Cinselliğe çok düşkün kadınlar neden hep su burçlarından çıkıyor? Yengeç, akrep, balık kadınları ile yapılan cinsellik unutulmuyor. Olaya sadece cinsellik olarak değil aşkı da kattığımız için olabilir mi? Yani normal bir kadın canının sevişmek istediği için seks yapıyor gibi davranırken su burçlarının cinsellikte partnerlerini çok değerli hissettirdikleri söyleniyor. Su burçlarıyla yaşanan aşkta biliyorsunuz ki başka oluyor. Cinselliğe düşkünlüğümüz aşka olan düşkünlüğümüzden gelebilir mi?
Cinselliğe çok düşkün kadınlar neden hep su burçlarından çıkıyor?
Hic alakasi yok iki tane arkadasim var biri yay biri yengec Aramizda konustugumuz zaman Yay : beni oyle bir yapsin ki duvardan duvara vursun sert olsun erkekligini hissetirsin der. Yengeç: amaaan yanimda olması yeterli başimi göğsüne koysam uyusam bana dünyalar verilmiş olur. Yaniii her burc tam anlamiyla ayni olmuyor kii bende oğlak burcuyum mesela yataga atmak öyle kolay değildir. Sevmeden aşık olmadan elini bile tutmaz. Sevdigi zaman daaa yatakta kendi mutluluğundan çok eşinin mutluluğunu düşünür ve hic birsey yapmasa bile acayip zevk verir. Düşkünlük onemli degil unutulmuyacak zevkler verirsen unutulmaz olursun. Diğer türlüsü azgın olarak anılırsın sadece
Kesinlikle haklısın benim de burda bir arkadaşım vardı oğlak burcu oda senin tam tersin hatta burcunu söylemese kimseye, klişeleşmiş söz gelir hemen akrep misin?
Ne su burcu ne de diğeri türk kadını sekse düşkün falan değil, guzel bir işe yüzü ve fiziği var ise paraya daha düşkünler , genelde kilolu kadınlar sekse düşkünler tabi o da hormonlardan geliyor fazla kilo östrojen hormonunun yüksekliğinin belirtisidir, bilimsel olarak araştırılmış.
Yengeç akrep balık gibi burçlardan kızlarla çıktım hatta bir akrep ile 4.5 ay aynı evde yaşadım hiç seks yapmadık öpüşmedik bile. Yani bunlar biraz uydurma gerçek olsa sevişmediğim 1 saniye bile olmamalıydı
Bana göre cinsellikte boşalmak sadece ihtiyaç giderme olarak değil.. Orgazm anında partnerine tüm sevgisini boşaltmak demektir.. Başkalarını bilmem ama ben kadınıma ihtiyacımı değil sevgimi boşaltırım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Balık burcuyum sonuna kadar doğru hiç paylaşmadığım bir şeydi buydu... bütün balıklara selam olsun. Grup yapalım mı ksjdidisb.
Burc filan yapmayın buna nasıl inanırsınız kendinize gelin ne burcu istekli olan işi bilen tecrübeli veya görmüş biri görmemiş toy yaşamamış birini Burçlara sınıflandırmak çok saçma değil mi?
En İyi Cevaplar