Tıpkı biz kadınlar gibi erkeklerin de zevk noktaları vardır. Erkeklerin G noktası, prostat bölgesidir. Prostat bezi, sinir uçları açısından zengindir ve hazzı ikiye katlar. Ancak çoğu erkek anüslerine dokunulmasından hoşlanmadıkları için, buna izin vermez. G noktası uyarımı son derece doğal ve normaldir. Bu zevki keşfetmiş ve yaşayan bir erkeğin eşcinsellik gibi bir eğilimi olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta anal uyarım, insan vücudundaki çok sayıdaki erojen bölgelerden sadece birini kapsar.Prostat uyarımından zevk almak eşcinsellik belirtisi midir?
Ben bunu merak ederek bir kaç kere deneyimledim. Penisimden aldığım zevke 1 birim dersem g noktasından aldığım zevke en az 10 12 hatta daha fazla diyebilirim. Dogy pozisyonunda iken hiç penisime ellemeden oluk oluk boşaldığımı ve zevkten tir tir titrediğimi bilirim. Eski kız arkadaşımın parmakları uzundu ve porostatı bulup onu okşadığında kendimden geçiyordum. Eşcinsellik ise erkeğin erkeğe kadının kadına duygusal bağlanması hoşlanması aşık olması durumudur. Erkeği bir erkek becerse bile ya da bir kadına bir kadın oral seks uygulasa bile o eşcinsel asla olmaz.
Sizce erkek kuzenimin bana eliyle prostat masajı yapması eşcinsellik olur mu? Ona karşı herhangi birşey hissetmiyorum sadece çevremde bana bu konuda yardımcı olabilecek tek kişi o.
Hayır elbette değildir.. Aslında bir erkeğin en çok zevk aldığı yer penis ile testislerin birleştiği yerdir.. O bölgeye yapılan oral erkeğin fazla dayanamamasina neden olur... Fakat genel olarak erkeğin en büyük zevki baştan aşağı bir kadının vücudunu öpmek, yalamak, emmek ve okşamaktır...
Ben eşime yaptım gayet etkileniyor bunda önemli olan kadının nasıl yaptığı yaklaştığı bence zevkede dönüşebilir, kötü etkide bırakabilir güzel emer yalarsa erkeğe aşırı zevk verir ve ben sokmadım elimi zaten izin vermiyor. Ama her oral yaptığımda emerim aşağı doğru inip yalarım gayet zevk alıyor. Bence her kadın penisi sadece değil taşşakları aşağı doğru yalamayı bilmeli yapmalı extra zevk verir.
Tam anüs noktası olmadığı için (anusün yukarısinda kalan ara bölge) pek öyle hissedeceklerini sanmıyorum Zaten aldikları zevk o an için herseyi unutturuyor🙂
Elim oraya yaklaşdımı bütün isteğim gidiyor ne orgasmı. Eşcinsel olmazda açıkcası eee tuhaf. BDSMcilere koz vermek gibi geliyor. Prostat ayrıca manası "protect"ten gelmedir koruyucu demektir. Prostatın önce görevlerine bakmak lazım. Zevkle alakalı birşey göremedim. Açıkcası inanmadım cinsel istek artıracağına. Ama testis ile anüs arasına erekteyken iyice baskı yapılır hatta ve hatta hassas iç titretcek dokunuş olursa al sen o zevki gör işte. Bir yandan da malum yerede yapılır üstünde parmakları açarsan başa afedersiniz tavanı vurar erkek o çıkanla. Zevk budur işte. Meninin sıvı kısmı prostattan geliyormuş. Yani zevkle ilgili bişi göremedim inanmadım. Bence! kadında da erkekte de oraya birşeyler skmak zevk vermez. Ondan daha başka yerler var. Erkekte topuk kısımı, kulak arkası, boyun altı ve ense, karın ve göğüs kasları ortasından boydan boya olan bölge, penis başı arka kısmı en hassası ve en önemlisi zaman sınırı koymadan sessiz tek başına yapılan bir mekan olcak. Tüy ya da fırçayla falan yapcan aslında :D Neyse. http://www.medicalporttunccevik.com/prostat-nedir-ne-ise-yarar/ Yeni şeylere kapalı değilim ama oraya giren şey tuvalet hissi çağrıştırmasından devamlı zevke odaklanamazsın. Yok ben almayım.
