Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur kardeşim olur
Günah olur
Homoseksüellik ve livata (anal seks) yapanlara ne olmuş bir bakın ve düşünün onların cezasını bu dünyadayken bile ertelemeyen Cenab-ı Hak öbür dünyada onlara ne büyük azaplar verecek
ARAF S.80-82. AYETLER: “Hani Lut da kavmine şöyle demişti: ‘Sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayasızlığı, çirkinliği mi yapıyorsunuz?
Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz,
ölçüyü aşan (azgın) bir kavimsiniz’ Kavminin cevabı: “Yurdunuzdan sürüp çıkarın
bunları, çünkü bunlar çokça temizlenen insanlarmış” demekten başka olmadı”
HUD S.81. AYET: “(Elçiler-Melekler) Dediler ki: ‘Ey Lut, biz Rabbinin elçileriyiz.
Onlar sana kesin olarak ulaşamazlar. Gecenin bir parçasında ailenle birlikte yürü
(yola çık). Sakın, hiçbiriniz dönüp arkasına bakmasın;fakat senin karın başka.
Çünkü onlara isabet edecek olan, ona da isabet edecektir. Onlara va’dolunan
(azab) sabah vaktidir. Sabah da yakın değil mi?
HİCR S.73-76. AYETLER: “Derken, tan yerinin ağarma vaktine girdiklerinde
onları (o korkunç ve dayanılmaz) çığlık yakalayıverdi. Anında (yurtlarının) üstünü
altına çevirdik ve üzerlerine balçıktan pişirilmiş taş yağdırdık. Elbette bunda
bunda ‘derin bir kavrayışa sahip olanlar’ için gerçekten ayetler vardır. O (şehirde)
gerçekten bir yol üstünde (hâlâ) durmaktadır.70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Birçok kadın her ne kadar kadın bundan zevk almaz erkek zevk aldığı için müsaade ediyoruz deselerde ben katılmıyorum çünkü tecrübeli bir erkekle anal seks yaptığın zaman çok zevk alıyorsun.
İçine boşalmasının bir sakıncası yok sadece mikrop kapma olasılığı var ondada anal temizlik yaparsan ilişki sonrası bir sorun olmaz80 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnal seks her ne kadar da kadının zevk almadığı, erkeği için katlandığı bir ilişki sanılsa da bu hiç te doğru değil. Aslolan hislerdir ve mesrle eylem değil neyin neden yapıldığı ve her iki tarafın bu paylaşımdan ne anladığı ne kazandığıdır. Erkeğine vajinal ve anal teslimiyeti kabul eden kadın mı yoksa sadece vajinal ya da anal teslimiyet sergileyen mi daha makbuldür derseniz hem anal hem vajinal her ikisini de korkmadan veren en makbulüdür derim. Hem her şeyimsin diyeceğiz hem de herşeyim ile srninim diyeceğiz hem de o olmaz, bu olmaz, şu olmaz deyip köşe bucak kaçacağız. Bu mu yani? Mesele zorlamak, zorla bir şeyler yapmak değil, birlikte her şeyi en iyi şekilde yapar, güvenir ve başarırıx diyebilmektir. Amaç bir birimize sunabileceğimizin en iyisini bulmaktır. Doğru yapılan, aşk ve sevginin ve güvenin olduğu bir ilişkide her gün yeni şeyler keşfetmenin, hiç ummadığımız yetlerimizdrn ne kadar çok zevk aldığımızı bulmak keşfetmek ve kimsenin bilmediği, aklının ucundan geçmediği şeyleti aşık olup sevdiğinizin bilmesi, bulmadı, keşfedip size sunması, yaşatması elbette sıradanlıkları, monotonlukları da ortadan kaldırıp ilişkiyi vazgeçilmez kılacaktır. İşte sonsuxluk defiğim bu benim. Keşfedin, deneyin ve hoşunuza gitmezse bir daha yapmazsınız. Korkmayın. Usulüne göre doğru yapılan her şeyden zevk alırsınız.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAnal seks elbette zevk verir ama eyer erkek tecrübeli ise, anal yaparken kizinda zevkini düşünmek lazim, yoksa gelişi güzel soktumu sadece aci verir, bunun incelikleri var yapilmasi gereken şeyler, anal yaparken kiza nasil zevk verilir,
G*tün içine boşalirsa kesinlikle birşey olmaz, aksine daha zevkli olur, içine boşaldiktan sonra birazda g*tün üstüne boşanildigi zaman tekrar sokup çikarirken çikan virç virç ses hoşuma gidiyor00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
