Ünlü futbolcuların mesajlarını ifşa ederek gündeme gelen sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, Instagram hesabından bakireliği hakkında gelen bir soruya cevap verdi."Bakireyim. Yani bilimsel olarak bakireyim. İlk ilişkimden sonra kadın doğum uzmanına gitmiştim ve esnek olduğumu ve bunun çok nadir olduğunu, normal doğum yapana kadar bakire kalacağımı söyledi. Ölene kadar bakireyim yani" dedi.
Yani esnek bir zara sahip olduğu için hiç bir zaman kızlık zarının bozulmayacağını ve ölene dek bakire kalacağını ifade ediyor. Bakireliği yanlış mı anlıyoruz yoksa?
Bende diyecektim bu bakireyse ben de DİMİTRİ'yim, sonradan gördüm esnek muhabbetini. Yahu bunun ruhu bile bakire olamaz düşünceleri bile bakire kalamaz
Bu arada ölene kadar bakire kalmak konusu farklıdır. En azından tıbbi olarak düşünüldüğü gibi değildir. Bir süre sonra oradaki doku parçası görevi bittiğinden dolayı KANAMAZ hale gelecektir. yani kadın ilişkiye girmemekle sadece ilişkiye girmemiş olur, yoksa 50 yaşında ilk kez yatsa kanayacak diye bir durum söz konusu değildir.
Kadın üreme organına sahip üyeler kalkıp da yorumda bulunmasınlar, eğitim onların organına tokat atar bildiririm
2019 dan güzel bir şey anımsamıyacağız galiba böyle gidişle. O kadar çok kadının canı ellerinden alındı ki bu seneyi vicdanen rahat kapatmak mümkün olmayacak belli oldu. Sözüm meclisten dışarı ama. Kasar ruhlu bir kızın ölene kadar bakireyim açıklaması şu an benim gram umrumda olmadı. Bu sene ne pohtan bir sene oldu be.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
O bakireliği çok yanlış anlamış. O şekilde bir bakirelik mümkün değil.
Çoğu kişi ölene kadar bakire kalınmaz vb şekilde yorumlar yapmış ama bu mümkün kızlık zarının türleri vardır çeşitli çeşitli esnek olduğu için belki ilkde olmaz ama sonradan olabilir ya da hiç olmayabilir sadece doğumda bozulabilir ya da doğumda da bozulmayabilir bilimsel açıdan bu mümkün halk arasında bakirelik karşı cinsle ilişkiye girme öpüşme cinsel temas olarak görülüyor o yüzden ölene kadar bakire kalamazsın gibi yorumlar yapılmış
Bu iş kişilik, karakter ve inanç meselesidir. Akıl ve irade ile de kontrol edilir. Değer yargılarını basite indirgeyen, nereden gelip nereye gittiğinin farkında olamayacak kadar inançsız bir insan için bu bakir ya da bakirelik, anlık zevk ihtiyacı eşdeğer görülüp harcanabilir. Bu kişinin kendi seçimidir. Kimisi de kendi değerleri ile kendisini tamamlayacak bir yürek bulamadığı için yolunda yalnız ilerler. Bu da gayet doğal ve mantıklı.
Bende bakirim benimle de denermisin? Merak ediyorum hep bir gercek erkek ile yatmadigin icin oluyor bosalamiyorsun hayal kirikligi yasayip tum erkeklerin boyle olduguna inanip kabulleniyorsun sonra da yolda gorsen selam vermicegin erkek takipcilerini o kucuk aklin ile asagiliyorsun belkide gercek tatmini boyle yasiyorsun zekana hayran olmamak mumkun degil guzel degil zeki kadin !!
Yıllar evvel sabah gazatesi kocaman magazin dergisi kapağında hande ataizi beyaz giyinmiş bir at üstünde kumsalda Hala bakireyim manşet Aklım çıktı İçerikte ruhen hala bakireyim dedi bende bir eeyyyfffff nidası Ayrıca aynı dergi Aysun kayacı nın domalmış bir resmini yayınlamıştı ki aylarca özel arşivim oldu
Bakirelik zar yirtilmamasi midir yoksa iliskiye girmemis olmak midir bunu dusunun once eger ilki diyorsaniz kiz cocuk dusunmuyor belli ki evet bakire olur
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aynen yanlış anlıyor. Tecavüze uğradığımda ben de normal doğumda ancak zar yırtılacağını söylemişti doktor o yüzden bakire raporu vermişti. Normal doğum da yapamayacağım için ben de bakireyim öyle öleceğim tıbben ama gerçek bu değil tabi ki
Merve Taşkın'ın cinsel organındaki zarın çeşidinden de haberimiz oldu. Artık ölsem de gam yemem. Bu önemli bilgiyi bizlerle paylaştığınız için size minnettarım.
O bakireliği çok yanlış anlamış ama kızların geneli ne halt oldugunu bilmiyor zaten ilk ilişkisini yaşamis bakirelik gitmis istedigi kadar kızlik zari durabilir esnek de olabilir farketmez
Esnek olan zarda belirli bir zaman sonra ilişki sonrası genişliyor yanı ilk darlık kalmıyor o kız neyin kafasını yaşıyor? Bence kendini ünlü biri yapmak için uğraşıyor
Şu müthiş zekası ile Bilim İnsanı olması gerekirken, nası fenomen oluyor anlamıyorum. Bu insanların değerini bilmiyoruz, ondan sonra niye beyin göçü oluyor, olur tabi *mk.
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Fenomen Merve Taşkın'dan "Bakireliğini kaybettin mi?" sorusuna yanıt: Ölene kadar bakireyim. Ölene kadar bakire kalabilir misiniz?
En İyi Cevaplar