Şimdi ne yapacağım asıl? Seni denedim ne demek?
Fuckbodyim evlendikten sonra benimle sevişmek istiyor. Ne yapmalıyım?
Şimdi ne yapacağım asıl? Seni denedim ne demek?
Yani evlenince kocanı benimle aldat diyor işin kısaca olanı bu. Ne olursanız olun karaktersiz biriyle olmayın. Senin sadakatini bozmak, karakterinden ödün vermeni istiyor demekki. Madem ki öyle şimdi gelsin seninle birlikte olsun.
Konuştuğumuzda bu konuyu dile getireceğim
Yerinde olsaydım bu kadar iğrenç düşünceli biriyle muhatap da olmazdım, ama hayat senin tabiki
Bilmiyorum. O anın şehvetiyle mi öyle dedi diye düşündüm sonra söz istimesi kafam allak bullak oldu
Şehvet ile bunu istiyorsa daha kötü. Düşünsene daha farklı şeyler de düşünecek. Unutma ki şehvet anında söylenenler genelde, beynin kenarında olanlar ve bu bastırılmış duygular. Genelde tehlikeli durum bence
Bilmiyorum adüşüncesi bile yordu beni
Dünyada tek erkek o mu kaldı, fuckbody alt tarafı. Neden bu kadar düşünüyorsun?
Burası küçük bir yer. En önemli şey güven. Ve belli yaşanmışlıktan dolayı
Güvendiğin insan bu mu? O da iyiymiş. Evlenince de bana söz vermiştin diye yanına gelirse artık bilemem. İğrenç değil mi bu
Ben söz vermedim ki ona. O da farkında
Küçük bir yer sonuçta, evlendikten sonra sana yaklaşmayacağının garantisi mi var? Neyse sen bilirsin
Evlendikten sonra yaklaşsa ne ben reddektikten sonra ne yapabilir ki
Onu da zamanla görürsün ne diyeyim.
Ooooo
olgun, kibar, nazik, bilgili kültürlü centilmen birini istermiydiniz
size çok değer veren biri,
her istediğini yapan
maddi manevi destek olan
çocuk gibi şımartan
hediyelere boğan
Sürprizler yapan
Dertleşeceğiniz size her zaman destek olan,
birlikte istediğiniz herseyi yaşayacağınız
seks de Kadınlığınızı yaşatacak,
Saatlerce yüzüne oturtup oral yapacak,
Vajina ve anus masaji ile bulutlara cikaracak
69 yaparak cifte zevk alacaginiz
orgazm olmanız için çabalayan
Birinin olmasını istermiydiniz?
Keşke isteseniz...
Konu cok garip
Senın düşüncen ne
Olmaz dedim zaten ama devam edip etmeme konusunda emin değilim. Bunu ietediğine göre bana bağlanıyor
Niye evlensinki o zaman
Yanljş anlamışsın ben evlendiğimde bekaret sorunu ortadan kalkacağı için o da rahatça girebilirmiş. İlerisi için benden söz istiyo
Kabul etme
Yemliyor
İstediğini yap her boku ye
Aynen her boku yesin
Valla Allah akil versin bu kiza yemin ederim şeytanin önde gideni , evlenecek başkasiylada yatip kalacak, bugün yarin birşey oldumu erkekler öyledir böyledir, erkekleri yoldan çikaran bu tipler, gelde genç arkadaşlarimiz bu gibi kizlara güvenip evlensin, böyle şeyi gördükce insan herşeyden korkar oluyor
Cevap
50Cevap
Peki kizligini Ona güvenerekmi vermek istedin yoksa niye seni önden yapmak istemedi?
Normalde hiç bir erkek yok deymez ne bilim ilginc.
Peki şimdiye kadar naptiniz da önden hiç yapmadi?
Arkadan yaptık
Yani arkadan yaptigin zaman o zevkini alip boşaliyor, peki seni nasil tatmin edip boşalmani sagliyor? Çünkü tek tarafli zevk almak çok yanliş, yani sen bilirsin şakayetin yoksa boşalmamaktan diyecek birşeyim yok 😉
Okşuyor, oral yapıyor
Yalayarak boşaltiyirsa sorun yok, tabi memnunsan herşeyin den?
