Seksapalite kişinin seksilik seviyesidir. Bir erkeği "çekici", bir kadını ise "dişi" yapan özellikler bütünüdür diyebiliriz, yani seksapalite cinsel çekiciliktir. Seksapalite kişinin karşı cinste şehvet uyandırabilme kapasitesidir.
Nasıl seksi olunur?
Seksi kıyafetler..
Seksilik detaylarda gizlidir. İlla Kim Kardashian gibi kalçalara sahip olmak zorunda değilsin.. Dekoltenin fazlası her zaman büyüyü bozar ancak yerinde bir göğüs dekoltesi, sırt dekoltesi, omuz dekoltesi veya mini elbiseler kadının içindeki o seksi dişiyi meydana çıkarır.
Topuklu ayakkabının cazibesi
Topuklu ayakkabıların sessizliği bozan o sesi bile çoğu erkeğe fazlasıyla tahrik edici gelir. Topuklu ayakkabılar vazgeçilmezdir.
Etkileyici saçlar
Kadını kadın yapan en önemli farklardan biri de saçlarıdır. Saçlarını saldığın an yayılan o mis gibi şampuan kokusu bile baş döndürmeye yeter de artar. Erkekler uzun saçlı kadınları daha seksi ve güzel buluyor.
Çarpıcı bakışlar
Bir erkeği sadece seksi ve arzulu bakışlarınla bile baştan çıkarabilirsin. Önce birkaç saniye bakış atıp, hafif bir gülümsemenin ardından gözlerinizi çek. Arayı çok açmadan tekrar bir bakış at. Sonrasında ise sanki ona hiç bakmamışsınız gibi davran. :) Bu erkekleri fazlasıyla etkiler.
Öz güven, yakıcı bakışlar ve şuh bir gülüş kadar seksi bir şey daha yoktur. 🔥
Mesela bu resimdeki bağğyanın seksapalitesi tavan yapmış. Gören erkekler "abovvv manitaya bak hele, gördün mü laaan Hikmettt" diye söyleniyor bile. Seksapalite kadınlık demektir, kadın olduğunu hissettireceksin erkeğine. Giyiminle, oturmanla, konuşmanla, ses tonunla bunu yaşatacaksın. Kütük gibi bir kadının seksapalitesi sence var mıdır? Bence yoktur...
Klasik algının dışına çıkın ve kendinizin farkına varın. Seksi olmak demek, sadece dış görünüşünüzle karşınızdakini etkilemek demek değil. Tavırlarınız, konuşmalarınız ve yaptıklarınız, seksapalitenizi belirleyen en önemli etken.
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
1. Kişisel Temizlik 2. Ağız bakımı yani dişler bu konuda en önemli etkenlerden biri 3. Teniniz cildinizin bakımlı olması 4. Saçlarınızın bakımlı ve temiz olması. Sağlıklı gözükmeleri 5. Kıyafetler, temiz ve kışkırtıcı olabilir. Mesela omzu açık bir elbise 6. Güzel kokmak. Parfüm 7. Kendinize ait tarzınız olsun 8. Bakışlarınız, gözlerinin içine etkil ve kendine güvenli bir şekilde bakmak mesela dene bunlari
En İyi Cevaplar