Oraya giren birşey azcık daha zevk vercek diye vereceği zarara değmez. Cinsel istekle ilgili evet bazı şeyleri var prostatın ama o bölgeye bişi yerleştirmek yok bence değmez.
Bu fizyolojik bir şey. Her erkekte varolan bir bez sonuçta , uyarıldığında etki edecek elbette. Önemli olan uyarılma biçimi. Yoksa bundan haz alan erkek eşcinseldir derseniz ortada hetero erkek kalmaz. Bu kadar korkmayın homolardan
Fazla detaya girmek istemiyorum ama eşimin isteğiyle denedik. Şu kadarını söyleyeyim, denemeden yorum yapma. Üstelik birşeyden emin olun. Her erkek bunu gizli de olsa denemiştir. Ateşli bir sevişme esnasında bambaşka bir şey onu söyleyeyim. Şimdi çoğu erkek laf atar ama şeyimden aşaaaaa Kasımpaşa.
G- Noktasi ayni uzaydan ufolarin geldigine inanildigi gibi, herkes var diyor ama hic gören yok. Bilimsel olarak G-Noktasi ne kadinda ne erkekte var oldugu ispatlanmamistir. Bugüne orgazm icin hic prostat takviyesine gerek duymadim, eger escinsellik varsa, anüstenten zevk alirsin. Nasil sado , maso pratik yapanlar, acidan, aci vermekten, kölelikten zevk alip orgazm oluyorsa, escinsellerde analdan tahrik olup zevk aliyor, cünkü vajinalari yok, anüsleri ile idare etmek zorundalar.
Eyerki bir bayanla berabersem ve sevgilim benim g*t deliyimi yalarsa ve bir kaç parmak sokarsa veya başka şey zevk aliyorum ve Beyaz renksiz zevk suyum geliyor, bunlarida yaşadim bir bayanla, çok zevkli birşey çokta hoşuma gitti, şimdi bu demek deyildirki ben eşcinselim
Bunu bir alışkanlık haline getirip, daha ileriye taşıyacak kadar iradesi zayıf olanlar için eşcinsellik belirtisi olabilir. Bu kişilere homofobik bireyler de denir. Baskılanmış dürtülerin açığa çıkarılması her zaman iyi sonuçlanmaz.
Prostat muayenesi olmak için yolu ürolojiye düşenler bilir... Büyük konuşmamak lazım. 😃
Tek başına değil tabiki diğer belirtilerde olması lazım
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eşcinselliğe giden yolu açar. Uygun ortam ve zamana bakar. Homoseksüelliği sadece "bir erkeğe aşık olmak" olarak değerlendirmeyi de eksik buluyorum. Heteroseksüel erkekler istedikleri kadar "alakası yok" diyerek bastırmaya çalışsın ama ilgisi var.
Dediğim gibi uygun bir zamanın ve ortamın denk gelmesine bakar. En "ağır abi" takılan çoğu Türk erkeğinin içinde var bu merak duygusu; yapmasalar bile :)
İnsan vücudu mükkemel yaratılmıştır. Her mm si özelliklerle bezenmiştir. Kimileri deneyerek kimileri kulaktan duydukları ile hareket ederek bazı şeyleri kefşetmiştir. Ama durum şuki isterik bir şehvet ile dokunulan yerde bir haz varsa tadını çıkarımalı. Kimin ne dediği önemli değil önemli olan o anı yakalamak
Ben G noktasının varlığına inanmıyorum partnerin ne istediğini biliyorsa tecrubeliyse senin haz duyduğun noktaları biliyorsa super
7
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bunu üç dört kadında yaşadım. Yalan yok, çok önyargılı yaklaştım bu konuya. Ama alınan zevk... Bambaşka. Her kadın yapmaz, yapan kadınlara saygım sonsuz. Kimseye de yap demem ama zevki harika. Ah Orkidem ne güzel bir soru bu. Tebrikler. Ama bunun eşcinsellik ile alakası yok. Bence
Eşcinselliğe giden yolu açan ve hızlandıran bir durumdurç Bir süre sonra uyaruılan bölgeler daha fazla uyarılmak ihtiyacı hisseder. Bu da bir erkek için eşcinsellik yolunu açar. İlişki olmasa bile bunu birlikte olduğu kadınlardan talep eder.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bence tam tersi dokunulmasindan hoslanmiyorum diyenlerin kendilerinden suphesi vardir. Sonucta uyaran kadin olacaksa eglenmenin zarari olmaz bide dedigin gibi erkekte proatat orda oldugu icin her erkek zevk alir ordan. Sevmiyorum diyen de ne bilim artik😁
Dediğinde haklısın ama illa erkek zevk almak istiyorsa seksi belli aralıklarla yapmalı.. Bu kadın içinde Geçerli... Haftada 2 3 yapıyorsa bunu haftada 1 ya da 10 15 günde 1 e düşürmesi lazım... O zaman alınan zevk farklı olur...Çünkü yapmayı özlemiştir... Aksi halde sürekli yapılınca sıradanlaşır bu sefer farklı zevkler alır... Hatta bazı kişiler o yuzden eşcinsel olmuştur... Evet @beyazorkidem seni takip ediyorum sana herzaman katılıyorum ama bu konuda böyle düşünüyorum... Bence bu g noktası ileride sıkıntı olır erkek için... Evet ne düşüyorsunuz bu söylediklerime @beyazorkidem 🌹🌹😘😘
Tuvalet eğitimi alınan yıllarda oluşan herhangi bir saplantı varsa anal tutucu ve anal salıcı kişilik tipolojisi oluşuyor. Bu durumu öyle açıklıyor Freud. Eşcinsellik ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Bunun eşcinsellikle ilgisi yok. Eşcinseller kendi hemcinslerini arzulayan kişilerdir. Karşı cinsle yaşanan deneyim her ne olursa olsun eşcinsellik olarak tanımlanamaz.
Alakası yok. kadın partnerin erkekteki g noktasıyla kontrollü bir şekilde oynaması erkekteki boşalma süresini uzatmaktadır. Ama kontrollü dememin sebebi erkekteki g noktasının çok hassas bir yerde olmasıdır.. detaya inmicem daha fazla 😂
Prostat masajı eşcinsellik ile eşdeğer veya ona yol açacak birşey değildir. İşin gerçeği şudur ki Türkiye'de böyle bir algı var. Ancak avrupa ülkelerinde de, uzak doğuda da çok yaygındır erkeği prostat masajıyla orgazma getirmek. Özellikle Çin'de heteroseksüel erkekler arasında karısına, sevgilisine veya masözüne prostat masajı yaptırmak çok olağan birşeydir.
Eşcinsellik belirtisi kesinlikle değildir. Bazı zamanlar partnerim prostat masajı yapar ve aynı anda oral yoldan boşaltır bazen masaj sonrası ilişkiye girer boşalırım. Eşcinsel değilim. Olanla da sorunum yok. Zevk algısını arttırmak bence kötü bir şey değil. O parmağı içi de hissetmek prostatıma yapılan baskı hoşuma gidiyor. Ardından oluk oluk boşalıp rahatlıyorum. Anlayışlı eş önemli.
hersey zıhınde bıtıyor ve normal bır erkekte anal bolgeye dokunuldugunda dıkkatı dagılır herseyı mahfedebılırsın cunku prostata erısebılmen ıcın anal bolgeye parmagını sokman gerekır ben denemedım ama bunu benden oncekı sevgılısıyle deneyımleyen bır sevgılım olmustu bende denemek ıstedı ızın vermedım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Eşcinsel değilim ve g noktası zevkini partnerimle yaşadım ve her zaman da yaşamak isterim. Bir şeyin hazzını denemeden bilemezsiniz bu kesinlikle çok zevk veren bir şey. Fakat anlamadığım bir şey var. Kizlar genelde eşcinsel olduğunu dusunmemis ve olumlu görüş paylaşmış. Reelde nerede yahu bu kadınlar?
Prostat bezine baskı uygulamak için iki yol var. Biri anüs içinden diğeri de anüs ile testislerin arasından dıştan. Anüsten yapılmasını çoğu erkek hoş karşıamaz. Kendisini homoseksüel eğilimlere yönlendireceğini düşünür. Ama ikinci yöntem uygulanabilir. Fakat ben çok gerekli olduğuna inanmıyorum. Bu iş sadece süreci hızlandırır. Zevk alma açısından çok değişen bir durum olmaz.
Bende hoşlanmam. Anüsüme dokunmadıktan sonra istediği yerime dokunabilir ( Isırma, emme, tırnaklama tarzı iz bırakan can yakan hareketler harici). Benim sınırlarımdan birisidir. Partnerimin tatmin olması ve beni istemesi benim için yeterli. Daha fazlasını istemiyorum. Benim cinsellikte tek istediğim şey özgür bir şekilde karşı cinsin bedenine dokunmak. O yüzden masajı çok severim. Yorgun değilsem kesinlikle es geçmem.
Alakası yok. Çoğu erkek bunun kendisine yapılmasından keyif alıyor. Ama bu isteklerini açığa çıkarmakta zorlanıyorlar.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
@beyazorkidem elle uyarımdan irrite olmalarını anlarım ama kadınının dilini oralara indirebilen bir erkek avının üzerinde ayağını koyarak resim çektiren avcı kadar maskülen bir zafer kazanmış gibi hissetmelidir bence
Alakası yok çok defa yaşadım bu olayı alıban zevk ve ereksiyon farklı ve güzel oluyor. Gay bir düşüncem yok erkeklerden etkilendiğimde yok. Kafadaki düşünce önemli bunu yaşarken.
Günaydın kesinlikle eşcinsellik belirtisi değildir cinsel haz ve uyarılmak için biz ne kadar uğraşıyorsak kadınlarda bilinçli olarak uyarılma noktaları ile erkekleri son derece mutlu ederler.
Buna katılıyorum, eşcinsellik hormonaldir. Öyle olsaydı prostat olanlar yani 40 yaş üstü her 12 erkekten biri oluyor 😬 aman Allahım düşüncesi bile ürkütücü 🤣
Kadının orayı uyurması diliyle mükemmel birşey cidden. Bunun eş cinsellik ile alakası yok, buna biz halk dilinde cahil diyoruz. Yargılamadan önce okumak bir çok şeye yol açar.
Evet bence öyledir her esnetilen çizgi yeni bir hataya yol açar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben daha 13 yaşında keşfetmiştim o bölgeyi mastürbasyon yaparken elimle bastırdığım anda müthiş zevk alıyordum.
Eşcinsellikle alakası yok.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Prostata ulaşmak için en az 7cm anal içine girmek gerek bence böyle değişik his ve uyarılar eşcinselliğe götürebilir bu saatten sonra kendimizi deldirecek değiliz
Bide bunun masaj versiyonu var işi bilen biri yaparsa normal seksin çok üstünde farklı bir boşalma yaşar haz duyar, ancak masajı ehil bir hatunun yapması elzemdir)
En İyi Cevaplar