Sizin fikriniz nedir?

İnsanın kendini başka şeylere değil de işine vermesi tabi ki işteki verimini artıracaktır bu da daha az ilişki demektir 💫
Ewt bu yuzden sadece iş odaklı kodumun cocugu alsin işini bir taraflarına ya.. o kadar doluyum ki
Aman aman delirtmiş biri seni
seksle verimli çalışmanın alakası yok ki askerdeyken bile o kadar çalışır iş yapardık mesai bitince ben direk banyoya mast yapmaya giderdim ve verimli çalışmamdan dolayı ekstra çarşı izni ödülü aldım :D
Şu an bile pc basinda nasıl delirmim😫
@zibidygonzales mast yapmakla bir mi ya
E bir gün dinlensin bir gün seninle ilgilensin
@zibidygonzales mümkün mü paşa kendini adamış resmen
Ne is yapıyor
@zibidygonzales salla ya bütün olayi bilgisayr bari eve gelince bir dur be adam
Kimi bulamiyor kimi pc basında oturuyor iste
Kodumun çocuğu güzel bir giriş :))
Seks yapamayınca yapacak bir şey kalmamış kendini işe vermiş demek. Gün aşırı cinsel ilişki her zaman en güzel olandır.
Olabilir, demek bu yüzden işkolik olma yolunda hızla ilerliyorum.
Bu yoruma en iyi görüş aldığıma mı sevineyim, işkoliklik yolunda hızlı ilerlememi üzüleyim bilemedim. 😂 En azından okuduğunuz için teşekkürler. 👍
İşkolik olmaktan vazgeçin diye eig verdim teşvik niteliğinde ki işe yaramış sanırım 😂😂
Cevap
36Cevap
Tabi tabi, şu an da 2. atom bombasını icat ediyorum o derece
Kolay gelsin 😂😂
sağol :)
Hayır işini zamanında mesai saati içinde yapan insanlar cinselliği dolu dizgin yaşar arzu ettikleri kadar.. Komutanım hep eğlenmesini bilmeyen çalışmasını da bilmez derdi.
Tam tersidir bence çünkü ilişki yaşayan insanlar endorfin yani ( mutluluk hormonu ) salgılar buda kişiyi olumlu yönde etkiler bu tabiki işine de sosyal yaşantısına da yansır
Haftada bir kez? Kadını erkekten uzaklaştırır benim dusuncem, Kadının gözüne bakicaksin, ışıltıyı gordunmu,,, durma sakin,
Merhaba,
Hayır böyle bir şey yok. Ancak geç saatlere kadar yapılan seks sabah işe gidenler için uygun değildir... 😅
Evet para babalarına daha çok para kazandırmak için haftada bir seks yapın.
Şaka bir yana , fazla seks iyi değil. vücud haftada 2 kez ancak iyi kaldırır yoksa sinir kas gevşekliği yaşanır. Konsantrasyon dağınıklığı olur görme problemi ve eklem ağrısına neden olur. sperm hücreleri Verimli olması için e az 3 gün perhiz.
Ben mesela minimum 14 saat çalışıyorum bakalım evlendikten sonra nasıl olacak
Bence tam aksi daha çok seks daha çok motivasyon açık bir zihin demek buda ister istemez iş hayatına olumlu yansır diye düşünüyorum
Kailteli seks önemli. Hem işte hem yaşamda mutluluk kaliteli sexden geçer
Yani meşguliyet farklı olur aklı fikri şeyde olmaz
Neyde🤣🤣
Şey işte 😂😂🤣
Hiç alakası yok, seks farklı, çalışma hayatı farklı
Sık ama kısa tutulunca daha verimli çalışılıyor bence
Hayır yanlış daha çok seks daha çok mutlu insan daha çok iş verimliliği
seks yapmadığım zaman kendimi işime veremiyorum ben dikkat hep farklı yerlerde oluyor
o az seks yapan insanların kapris ve gerginlikleri ne olucak
Hayı heycan adranalin lazım cinselikte
benı hıc etkılemıyor... cunku o baska ıs baska.
Senin stres durumun nasıl haftada kaç 😂 Çok çalısan insan haliyle fazla seks yapmaz hem kafası dolu olur hem fiziki yorgunluk
Hafta 3 gun en az iki tur seklinde olmali
Inanmıyorun bu duruma fenomen hanım öyle değil
Haftada bir kere yeter. Daha heycanli olur.
ben de yerinde ve zamanında seks başarı demektir
Hayır hergün olması lazım
Ben o gruba dahil değilim.
Ben işimide sekside gayet aynı anda götürüyorum.
O gün daha verimli olduğumu düşünüyorum
O patronların işine gelir ama senin değil
Doğru
bu bilinen bir şey zaten
haftada 2 yeterli bence ya
Ben seks düşünmekten iş yapamıyorum ki 😂👅🔥
İşi bırakcam ben :/
Saha cok seks tabikide 😉
Bencede daha verimli
Tabiki de hayır
katılıyorumm
En İyi Cevaplar