+1 yılAceleci olmayan ve ne yaptığını bilen deneyimli bir adamla gayet keyifli ve acısız bir deneyim olur. Ama kondom kullanmak ve kayganlaştırıcı şarttır. Vajina gibi kendi kendine kayganlaşan bir bölge değildir. Sinir ucu sayısı oldukça fazladır. Dediğim gibi acele etmeden yapmak başlarda yararlı olur. Aynı anda kendini uyarmana da izin verir ve ciddi keyifli orgazm yaşarsın. Anüse boşalınca bir şey olmaz tabii ki ama oradan sızan meni vajinaya akarsa ya da bir şekilde bulaşırsa o bir risk evet. En güzeli korunmak. Ayrıca kondom kullanımı enfeksiyon riskini de engeller.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltatlım ilerde sıkınti yasarsin tuvaletini tutamamaya kadar gidiyo ben bilmeden birkere yaptim ama acisi oldu zevk almadim hamile kalırsin diye dalga gecmisler ama dusuk bir ihtimal olsada hamile kalma olasiliğida var bir jinekoloktan duymustum
88 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yorumunuz için 😊
- +1 yıl
Gerçekten mi
Cevap sahibi+1 yılevet gercekten rica ederim
Cevap sahibi+1 yılTers ilişki tabi ki teknik olarak hamile kalma seçeneği değil ama bir Doğum kontrol yöntemi de değil. Boşalma sırasında meniden akan. spermler anüsten vajinaya doğru kayıp sıçrama yaparsa kim engelleyecek onu o zaman hamile kalamaz mı sizce Türkiye’de %8 oranında anal ilişki sonrası dış gebelik yaşayan veya bebek sahibi olan çiftler var.
- +1 yıl
Anal oluyor mu çok turkiyede
Cevap sahibi+1 yıloluyo ama iste bilgisizlik
- +1 yıl
Pekı neden bilmeden yapıyorlar
Cevap sahibi+1 yıl@Duygusuzkızz nedeni basit sormaya utanıyolar cünku seks türkiyede bir tabu seks yapip bide utaninyolar ya yap saklanma utanma ya da yapma cesaretin yoksa haksizmiyim
+1 yılBunu sabırlı ve tecrübeli bir partner ile denemen lazım. Partnerin öncelikle sabırla senin canını yakmadan yavaşça deliğine masaj yaparak açmalı. Ardından orgazma ulaştırdığı anda arka deliğini hafifçe zorlamalı. Orgazmın kasıntısı canını acıtacaktır ama orgazm bittiğinde vücudunun tüm kasları gevşetmesi ile birlikte arkandaki parmak acı vermemeye başlayacak ve parmağa tam olarak alışmış olacaksın. Partnerinde bu sabır yoksa eğer çok acı verici olur.
10 Yorumla
+1 yılHayır aksine zevk alırsin. Ama anal. seks paldur kuldur olabilicek bisey degil. Normal. seksten daha fazla. bir hazirlik ve alistirma gerek. Vajinandaki zevk noktalari kalca deliginde de vardir. Sadece anal yapicagin kisinin bunu iyi bilmesi gerek ❤❤
110 Yorumla
Soran+1 yılBu işi biliyorsun bebegim. 😊😊
- +1 yıl
Milletin koyun gütmüşlügü kadar benim çoban s.. kmişligim var bebegim 😍😍 Bul beni 🤣🤣🤣
Soran+1 yılTamam bebeğim bulurum 😂
- +1 yıl
Öpüyorum seni kocaman 😉 kendine popüler davran hatun 😍😍
Soran+1 yılBende seni öptüm ☺️
- +1 yıl
Baskasini opersen kavga cikartirim ama bak 😍😍 akrep burdu 190 boyunca cirkin ve fakir bir gencim ben beni bole sev kabul et saril 😍😍😍😍
Soran+1 yılBoyun yeter diğerlerine gerek yokk 😄😘
- +1 yıl
Hehehe sen ole diyosan 😍😍❤ hadi yine optum omuzlarindan 😍😍😍
Soran+1 yılBen nerenden opem 😚
Soran+1 yılAtmiuom mesaj
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıldoğru yapılırsa ve kadın da zihnen buna hazır ise zevk almayı bilir aslında. ancak kadının kafada acıyacak endişesi ve çekingeler olduğu sürece zevki unutun. doğru ve çok sık yapılmadığı sürece bir sıkıntı da olmaz. içeri boşalınca da hamilelik riski yok. ordan dışarı akıp vajinanın üzerine gelse bile bir milyonda bir olabilir o ihtimal, yani yine imkansız :)
00 Yorumla Her kadının farklı sinşr dağoiılımı vardır kimisi hiç zevk aşamazken kimisi deliye dönüyor bu senin oradaki sinirlerine bağlı hazzı hissedebiliyorsan alırsın tabi bunu tecrübeli biri ile yapmalısın çünkü anal ilişki darlığından dolayı sende kalıcı sorun haline dönrbilir 👍
00 Yorumla
+1 yılKlitorisin damarlari anal tarafinda da vardir. Anal orgazm yaşayabilir bazi hanimlar.
