Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Islak dudaklarin öpülmesi ile başlayan seks dinamitlere giden fitilin ateşlenmesidir.. Ne kadar ateşli ve arzulu öpüşülür ise seks o kadar doyurucu olur.
31 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Öpüşme ile olursa başlangıç iyi olabilir. Öpüşmeden sevişmeyelim, sevişmeden uyumayalım... 😂24 Yorumla- +1 yıl
İster kırılıp dökülelim
İster yok olup dirilelim
Sevişmeden uyumayalım🎶 - +1 yıl
Anlaşşşmadan ölmeyelim😅
Ahh Sıla bizleri düşünmüş 😂İnsanlık için yapmış bu şarkıyı 😂
- +1 yıl
@AmanYaav kim bilir belki de 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılTutkulu bir seks öpüşmeyle başlar, dil ve dudak dansıyla taçlanır, sert vuruşlarla ise insanı zevkten nirvanalara uçurur.
110 Yorumla
+1 yılYoğun bir öpüşme ile başlamalı, ne kadar istekli bir öpüşme olursa o kadar güzel bir seks olur.
131 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
128Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılTabikide gadası
10 Yorumla Evet, öpüşürken beni kucağına alıp duvara vura vura odaya götürmeli
132 Yorumla- +1 yıl
Seks Tanrıçası konuştu...
Fazla yoruma gerek yok👏
+1 yılTutkulu bir seks ilk önce gözlerde başlamalı kalp atışının hızlanması ile birlikte o harika şehvetli öpüşme gerçekleşmeli benim şahsi fikrim bu
20 YorumlaGerçek (ya da siz tutkulu diyebilirsiniz) sevişmeler planlı programlı başlamaz. Bir an boynunu koklarken başlarsın, ya da saçınla oynarken. Bu daha çok iki tarafın aynı zamanda uyum sağlamasıyla başlar *_*
51 Yorumlayoo sart degil totoya saplaklada baslayabilir😁 o an o cekim olusmussa direkt konuyagirilebilir bazen dar vakitte öpüsme vakit kaybiolabiliyor
71 Yorumla- +1 yıl
Vakit ne kadar az ise sehvet o kadar artiyo ama 😊😉
Illa öpüşme ile başlayacak diye bir kural yok oral ilede başlayabilir tutkulu öpüşme ilede zevk meselesi
40 Yorumla
+1 yılTabii görseldeki gibi dilini uzatarak değil😂
Ama tenine, dudaklarına yapışıp deli gibi uzuun uzun öpse duramazsın bence. Durulmaz gibime geliyor 😂😂
Ben o öpücüğe şiir bile yazarım 👌20 Yorumla- Evet, öpüşmeyle başlamalı.
- Hayır, yoktur.
- Evet, olur.70 Yorumla
+1 yılÖpüşmeden seksin pek tadı olmaz sanırım ancak öpüşerek başlamak zorunda değil. Seksi başlatacak çok eylem var.
51 Yorumla- +1 yıl
Mesela nedir
- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBazen üst baş yırtılabilir. Mesela beni çok tahrik etse ve ince bir tayt siyah ince çorap vs giyiyorsa onu bir yere dayayıp o taytı çorabı yırtıp birden birlikte olmak sert şekilde tutkuulu olur. Onun haricinde öpüşerek de başlayabilir.
20 Yorumla
+1 yılEvet. Heleki oncesinde keskin ve cezbeden bir bakis varsa partnerler arasinda sonuc doyurucu olur. Zeten bakislarda o atesi alamazsan tutkulu bir opusme gelmez.. opmek icin opmus olursun oda angarya is gibi gelir.
10 Yorumla
+1 yılSıkı bir oral seks ile de başlayabilir. Öpüşmek var öpüşmek var 😉
63 Yorumla- +1 yıl
Aradığım yorum
- +1 yıl
Sıkı bir oral hayranı😁
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAteşli seks öpüşmeden sonra oral ile devam edilir sonra tak fişi bitir işi yapilir, ama ateşli seks aninda işi çabuk bitirmemek lazim, zevkini çikara çikara s*k*şmek gerek
20 Yorumla Tutkulu seksin kapısını açan anahtar istekli ve palansız gerçekleşen öpüşmeli göz teması ile başlayan önsevişmedir detayları aşk oyununun içinde gizlidir kurcalarsan açığa çıkar
20 Yorumla
+1 yılBenim olduğum her noktada tutku vardır. Başlarken Şart değil ama öpüşmeden bitirmek çok da hoş olmaz.
30 YorumlaBaşa yaslanan omuz ile başlar boyun operek... göz göze gelip dudak dudaga opusmekle alevlendirilir... sonrası dil ve dudaklara yani orala dönüşür.. daha sonrası kişilerin hazzını hissederek sert ve sakin bı birleşmeye bırakır yerini
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. Tutuklu bir seks tutkulu bir öpüşme ile başlar. Öpüşme ne kadar istekli ve ateşli olursa seksin zevk dozu o kadar artar. Seksten haz almak istiyorsan iyi bir önsevişme şart.
10 Yorumla
+1 yılGenelde öpüşme olarak düşününülür ama duvara yaslayıp, partnerin dizini kaldırıp, kasık kasığa... boyundan öperek başlanırsa bambaşka olur. Tabi boyundan dudağada çıkılabilir. Aşağıda inilebilir. 😉😇
10 YorumlaTabiki öpüşme ile başlamalı ve uzun uzun öpüşmek iyidir.. hatta kadının üzerinde gidip gelirken bile arada bir dudaklara uzanıp öpüşme yapmalı..
20 Yorumla
+1 yılÖpüşmeden de olabilir. Seksi belirli kalıplarda yaşamak şart değil. Bir taraf diğerine hükmedip sadece bedenini uyararak arzuları tavan yaptırabilir.
10 YorumlaÖpüşme dinamitin fitilini ateşlemek gibidir. Her şey tutkulu bir öpüşme ile başlar, sonrası gelir zaten.
10 YorumlaNo no no no, yani her zaman değil, bazen işler karışır eve kendini zor atarsın, bir bakmışsın kapıya dayamış içeri girmişsin, sonra öpüyorsun..
10 Yorumla
+1 yılİlk önce öpüşme ve ellerin vücutta gezinirken dans etmeye başlanmalı ve iç çamaşırları kalana kadar soyunulmalı. Sonra iç çamaşırı ile temas kurulmalı ve dilimiz tüm vücudu güzelce ıslatmalı. Arkası yarın 😉
20 Yorumla
+1 yılAslına bakarsan illaki öpüşme ile başlamalı dersek yanlış olur bir çok şekşlde başlayabilir
o anki ruh haline duygu ve olayların akışı ile doğru orantılıdır
ama genelde güzel bir öpüşme ile başlar :)10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Öpüşme başladığında vücut aktif hale geçebiliyor. tabi öpüşme şekli çok önemlidir.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAik ile başlamayan hiç olmamış, yaşanmamıştır et yani...
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılöpüşmek geri kalan her şeyi daha da alevlendirir ;)
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet öpüşmeyle başlanmalı şahsen ben öpüştükten sonra her şeyi yapabilecek vaziyete geliyorum
79 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNapayımm öyleyim
Cevap sahibi+1 yılMutlaka bulursun 😂
Cevap sahibi+1 yılTabi o olmadan olmaz zaten
+1 yılGelişine ne geliyorsa olur yani illa şundan bundan başlayalım olmamalı bence
22 Yorumla- +1 yıl
Sen nereden baslarsin
- +1 yıl
@Hayatbanagüzelbe sana ne q
+1 yılKesinlikle öpüşme ile başlar. Bir ara dudağımda uçuk çıkmıştı anlık bir kızla birlikteliğim oldu. Yanı her ayrıntıda giriş gelişme sonuç vardır ya ön sevişme içeriğinde öpüşme yoksa eksik hissedersin.
