Cinsel Yaşam Tutkulu bir seks öpüşme ile mi başlamalı? (Sayfa 2) PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 330 Tutkulu bir seks öpüşme ile mi başlamalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 33 kişi beğendi
tunasoyarslan Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Tutkulu bir seks kadini belinden sertce kavramayla baslar 2 0 Yorumla
snapchat69 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Uzun uzun öpüşürken göğüsleri vajinayı okşamak ve penisimin okşanması harika oluyor 1 0 Yorumla
resistible34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Kesinlikle dil kullanılan tutkulu bir öpücükle başlamalı 0 0 Yorumla
yorgunkızımız Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Karşılıklı istek önemli aniden oladabilir 4 4 Yorumla omelette17 +1 yıl evet aniden başlayan mukkemmel oluyor Yorumla Semihsaglam +1 yıl @omelette17 mukemmel😍 Yorumla sonnisim +1 yıl @omelette17 ya aniden sokarsa Yorumla adrenalin64 +1 yıl @omelette17 Beni niye engelledin? Bu arada 1 ay önce bir erkek üyenin iddiasına göre hesabın fakeymiş, erkekmişsin, her türlü kanıtlarım diyor ama hesabı aktif değil. Yorumla
Uyumsuzüye Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 45% +1 yıl Öpüşme ile ateşlenir 🔥🔥🔥 4 1 Yorumla Hayatbanagüzelbe +1 yıl Durduramazsun Yorumla
relationgod Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Tabii ki önce ön sevişme. 4 1 Yorumla zibidygonzales +1 yıl selam ben tabii ki önce ön sevişme :D Yorumla
NoNickBensu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Öpüşme veya direkt oral 5 1 Yorumla Boyka06 +1 yıl Katılıyorum 😁 Yorumla
SapıkHayalet Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Karıya gittiğim için öpüşme olmuyor hastalık bulaşırEn iyisi öpüşmeden prezervatifli seks 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sıcak öpücükler dakikalarca sürmeli 😊 2 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bazen hepsinin sırası şaşıyor :) 2 0 Yorumla
relax-man-59 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl herşeyin başı öpüşme helede ateşlice 1 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bu psrtnetlete bağlı bodozlama dalanda var 1 0 Yorumla
7even7 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Ön sevişmesiz seks çikolatasız pastaya benzer. 1 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Evet efendim öpüşme ile başlar 1 0 Yorumla
Wiilmaaa Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Öpüşmeden seks olmaz.💥🔥💣 4 1 Yorumla istgm +1 yıl Bence de onsevismenin altin kurali öpüşmedir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Direk sokan var mı cidden 3 2 Yorumla Hankesermurat +1 yıl Dilimi iyi bir şekilde ağızda ve vajinada kullanıp güzelce hazirlamadan sokmam ;)) öküz değilim yani. Sen napiyosun Yorumla sonnisim +1 yıl tecrübe var mı Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. evet öpüşme ile başlamalı. ki daha ateşli olsun. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Dokunuş ile , sonra öpüşme 2 0 Yorumla
İlknur0134 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Öpüşme olma dan seks olmaz😊😋 3 1 Yorumla Zevkli_adam +1 yıl İlk öyle başlamalı Yorumla
patatesmahmut Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. Öpüşmeden sevişme ilişki olmaz hocam 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence öpüşmek çok iyi bir başlangıç 5 1 Yorumla Hayatbanagüzelbe +1 yıl Kesinlikle Yorumla
BLuEye26 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 38% +1 yıl Detaylı anlatırdım da yazmak sor geliyor 😊 0 0 Yorumla
Efsaneprens1998 Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Önce öpüşme olmalı tabi zaten gerisi de gelir 1 0 Yorumla
rotasızkaptan89 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Kesinlikle evet iyi erekte olmak için şart bence 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eveeeet🙈 7 3 Yorumla hayallerleyasiyoruz +1 yıl Aşk dolu mu sert opusme mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşk dolu tabikide Yorumla hayallerleyasiyoruz +1 yıl Yumuşak da ve yavaşça öpücükler.. şömine başında.. dudaklarına baktığında alevleri görüyorsun sonra tekrar opuyorsun Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Amuda kalkarak başlamalı 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
Tutkulu bir seks kadini belinden sertce kavramayla baslar
Uzun uzun öpüşürken göğüsleri vajinayı okşamak ve penisimin okşanması harika oluyor
Kesinlikle dil kullanılan tutkulu bir öpücükle başlamalı
Karşılıklı istek önemli aniden oladabilir
evet aniden başlayan mukkemmel oluyor
@omelette17 mukemmel😍
@omelette17 ya aniden sokarsa
@omelette17 Beni niye engelledin? Bu arada 1 ay önce bir erkek üyenin iddiasına göre hesabın fakeymiş, erkekmişsin, her türlü kanıtlarım diyor ama hesabı aktif değil.
