Ciddi bir soru kondom vs kullanırken erteliyor biraz tabi ama korunmadan yapınca uzun süre sonra boşalmak istiyorum
Cevabın nedir?
+1 yılCinsellik uzmanı olarak soruya cevap vereyim.
Çok fazla * gördüm, çok fazla boşaldım. Genel anlamda geç boşalıyor olsam bile erken boşaldığım dönemler de oldu. Mesela gerçekten çok hoşlandığım birisiyle sevişirken bu sürenin daha kısa olduğunu gözlemledim. Onun dışında alkol kullanımı sürenin artmasına neden oluyor. İlişki öncesinde boşalmak da süreyi uzatır.
Ön sevişme yapmak ve ilişki sürecinin daha fazla sürüyormuş hissini psikolojik anlamda hissetmek çok önemli, kendinden önce kadını şevklendir. Geleceğini hissettiğin zamanlarda pozisyon değişikliğine git. Dayanamadığın pozisyon varsa sonlara sakla. Boşaldığın zamanda da içeride kalabilmeyi öğren. Zor ama yapıldığında 1 saat durmadan sikebilirsin.01 Yorumla
Soran+1 yılValla dostum ben bu zamana kadar hiç duygusal bir şey hissetiğim biri ile olmadım hep f*ck buddy tarzı idi ama durex rötar mesela takınca boşalamdığım bile oldu ya da alkolün etkisi vs onları biliyorum. Duyduğum kadarı ile gerçekten sevdiğin biri ile yapınca boşalma konusunda tam tersi oluyormuş çünkü o esnada onu da mutlu etme düşüncesinde vs olduğun için bir şey hissetmediğine karşı boşalayım bitsin modunda oluyoruz çünkü. Ön sevişmeyi genelde uzun tutarım ve kondomsuz yapacaksam o esnada el ile onu tatmin etmeye iyice ıslatmaya başlarım onlar zaten artık yalvarmaya başlayınca giriyorum. Kondom varsa eğer dediğin gibi içerde kalma olayını yapıyorum boşalmamaış gibi sırf onu tatmin etmek amaçlı. Ama benim dediğim alkolsüz vs tamamen saf doğal iken kondomsuz falan nasıl erteleyeceğiz durabilirsem o esnada dediğin gibi pozisyon değiştirme vs derken bir iki saniye erteler gibime geliyor bir de her kız da pozisyon konusunda istekli olmuyor ki varsa yoksa misyoner
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl30 git gel sanki çok 3 dakikada 30 git gel yapıyorum ben pancar motoru bile yavaş kalıyor yanımda, normali ilk posta 20 dakikada en az boşalman lazım
01 Yorumla
Soran+1 yıl20 dakika dediğin ön sevişme vs dahil mi yoksa içine girdiğin andan itibaren mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıl30 git gel yapabiliyorsan çok iyi. Ben iki git gel yapınca boşalıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılYa genelde 30 ama en boktanı başıma gelen kızıni içine girdiğim gibi boşaldığım olmuştu bir kere :D
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım