Yaa bunu yazanı bana göndersene sen! Yemin ediyorum malum yerlerinden uydurmuş resmen 😄
Koç acelecidir bir defa öyle uzun süren şeyleri sevmez. 35 dk çok uzun. Boğanın hiç acelesi yoktur tüm zevkleri uzun uzun tadını çıkara çıkara yaşamak ister. İkizlerin sağı solu belli olmaz. Ogün içinden kim çıkacağına bağlı. Oyuncudur biraz atraksiyon sever 😂 Yengeç doğru olabilir belki ama 50 dk da biraz fazla gibi geldi. Aslan dekor hazırlığına giriştiyse -çünkü etrafta kameralar varmışcasına yaşar herşeyi- uzun sürebilir 😂 Başak’ ın sevişmesi değil o adımı atması ve seviştikten sonra duş süresidir uzun süren 😂 Terazi süslenirken geçen süredir 60 dk yanlışınız var 😂
Hele akrep 5 dk bildiğin çuvallamış burda bunu yazan. Akrep derin yaşar her duyguyu. Karşısındakine 5 dk gibi gelmiş olabilir😂 Yay’a lafım yok 😂 Daha uzun sürerse sıkılır zaten. Oğlak arkada bırakacağı etkiyi önemsediğinden temiz iş çıkarmak isteyebilir bu da ekstra zaman demek 😂 Kovalar için çok fazla uzun bir süre 4 buçuk saat. Süre değil içeriktir onlar için önemli olan. Marjinal ilişkiler yaşayabilirler. Balıklar romantizmle birleştirdikleri için uzun uzun yatakta kalmayı tercih edebilirler. Bu da birden fazla defa demektir 😊
Yalandan kim ölmüş anuna goyim :D Ben yayım. 12 saat 8 kez :D Hadi bakalım napıcaz şimdi :D Ortalama ilk boşalma 90 dk. İkinci Üçüncü derken sabah oluyor. Napıcaz şimdi :D Uydurmuşsun anuna goyim. Kendi burcunu öne çıkarmak için.
En İyi Cevaplar