.,
Kanka sen pump olursan boğulur insan gerek yok mk djdjsjshs
Bende yatakta üstüne yatıp bütün ağırlığımı veriyorum yatağın içine gömülüyor kıpırdatamıyor bile beni memelerimle boğuyorum onu
Evet gsyet çekici ve iyi olabiliyor
Ama o okadar d kplay olmasa gerek?
Su resmi ceken ben olsam olmazmi gozlerinin icine dalip
Ben de yapıyoru
Kesinlikle çok hoşlanırım
yatakta bana bıraksın bence
Öyle bir kadın görmedim ben daha
Yatakta benden baskın kimse görmedim 😏
Çok severim 😍💋
En sevdiğimiz kadındır...
bacaklarını yakından görebilir miyim
bir trilyon defa evet