Cinsel Yaşam Seks bulmak mı daha zor? İş bulmak mı daha zor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Seks bulmak mı daha zor? İş bulmak mı daha zor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. seks iş cıktınmı aynı gün bulursun ama seks si aynı gün o. P. Da bulırsun 😂 1 0 Yorumla
_Ǥнσsτ10_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kızlar için seks bulmak kadar kolay bişey yok. Ama erkekler için iş bulmak zor, eee cepler boş olunca gariban olunca haliyle seks bulmakta zor oluyo 0 0 Yorumla
Compedan Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Şu şartlarda iş bulunca iş veren seni hardcore yapıyor zaten 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Erkek için ikisi de çok zor. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ama seks daha zor sanki önce iş para sonra kadın ayarlama Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Valla bizim için her şey zor. Şu zaman da kadın olmak vardı. Yorumla Soran +1 yıl Yok be ben çirkin kızım iş görüşmelerinde negatif hep düzgün sevgili desen o da yok yani özenmeyin kadınlığa iyi bir şey değil erkekler daha güçlü Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl 2 kıyafet. 1 makyaj biraz da cilve ile her şey mümkün Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sen seks yapacak ol çok bulursun ama işi zor bulursun, hem çalışırım hemde patrona veririm dersen işi de çok kolay bulursun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hiç iş bulamadığım olmadı. Ama seks yapacak güvenilir birini bulmak gerçekten zor. 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Para bulmak en zoru. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Seksi kolay bulanın tipi çok iyidir para bulmakta çok zor o yüzden çirkinler parası varsa ancak sekse kavuşuyor Yorumla
egerkan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Türkiyeden bahsediyorsan seks 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Değil mi Batı ülkeleri ne güzel dejenere yaa her şey rahat burada gençliğimiz çürüdü 😂🤣🤣😂 Yorumla egerkan +1 yıl Ot gibi yaşıyoruz artık eğlence zevk 0 dbsjs Yorumla
Meredian Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çok çalışıyorum. Ama çok sevişemiyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Gençliğimiz çürüdüü Yorumla Meredian +1 yıl Bir kadın aslında seks bulur istese, tercih etmiyorsunuz belki de Yorumla Soran +1 yıl Tipsizim ama evlenmeden seks adını çıkartır insanın Yorumla Meredian +1 yıl Tipsiz ne demek ya :) bir sürü insan evlenmeden seks yapıyor bu arada. Kendine haksızlık etme Yorumla
Qarismaa34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Erkegin hayatı zor bee 0 0 Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Seks az bulunuyor iş çok çalışan yok 0 0 Yorumla
İstif01 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Düzgün iş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama düzgün kaliteli partner bulmakta zor Yorumla İstif01 +1 yıl Düzgün işin olursa duzgin cebren olur düzgün çevren olursa düzgün partnerin olur. Hepsi bir silsile Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. iş bulmak zor 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. seks tanbikide 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
seks iş cıktınmı aynı gün bulursun ama seks si aynı gün o. P. Da bulırsun 😂
Kızlar için seks bulmak kadar kolay bişey yok. Ama erkekler için iş bulmak zor, eee cepler boş olunca gariban olunca haliyle seks bulmakta zor oluyo
Şu şartlarda iş bulunca iş veren seni hardcore yapıyor zaten
Erkek için ikisi de çok zor.
Ama seks daha zor sanki önce iş para sonra kadın ayarlama
Valla bizim için her şey zor. Şu zaman da kadın olmak vardı.
Yok be ben çirkin kızım iş görüşmelerinde negatif hep düzgün sevgili desen o da yok yani özenmeyin kadınlığa iyi bir şey değil erkekler daha güçlü
2 kıyafet. 1 makyaj biraz da cilve ile her şey mümkün
Sen seks yapacak ol çok bulursun ama işi zor bulursun, hem çalışırım hemde patrona veririm dersen işi de çok kolay bulursun
Hiç iş bulamadığım olmadı. Ama seks yapacak güvenilir birini bulmak gerçekten zor.
Para bulmak en zoru.
Seksi kolay bulanın tipi çok iyidir para bulmakta çok zor o yüzden çirkinler parası varsa ancak sekse kavuşuyor
Türkiyeden bahsediyorsan seks
Değil mi Batı ülkeleri ne güzel dejenere yaa her şey rahat burada gençliğimiz çürüdü 😂🤣🤣😂
Ot gibi yaşıyoruz artık eğlence zevk 0 dbsjs
Çok çalışıyorum. Ama çok sevişemiyorum
Gençliğimiz çürüdüü
Bir kadın aslında seks bulur istese, tercih etmiyorsunuz belki de
Tipsizim ama evlenmeden seks adını çıkartır insanın
Tipsiz ne demek ya :) bir sürü insan evlenmeden seks yapıyor bu arada. Kendine haksızlık etme
Erkegin hayatı zor bee
Seks az bulunuyor iş çok çalışan yok
İkisi de kolay ama akıllı olursan.
İkisi de basit ama benim hevesim kalmadı
Düzgün iş
Evet ama düzgün kaliteli partner bulmakta zor
Düzgün işin olursa duzgin cebren olur düzgün çevren olursa düzgün partnerin olur. Hepsi bir silsile
Fak yok benimde ya. Sen nerdensin
Erkekler için ikiside zor ya
Aradığın şeyin kalitesine bağlı
iş bulmak zor
İş bulmak
Seks
seks tanbikide
Tr için seks tabiki
iş kolay yaa
Erkeğe seks
Seks tabi