Öpüşme ile ateşlenir 🔥🔥🔥
Durduramazsun
Tabii ki önce ön sevişme.
selam ben tabii ki önce ön sevişme :D
Öpüşme veya direkt oral
Katılıyorum 😁
Karıya gittiğim için öpüşme olmuyor hastalık bulaşır
En iyisi öpüşmeden prezervatifli seks
Sıcak öpücükler dakikalarca sürmeli 😊
Bazen hepsinin sırası şaşıyor :)
Öpüşmeyle başlıyor zaten genelde
Kesinlikle, öpüşmeden olmaz. 😂
Tutkulu bir seks öpüşme ile başlamalı
herşeyin başı öpüşme helede ateşlice
Bu psrtnetlete bağlı bodozlama dalanda var
Evet. Fazlasıyla katılıyorum
Ön sevişmesiz seks çikolatasız pastaya benzer.
Evet efendim öpüşme ile başlar
Hayır kırbaç ve kelepçe şart
Yess tabiki atesli bir opusme ile baslamali
insana senin gibisi denk gelmesi süper ya
Öpüşmeden seks olmaz.💥🔥💣
Bence de onsevismenin altin kurali öpüşmedir
Direk sokan var mı cidden
Dilimi iyi bir şekilde ağızda ve vajinada kullanıp güzelce hazirlamadan sokmam ;)) öküz değilim yani. Sen napiyosun
tecrübe var mı
Kesinliklee
Evet Öpüşmeden seks olmaz
Oral seks ile de olabilir
evet öpüşme ile başlamalı. ki daha ateşli olsun.
Evet dilinin değmediği yer kalmamalı😍
Derler ya hiç öpme canım devamı geliyor.
Önce bakış sonra nefes sonra öpüşme
Dokunuş ile , sonra öpüşme
Öpüşme olma dan seks olmaz😊😋
İlk öyle başlamalı
Yani o dudaklar şişecek. 😁
dudaklar boyun göğüs oradan kasık..
Bittabi
#Hükümdar
Öpmek en temel sevişmedir olmazsa olmaz
Olmaz sanki
Öpüşmeden sevişme ilişki olmaz hocam
Bence öpüşmek çok iyi bir başlangıç
Kesinlikle
Elbette ☺️☺️
Kızgın kumlardan serin sulara 😃
Koklama oksama opüşme
Evet 💫
Eee elbette tâbiki yani
Öpüşme şart.. Öpüşmeden seviş olmaz..
Detaylı anlatırdım da yazmak sor geliyor 😊
Garı bulduk da öpüşmesi kaldı
Pehh
Kesinlikle bayılırım zaten seksi ateşliyendir
Sakso ile başlamalı 😂
Tabikide
Evet öpüşmeyle başlamalı
öpüşme uzun olmalı çok ateşli olmalı
Önce öpüşme olmalı tabi zaten gerisi de gelir
Sevmem öpüşmeyi iğrenç
Resimdeki baslangiç iyimiş ) canım çwkti ya
Öpüşme olmadan seks olmqz 🤣
Kesinlikle evet iyi erekte olmak için şart bence
Eveeeet🙈
Aşk dolu mu sert opusme mı?
Aşk dolu tabikide
Yumuşak da ve yavaşça öpücükler.. şömine başında.. dudaklarına baktığında alevleri görüyorsun sonra tekrar opuyorsun
Amuda kalkarak başlamalı 😂
Evet.
Evet