Sitede en sık karşılaşılan sorulardan biri bu bence. Biz her ne kadar “kızım bu adam seni kullanıyooor, yapmaaa, etmeee” desek de soru sahibimiz muhakkak bir savunma cümlesi buluyor kendince🤷♀️ Bu soruyu özellikle onlar için soruyorum; umarım rastlar ve görüşlerinizden faydalanırlar.. Sorum şu; İlişkisini sadece kendi özel ihtiyaçları doğrultusunda yürüten erkeği nasıl anlarsınız? Hangi hâl ve tavırları sizi bu kanaate vardırır?
Bir ilişkide erkeğin sadece cinsel ihtiyaçları için beraberlik yürüttüğünü nasıl anlarsınız?
O iş. İkişilik Bir suçlu. Aramak boş. Başta Evli. Erkeklerle. Beraber olan kadın çok Bekar kızların kaçı bakire bakire denilin ce dahi hemen köpürüyorlar Bu işi şöyle açıklıyorum Ateşle barut yan yana durmaz Kadınlar Ateş erkek baruttur. Sevgilisi olan her kız O işi görür, Ama Bilmedikleri şey şu Cinsellik ten önce gerçekten seven Erkek nasıl davranır. Asıl sorun bu Kadınlar Çok gariptir ki lad cambazlığı yapan samimi sıcak kanlı erkeklerı daha çekici bulur işte Sorun bu Çekici erkek O Hep. Bahsetiniz erkek tipi dır. Soru sorarsınız samimiyet ile yanıtlar Sohbeti sizi kendine çeker, Herşeyi önceden biliyormuşcasına Tecrübe li. Olduğu için Tam. Da istediğiniz. Yanıtları verir Bekler Bekler artık siz hazır oldunuz da O bu sefer Konuyu cinselliğe getirir Bu nu sizi iyi bildiği için de doğru şekilde yaklaşır sonra iş bitirici. DARBE ve inanın ki o kişi daha çok kızla konulmuştur. Suç Erkekte değil Suç sizde Başta onca Erkek var ken Sizin seçiminiz de Sizi Belki Oncalar kişi sevdi Onlarca kişi geldi Ama İlginç bir olay ki kadın Bin erkeğin arasın dan Gider O erkeği bulur. Sonrada derki erkeklerin hepsi böyle Bu kadar kör. Bu kadar ahmak bir canlı daha yok Bakın Benim hiç. Sevgilim Olmadı Bir gün bir kızla konuştum Arkadaş sağ olsun Bana Motive etmek için Sana daha çok kız. Gelir dedi Şaşırdım Bir kadın bu kadar emin ve bu kadar kör nasıl olur diye derin derin düşündüm Beni tanımadan Hemen kafasın da Çapkın biri olduğumu ve O tip erkekler. Den Olduğumu sanmış olmalı dedim ve işte o an Beynim de bir fırtına koptu. Bu kadın çapkın dedim ve Anladım ki Asıl Çapkın olan Kadınlar Şahsen Bana Kimse Sürekli DM den yürümez ya da İnst Hesabım da Hiç yabancı Bir kadın olmaz FACE DE Hepsi Erkek Lakin Ben Kadınlar dan hoşlanırm Ve Dm den Hiç yürümem Normal de Kadınlarla konuşamam Nedeni Basit ben kadını Cinsel obje olarak Görmüyorum Onlar Allah yaratmış ve Neyazıkki Çoğu Da masum değil Hepsinin Çevresin de çok erkek var Ben konuşsam benim. O Erkekler den ne farkım kalır. Bakın Karaktersiz diyorlar Benim Ağırıma giderdi O yüzden Aşk tan Sevgiden Ödün veririm Ama karakterim benim tek servetim umarım anlarsın İyi geceler
Bunu gizlemekte cok yetenekli hemcinslerim var zaten kadin asik ve safsa bir numara yapmasina bile gerek yok gel dedim mi gelir. Ama iliskide hic askla baktigi bir bakis yakalayamiyorsa burdan anlayabilir.. ama iste kadin saf olunca sasi baksan bile askla bakiyo der :) zeka onemli :)
Çok sevince algılar kapanıyor galiba. İnsan aşkla bakınca neler görüyor o gözlerde, bunlar kimin aklına geliyor ki? Bir arkadaşım uyurken sevgilisinin kirpiklerini sayardı ve o çocuğun iki kez tecavüzüne uğradı. 🤷♀️
Ask o yuzden korkutucu iste cunku insanoglunun zayif karnı. Asik olmak istiyoruz korkuyoruz olamiyoruz ikilemde kaliyoruz kaldikca stress oluyoruz oldukca geriliyoruz sinirleniyoruz manyak aptal bir insana donusuyoruz bir kisir dongudur bu. O yuzden bunlari yasatmayan partner bulan insanlar bence en sansli insanlardir.( Cok üzüldüm arkadasina ins gerekli sikayetleri yapmistir. )
Ben sana açıkça tarif edeyim o olmayacağını sezdigi anda herşey kötüleşir başka hiçbir anında yanında olmak istemez başlarda anlamasan bile eninde sonunda kendini belli eder. Derdini dinlemek istemez gezmek eğlenmek istemez, istediği tek bir şey vardır çünkü aklı sadece orasındadır. Abazanın.
O erkek zaten illa ki kendini belli eder. Kadınlar sekd yaptıktan sonra yol değiştirmeyi haketmiyor. Böyle bir erkekte karakter sahibiyim demesin zaten.
Katılıyorum. Benim de derdim bunu anlatmak zaten ama öyle haklı çıkarıyorlarmış ki kendilerini bizzat şahit oldum burada da. Yok ev sahibi kapıyı açık bırakıyosa suç hırsızınmıymış bilmem ne.. sorduğum soruya pişman oldum kusup geliyorum
Erkekler hep böyle. İlgi göstermezsin sen ciddi değilsin derler seversin soğuklukla gururun yok mu derler sevişmezsin sen ne sanıyosun kendini ayağına yatarlar sevişirsin bu kadar basit olma derler. En kültürlüsünde bilr bu ahmak yozlaşma var ne yazık
Merhaba, Genel olarak herkes öyle o yüzden çok da zor değil. 15 yaşında çocuklar bile öyle. Herkes hatun erkek düşürmenin peşinde. Heves ve zevk peşinde. Kişi belli eder kendini. Ancak insanlar anlamamak için ısrar ediyor. Çünkü onların hoşuna gidiyor ilişki boyunca gidince zoruna gidiyor...
Kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterebilir. Ben evlilik isterim. Helalim olmasını isterim. Helale yakın haramdan uzak...
İnsanlar oscarlık oyuncu, köprüyü geçene kadar herkes melek! Çok dikkatli olmalı...
Sağlıklı olan her erkek ya da kadın azar tahrik olur etkilenir. Doğal olarak da cinsellik yaşamak ister. Benim de canım istiyor...
Cinsellik Allah'ın emri helalinle ve her dokunuş sevaptır İslam'a göre olan dokunuşlar...
Madem birlikte olmayacaksın o zaman ilişki ile ne işin var?
Cinsellik istemiyorsa kişi ilişki de olmayacak. İlişkiye bulaşmayacak! Adam da kadın da ister bu çok normal!
Ancak sadece etkilendiği ve birlikte olmak istediğinde iyi diğer vakitlerde kötü ise kesin sırf cinsellik için birliktedir...
Ayrıca cinsellik için kullanan sadece erkekler değil, kadınlar da var ve çok tanıdım...
‘’Nietzsche, insanların dusunme kapasitesinin , insanların duyguları tarafından kafeslendigine, yonetildigine inanırdı. Yani duyguların, mantıklı dusunebilmeyi kısıtladıgına, duyguların izin verdigi kadar insanların dusunebilmesine ve dogru anlamlar cıkarabilmesine inanırdı.’’
Kadınlar malesef, hem ilk zamanlardaki flortlesmenin getirdigi heyecan ve o heyecanın getirdigi duygular yuzunden, normal sartlarda gorebilcekleri seyleri gormeyebiliyor. Karsı tarafı iyi okuyamıyabiliyor. Bu bana gore birinci sorun.
Toplumsal olarakta artık neredeyse tamamen ‘’seks odaklı’’ bir toplum olduk. Tabi sosyal medyadaki kolaylıkta bunu en buyuk hormonlayan faktor. Tinder gibi applikasyonlar, erkekler icin ‘’reddedilmenin bedelini’’ nerdeyse sıfıra indirdi. Erkekler icin, bir kadına ulasmak, bir parmak kaydırmak kadar kolay oldu ve reddedilseler bile esasında haberleri olmuyor. yani reddedilmeyi hissettirmiyor. Gelmek istedim nokta su; erkekler uzun bir suredir bu sekilde enforme oldu ve bunun kolaylıgına alıstıkcada, eskiye gore daha ‘’seks’’ odaklı oldu cunku onlar icin bunun kotu bir sonucu yok. ve cok kolay oldugu icinde herkese bu sekilde yanasmaya basladı. Eskiden kadınlar icinde ‘’flortun’’ bir sureci vardı, onlara karsı taraftaki insani tanımak icin daha fazla zaman ve fırsat veriyordu ama simdi oyle birsey yok. insanları instagram hesaplarıyla tanıyoruz, ve bu sureci kısaltmıs oluyoruz, dogal olarakta secerken daha fazla hata yapıyoruz. Bunu ancak, karsımızdaki insanı daha fazla tanıyamaya calısarak cozebiliriz ama malesef tanımaya zaman harcamadan 1. Basamaktan direk 5. Basamaga atlamaya calısıyor ve sonu husranla bitiyor.
Bir ilişkide muhakkak belli başlı bir yakınlık olması olağandır ama bunun belli başlı sınırları olmalı. Cinsellik ön planlı bir ilişki bir süre sonra bitmeye mahkumdur. Her görüşmede ya da sözlü iletişimde cinsel temalı konuşmalar, sohbeti sürekli o yana çekmeler ve buluşmalarda sürekli sürekli cinsel temaslar ya da bunu dile getirip imâ etmeler, talep etmesi, karşı konulduğu zaman ya da red edilince kabuğuna çekilen karşı cins veya aşırı asabileşmesi, bir süre iletisime ara vermesi, ne arayıp ne sorması... Bana kalırda duygusal doyum. olmadan bir cinsellik yaşanması çok eksik bir ilişki olsa gerek. Ne bileyim saatlerce konuşup, yapılacak onca zevkli seyler varken ya da en basiti beraber bir filmi izlemek ya da evde beraberce mutfakta zaman gecirebilmek pek de zor olmasa gerek. Bence böyle sorunlar yaşayanlar kendine şunu sorması lazım " bu adam kalbime dokunabiliyor mu?" Bu sorunun cevabını net bir sekilde veremeyen bir kadın ya böyle bir sorun yaşıyordur ya da farklı bir sekilde ilişkisinde birtakım problemleri vardır bu kadar net.
Nasıl desem Cinsel Konulara girmek için o kişi ile ileriye gider miyim? seviyor muyum? duygum var mı? ileride ayrılık olur mu? Hayatını mahveder miyim? Bunları düşünmem gerekiyor sanal olarak FOTOĞRAF gibi şeylere önem vermem Fakat İŞ YATAK kısmına geldiğin de detaylı düşünülmeli ki Yattığın kişinin geleceğini mahvetmeyelim değil mi? Ama genel olarak erkekler sevdiğimi giberim kavramın da dolanıyor ve CİNSEL ilişkiye girerken hiç bir erkek sevdiğini düşünmüyor BENCİL olarak Girişiyor Hodri meydan diyerek. bilmiyorum ya da ben Böyle düşünüyorum
Kadın biraz işve cilve yapıp konuyu cinselliğe getirmese de etrafında dolaştıran hareketler yapsa, sonra birden geri çekilse konudan uzaklaşsa... Bu davranışa karşı erkekte sinirlenme gözlemleniyorsa veya kısa süre içinde bu bir kaç günde olabilir konuyu tekrar oraya getirmeye çalışıyorsa amaç cinsellik ilişkisidir. Diğer erkek davranışlarını anlatmaya gerek yok onlar direkt belli ediyorlar zaten
Sadece seks için yürüttüğünü anlayabilmen için yan gelip yatan cinsten, damarlarında şehvet ve tutkudan eser olmayan bünyeye sahip olman gerek. Bu argümanlarla çüküne düşkün bir adamın seninle sağlıklı cinsel hayat sürdüremeyeceğini hesaba katarsak, maksimum 6 ayda ayrılma yoluna gidecektir..
Alsında basit buluştuğunuzda öpüşürken elleri hemen senin cinsel yerlerine gidiyorsa senden açık ve rahat giyinmeni istiyorsa her buluşmanız illa seksle kapanıyorsa ve buraya dikkat seksten sonra aniden işi çıkıyorsa ya sektir et gitsin ya da skmeye devam etsin karar senin...
En ufak sıkıştırmaya, ben böyleyim ne yapayım değişemem, kısıtlamaya gelemiyorum, beni sıkma, beni yoruyorsun gb cümleler bunlar en basitleri en belirgini şu. Kız herşeyini tamam der erkek bazılarına tamam der, erkek ayrılır ama daha sonra çok pişmanım bir daha öyle olmucak değişiyorum der. İlişkiye başlanır erkek bildiğin gbdir değişmemiştir :)
Daha tanımadan sorduğu sorular şunlardır bence; Boyun kaç? Kilon kaç? Bunları sorupta sapık çıkmayanı görmedim. Zaten tersleyincede çok belli ediyorlar ne mal olduklarını
Herseyin temeli cinsellik zaten Maslow amca bunu yillar once aciklamis Askin sevdanin temelindede ulastigi nokta olan cinsellik var Bazilari bu ask sevda kisimlarini next next next yapip direk cinsellige geciyor bence daha mantikli
Evlilikte cinsellik olmalıdır. 3 5 ay adamla aynı yatakta bile uyumayan sonra eşim beni aldatıyor diyen kadınlar var ya da eşi sevişmek istediğinde beni seks için istiyor diyor sadece. Hayır seni sevdiğini söylüyor çocuklarıyla ilgileniyor eve çalışıp para getirip her ihtiyacınızı karşılıyor sana özel günlerde hediyeler felan alıyor ama eşinle sevişmeyi beni seks için istiyor diye algılıyorsun. Yani uzun lafın kısası sorun kadınlarda
Bu durumdan sikayetci olan anlar diye düsünüyorum mesela benim eski sevgilimde sexe cok düskündü Ama bu bana beni kullandi hissiyatini vermedi tam tersi
Erkekler kimisi bir kere bal alır kıçına tekmeyi basar kimisi uzun sürüe faydalanır tekmeyi atar. bunu anlamak zor. neden dersen gayet samimi davranırlar. ve kullanılcak kadını bilirler.
Her muhabbette konuyu cinselliğe çekiyor ve sürekli bu konularda daha konuşkan oluyor ise daha anlaşılır. Detay da belirttiğin gibi hem kullanılıp hem de zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışıyor bazı pembeliler 😄
Ne kadar aşağılayıcı bir tanımlama "kullanmak"! Sanki sadece biz erkekler sevişmekten zevk alıyoruz! Sende sevişirken zevk al ya da zevk aldığın bir sevgilin olsun. Kullanmaksa sende kullan, sende orgazm ol. Tatmin edenle ol.
Aklın kör ise anlayamazsın, detayda bahsettiğin kişiler gibi. Ne kadar öğüt versen de bir şey göstermeye çalışsan da kendi inanmak istediğine inanıyorsa yapacak bir şey yok.
Ben bu olaya gıcığım. Seni cinsellk için kullanıyor. Kardeşm kullandırtma ölese. Sonuçta sende istiyorsun ki adamla cinsellik yaşıyorsun. Sonra da ay beni kullandı. Bırakın ya bu lafları
Ona taciz/tecavüz deniyor zaten konumuz bu değil. Derdi sadece bedava kadın buldum yapayım olan erkeklerin bu niyetlerini gizleyip “çok seviyorum çok âşığım seven insan dokunmak ister dayanamıyorum vs” gibi laflarla aşkından gözü kör olmuş olan kızları kandırmaları. Biz her ne kadar bu çocuk seni sevmiyor desek de anlamıyor olmaları. Benim derdim erkek düşmanlığı falan değil bunun kadın versiyonu da var. Parası için babası yaşında adamlarla olanlar da burada masum ayaklarına yatıp “aşkın yaşı yoktur yea” naraları atıyor
Bende diyorum ki, bir insan tek başına karşı tarafı cinsellik için kullanamaz. Kadında cinsellik istiyorki yapıyor. Ev sahibi kapıyı açık bırakmış hırsız eve girip soymuş. Sadece hırsız mı suçlu? Evin kapısını sonuna kadar açmışsın.
Buna katılmıyorum. Biri zaafından veriyor diğeri kullanıyor. Birinin derdi daha çok sevilmek diğerinin ki daha çok... çok yanlış ve yanlı düşünüyorsun.
Hiçte yanlı düşündüğümü sanmıyorum. Sen kendini düşün cnsellik düşünmeyen birisin , biri gelip snle cinsellik için beraber olablir mi? Bunu cevapla anlarsın
Seven insan sevdiğiyle niye cinsellik düşünmesin kardeşim sevdiğinle yaşamayacaksın da bunu kimle yaşayacaksın ya ısrarla anlamak istemiyosun bak diyorum ki aradaki fark biri sadece kullanıyor diğeri sevdiği için yapıyor. Sana burada kalkmış niye sevişiyosunuz kadınlarla diye soru mu sorduk ne alâka bu cevap? İstemiyosan kim yapabilir ne ya onun adı tecavüz zaten o bir suç benim sorumla da zerre alâkası yooook
En İyi Cevaplar