96 Yorumla- +1 yıl
@harbideli anatomii okuyabilirsiniz
- +1 yıl
@harbideli yazik. O kadar vaktinizi arcamişsiniz
- +1 yıl
Anal yaptın mı
Hayır vermez tam aksine sadece acı çekersin oda kötü bir durum zevke dönüşmez
92 Yorumla- +1 yıl
Denemiş biri gibi söylemişsin😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılElinde ön tarafı uyarırsan zevk verir. İçe boşalmanın zararı yok ama mikrop kapabilir diye boşalmasa daha iyi
111 Yorumla- +1 yıl
yaptın mı daha önce
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe zev versin ya bence zev vermiyordur kadinların canı cok yanıyordur küçükken popoma annem bir kaçkere fitil sokmuştu ana acısını anlatamam fitilin küçücük fitil canımı ne kadar yakti bilemezsin anal dediginiz o şey yani sexmi ne ondan kadinlar zevk alamaz bence hic yaşamadım ama bence insanin poposuna girerkende cok acıyordur cıkarkende cok acıyordur kadina işkence ediyor gibidir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDar olduğundan erkek için iyi gibi görünür ama temiz olmayabilir ve fazla esnemediği için her iki tarafada acı verir, erkek daha çabuk boşalır. Kadın zevk almaz. içine boşalması hiç bir şey değiştirmez ama boşalır iken erkeğin penis damarları devamlı hareketli ve kasıldığı için kadına ızdarap verir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşlarda acıyor ama sonra çok zevkli oluyor. Bişey olmaz boşalınca nolacak
163 Yorumla- +1 yıl
Oldumu
Cevap sahibi+1 yılEvet çok kez
- +1 yıl
Her zaman anal yapar mısın
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yani erkeğe çok dar bir yere girdiği için zevk yaşatır ancak akdın aynı zevki almaz.. İçine boşalınca da hiç bir şey olmaz..
00 YorumlaTecrübeli bir partnerle yaparsan zevk yaşarsın ama değilse acıdan başka his olmaz. İçeri boşalmasında normalde sorun olmaz ama kişide hastalık varsa sana da bulaşır...
00 Yorumla
+1 yılBir erkek olarak ben çok zevk alıyorum hayatım. Partnerim de çok zevk aldığını söylüyor. İçine boşalıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla burda kac kisinin yorumunu gördüm pisman oldum diye. Sonra daaa anal seks yaptığım belli olur mu diye gelirsin. Yine sen bilirsin
31 Yorumla- +1 yıl
Anal yaptın mı
+1 yılZevk verir her iki tarafada,, popona bosalsa herhangi bir problem yasamazsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bayana verirmi bilmem ama bize cok verio kalcayi avuclra almak icinde olmak bska...
Icine gelirsdde bisy olmz10 Yorumla
+1 yılAnal seks kayganlaştırıcı jel sürülür ve başta soft olunursa kadına zevk verir ve içeri boşalma hissi de zevk veren unsurlardandır
10 Yorumla
+1 yılAnal seks bence iğrenç. İlerideki eşim istese bile yapmam.
00 Yorumla
+1 yılCanım çekti şimdi ya olsa da yapsak yapmayı bilen birisiyle çok zevk alırsın
00 Yorumla
+1 yılAnamdan nasıl zevk alıyorsunuz anlamıyorum ya hak yolu varken b** yoluna gitmek neden ya allah aşkına
01 Yorumla- +1 yıl
Analdan olacak ti orası yanlış yazdim
+1 yılCocukların gtünden çıkar bir şey olmaz
171 Yorumla- +1 yıl
😄😄
+1 yılZevki kişiye göre değişir. İçine boşalırsa meni bağırsakları geçerek rahmihe ulaşır ve seni döller hamile kalırsın. Tabiki tıp tarihine kalırsın bu olay sonucu :)
00 Yorumlaİlk başlarda zor olur dar olduğu için sonrası zevk alırsın alırız ,
Boşalma hamile kalmazsın ama mikrop olabilir dışarısı ya da oral boşalma için ideal 😉00 Yorumlazevk almaz aksine acı çekersin
boşalınca gebelik riski yoktur10 Yorumla
+1 yılAnal ilişki yaşamış bayanlar ve geyler cevaplayabilir.
00 Yorumlaİçeri boşalınca birsey olmaz ama zevk verse de bazen pişmanlık yapabiliyor dikkat et
00 Yorumla
+1 yılAnal olmaz zararlıdır bir ikincisi günah hak yolu varken gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal seks vajina gibi değil, ön hazırlık ve sevişme esnasında uygun hal hareket ve kadını isteklendirmek lazım kadın istemezse zevk den çok hüsran ama başarılı şekilde yapılırsa gayet zevkli
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana zevk veriyor. O görüntü ve darlık. Kadının acı çekmesini de seviyorum biraz. Kadında sevince o zevk harika oluyor. İçeri boşalınca bir şey olmaz
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada anal yapmayı bilen biriyle, ve daha bol hazırlık ile alacak olduğun zevk çok fazla olur ve hazırlığı fazla. Acısını hisset ama asla bırakma sonrası aşırı zevkli
+1 yılHic partnerimle anal ilişki duygusu yaşmadım... merak etsemde yapacak olmayınca heves kalacak
00 Yorumla
+1 yılEver veriyor hemde çok içine boşalındığında sıcaklık ve kasılmaları hissedersin
00 Yorumla
+1 yılSana fazla zevk vermez ama yapana çok zevk veriyor içeri boşalsa bişi olmaz rahat tuvaletini yaparsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılSana büyüklerin söylemedimi gö*ten çocuk olmaz diye 😄
00 Yorumla
+1 yılçok kez yaptım zevk alıyorum. erkek yapmasını bilirse kıza da zevk aldırır içeri boşalmayla bir şey olmaz çok kez boşaldm
01 Yorumla- +1 yıl
sen et
kadının her bölgesi zevk vericidir anal ayrı bir haz
00 YorumlaTamam takip edeyim 😂😂😂😂
Boyle guncellememi olur herkes ustune alir00 Yorumla
+1 yılZevk alırsın, birşey olmuyor ama sen yinede boşalması na müsaade etme.
00 Yorumla
+1 yılcok zevkki bence neyse gizli olamsn sormknisteriem knsmak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSelam Selam prenses bu ne güzel düşünce ve soru niyetin var mı yok mu yaptinmi yapmakmi istiyon. O tatlı fiziğin zevki sefaya doysunmu istiyorsun 🌷🌷🌷🌷
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBize sevk verir yaparken ilk sizde acı yapmasını bilene zevki sefa
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklere evet zevkli oluyor fakat kadınların çoğu acı çektiği için sevmiyor
00 Yorumla
+1 yılçocuklarını scmak zorunda kalırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabi kişiden kişiye değişir deneyenler benimle mutlu sürekli istiyorlar hayır hiçbirşey olmuyor
00 YorumlaKulağa hoş gelmiyor iğrenç
30 Yorumla
+1 yılİğrenç birşey yaklaşma bile
00 Yorumla
+1 yıldenemeden bilemezsin,
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Kisiden kisiye degisir. Kritik nokta cok.
00 Yorumla
+1 yılÇok zevkli. Ve içine bosalirsa sıkıntı olmaz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılZararlı. Sorun varsa sorabilirsin başka.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılAcı verir sadece, içine boşalınca hamile kalınmaz
00 Yorumla
+1 yılNe olacak patlat gitsin
00 YorumlaEvli bır kadınla yaptım anal harikaydı
10 Yorumla
+1 yılG. ötündsn korkun olmasın
10 YorumlaHiç denemedim denemek isterdim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Acıya katlanırsan bişey olmaz
10 Yorumla
+1 yılOldumu
75 Yorumla- +1 yıl
Sen anal yaptın mı
- +1 yıl
Yaptın mı canim
çok zevk alıyorum ben pasif gyım
00 Yorumla
+1 yılZevk vermez acı verir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kadınların çoğu almaz
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi