Kadınlar uyurken partneriniz başucunuzda bir vibratör bulsa ne yapar? Kendisini rakibi gibi görür mü? Bahaneler bahaneler :D ne kadar yalancıyız bizler aslında değil mi :) Evet kesinlike. Vibratörü çekmecemizde görse bence tahrik olur ve bizi daha çok isterler. Sonuçta o bir cihaz ve sizde bir insansınız. Sizin yerinizi ne kadar tutabilir ki.
Kadınlar uyurken partneriniz başucunuzda bir vibratör bulsa ne yapar? Kendisini rakibi gibi görür mü?
sevgilimle o kadar sık cinsel ilişkiye giriyoruz vibratörü varmış ama küçük birşey kızmam buna kullanabilir tahrik oldum görünce biraz, isteği fazla bazen dayanamayabilir anlayışlı olmalıyız. kıskanma rakip görme olmaz penisim çok iri. bende mast yapıyorum o regl olduğunda veya o yapıyor bana yumuşak elleriyle bayılıyorum. şu mast için suni vajina var merak ediyorum onu bende.
Ona daha fazla cinsel haz vermek için s*kerken üstünde kullanırdım bir cihaz Kanlı canlı bir erkeğin yerini tutamaz kıyaslama bile gereksiz kıyaslayanlar düşük erkekler Testosteronu düşük erkeklerdir
Görmem Onun Zevki aynı otekının zevkı ayrı olabılır kaıdn ıcın yanı soyle dusunmek gerek bır erkek bır kadınla olup aynı zamanda ıstedıgınde 31 cekebılır yanı onun zevkı ayrı bununkı ayrı