10 Yorumla
+1 yılEvet tabiki de tutkulu bir öpüşmenin ilerisi tutkulu bir sexs dir.
10 Yorumla
+1 yılÖpüşme ile başlamalı tabikide on sevişme olmadan kesinlikle olmaz
10 YorumlaŞehvetli birkaç dakika öpüşmeden sonra orala da gerek yoktur eşler birbirini hazırlayabilirler sevişmeye
10 YorumlaElbette, tutkulu bir öpüşme cinsel ilişkinin olmazsa olmazıdır
10 YorumlaÖpüşmeden olmaz ama ilk olup olmaması akışa göre değişir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öpüşmek çok hayvanı bir duygu hareket değilmi ya :)
10 YorumlaOpusmeyle başlamaz. Davetkar jest ve mimiklerle başlar
10 YorumlaÖpusmeden yapilan sadece penis ile vajinanin birleserek mast haliyle tatmin gibi olur, ozellikle french kiss öpuserek sevismek ile gelen seks doyumsuzdur
10 Yorumla
+1 yılÖpüşme şekli çok önemlidir ve gerçekten tutkulu olmalidir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tutkulu ve nefessiz bırakan bir öpüşmeyle başlar. Görsel de berbat bu arada. Fransız öpücüğünden nefret ediyorum...
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle öyle rast gele bir öpüşme olmamalı ritmi ahengini çok iyi bilmek gerek ve öpülefek her yerin ritmi farklı olmalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılHani Günlerce Susamışta ilk Bulduğun Çeşmeye Ağzını Dayamış Gibi Kana Kana İçerek Öpüşmeli Yudum Yudum Tadını Ala Ala. Öpüşler Sevişmenin Mükemmelliğini Belirler...
10 Yorumla
+1 yılIlk adim opusmektir..
80 YorumlaTutkulu öpüşme sekse davettir.
90 YorumlaEvet kesinlikle ateşli bir öpüşme ile başlamalı, bir yandan da dil ve eller kullanılarak
10 Yorumlaöpüşmesiz olur mu. Dil ne kadar çok kullanılırsa o kadar çok zevk alınır
30 YorumlaEvet, bak bunların sonunu tahmin edebiliyorum sevimli başlamış ama 😬😬🤣🤣🤣
10 YorumlaSarılan kollar birleşen bedenlerin eşliĝinde arzu ile birleşen dudaklar devamı için gereĝini yapacaktır
20 YorumlaEmeklemeden yürüyemezsin tatlım 😉💋💋
86 Yorumla
+1 yılEvet baslangic opusmedir
10 Yorumla
+1 yılÖn sevişme olmali olmaz ise zevki anlami kalmaz sulanmali ortam 👍
10 Yorumla
+1 yılAslında bakarsan bakışlar daha önemli sonra dudağına yapisirsin gerisi gelir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani öpüşme ile başlarsa daha iyi olur ama illa öpüşme ile başlayacak diye kural yok tutku için.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılHayır direk kadını belinden tutup boynundan öperek baslayacaksın sevişmeye
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle ön sevişme ve öpüşme ile başlar
70 Yorumla
+1 yılevet ateşli öpüşme ile başlar ve karşılıklı mutlu sonla biter
10 YorumlaEvet uzun şekilde hemdeeee
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Öpüşme seks davetidir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖpüşme ile başlaması gerekmez ama sevişme sürecinde öpüşme olmazsa olmazı ayrı bir haz farklı bir güven hissi ;)
10 Yorumla
+1 yılSeneler önce beni öp diyen kızla opusmemde ne olur evine götür diye yalvardı kiz
20 Yorumla- Devamını Gör (113)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler