Öpüşmek seni tahrik eder mi, yoksa senin için sıradan bir şey mi? Ben uzun uzun öpüşmeleri severim, kimisi ise sevmez. Az soluklu, nefes nefese bir öpüşme bana göre çok ateşli. 🔥 Sizce?
Öpüşmek seni tahrik eder mi, yoksa senin için sıradan bir şey mi?
Öpüşmek ateşli bir ilişkinin başlangıcıdır. Kadının öpüşmesinden ne kadar ateşli olduğunu rahatlıkla anlayabilirsiniz. Size seks sinyalini öpüşürken verir zaten. sekste olduğu gibi öpüşmede de kendimizi geliştirmeliyiz. eşimizi dinlemeli ve alıştırmalar yapmalıyız. Hayatta en zevk aldığımız şeyleri geliştiremeyecekseniz boşuna yaşıyorsunuz...
Öpüşmek hiç siradan birşey olurmu ya, hele diller agizin içinde dolaştirilip sonra dili emmek ve sonra dudaklari emmek, bu arada öpüşürken de iki tarafta birbirlerinin her yerini elleyebilirler, bu öpüşmeye daha heyecan ve zevk katar
Bol tükürükle ıslanmış arzu ile aralanarak uzatılmış dudakları öpmek inanılmaz bir zevk fırtınasıdır.. Zaten kadının lezzetini bir kere öyle tadan bir erkek çoktan sarhoş olmuştur. Saatlerce tutku ile öpüşmek insanı zinde tutar.
Tahrik olmak için en güzel yol. O kişinin dudağının tadını alarak başlamak.. Sadece dudakla kalmayıp boyun , eller , kalça , sırt ve kalçanın birleştiği o yer.. Ve daha fazla nokta... Öpmek ve öpüşmek bir sanattır...
Karsindaki bazen oyle bir öpücük kondurur ki resmen iliklerin çözülür. Dolayısıyla buna sanirim kimse itiraz etmez ben de öpüsmenin sıradan birsey olmadigi görüşündeyim
Sevilen insan ile tahrik eden insan aynı olmayabilir mesela ben aşık olduğum kadın vardır ama öyle kadınlar vardır ki tahrik etme konusunda sevilen insanı solda sıfır bırakabilirler ama onunla ne yaparsam yapayım onu sevmem yani diyeceğim aşık olmak cinsellikle ilgisi olmayadabilir birini çok seversin ama tahrik edici bulmayabilirsin fazla.
En İyi Cevaplar