Daha deyişik şeyler düşünün deyişik heyecan ve zevkler için,
Yani herzaman ayni şeyler ayni pozisyonlar belirli zaman sonra can sikintisi oluyor
Şu anki duygularınla evlendiğinde sen ne yapmak isterdin?
Ben böyle bir şeyi kabul edemem. Büyük konuşmuyorum hiçbir şey için ama evleneceksem sadık kalmayı göze almışımdır
Ya şu an istiyorsa alsın. İleride evleneceğim kişiye açıklarım ben cinsellik yaşadım kız değilim beni seversen böyle sev diye... ama evlendikten sonra olmaz diyelim yakalandık bak ben kızdım bu adama sözüm vardı bir kere onunla sevişecektim mi diyeceğim.
Kimse kabul etmez. Evlilik müessesesine ters. Aile kurumu bambaşka bir şey. Sırf seks için evlenmem. Saygı ve sevgi önemli. Bunlar varken de böyle bir şeyin olması mümkün değil zaten.
Hayır
O zaman evlenmenin neden bekliyor, zaten istediğin ne ise al demişsin.
Kızlığını bozmak istemiyor. Diyor ki kocana sakla
Nikotin bağımlılığı gibi birşey sanırım bu. Ara vermek veya bitirmek. Bir anda bırak aklına getiren şeyleri ortadan kaldır.
Resmen kocanı aldat diyor kendisi karısını aldatıyor ya da karısına anal yapmaya ağzına sokmaya kiymadığı için seni kullanıyor
Tanışmak isterdim seninle
yakınlarda evlilik yoksa devam et benimde fuckbady takıldıgım biri vardı ciddi sevgililik zamanları oldu baskasıyla hatta nisanlandı bile ama biz devam ettik tabi iki tarafında istegiyle
Yapmıyorsa boşver madem cok begeniyo yapsın insan begenir de yapmazmı biri bana verse direk alırım hoşlandım kişi
Hoşlandığı kişi değilim. Organımı beğeniyor
Begeniyosa yapması lazım bence begenen insan yapar
Şahsen ben begensem tatlı yeri direk yaparm
O yapmadı ama
Ozaman risk almak istemiyo senin başına bela olmandan korkuyo
Onun başına bela olacak en son kişiyim galiba
O ondan korkuyo bence ya da seni bozup günahına girmek istemiyo
Başa bela olmak başka günaha girmek başka
İkisinden birisinden cekiniyo sen olmam başa bela diyosun ama o oyle düşünmüyo belki
Bilmiyorum
Tamam bayan vajina
Fuckbodysi olanlar hastadırlar, bağımlıdırlar. Doktora gözükmeleri gerekiyor..
zar önemli. bence eşinle badin beraber yırtsınlar belki sağlamdır
Bir şeyi merak ediyorum, nasıl buldun bu fuckbuddyi?
Neden sordun
Merak ediyorum çünkü ciddiyim. Bizim toplumda çok yaygın değil bu işler ama sorsan her erkek olmak ister. Zaten gizlisin söylersen çok sevinirim
Önceden çalıştığım yerde patronumun akrabasıydı. Sürekli gidip geliyordu ve beraber iş yapıyorlardı
Ee nasıl oldu bu iş onu soruyorum?
Ben oradan çıktıktan sonra görüşmeye devam ettik yakınlaştık oldu
bence yeni bir fuckbuddy yap ve ona artık hayatında başka biri olduğunu söyle
Çok düşünceli bir fuckbudyn varmış :D
müminpezo :D
Soruyu soran hanımefendi. Zaten fuckbody siniz. Sevgili falan değil. Boşver kafana takma. Gel bana kafan rahat olsun. Ne diye sıkıntıya giriyorsun❤🌹😘😘
Şimdi iyi düşünmek lazım. Psikolog olarak çom yönlü bakıyorım dilersen kpnuşabiliriz
Tam bir suzme cocuğu ve karaktersiz... gerci karakterli bir tip olsa işin olmazdı. Orası da var
ben alıyım kızlık zarını o zaman fuckbodyin ihtiyacını karşılamıyormuş bide beni dene :)
Evlendikten sonra eşinden başkasıyla sevişir misin evliyken?
Hiçbir şey için büyük konuşmadım ama olmamalı. Sonuçta ortada bir sadakat yemini var. Brn bir tek bununla sevişirim bu bana yeter dediüim yerde evlenirim
Evet
Ben analdan zevk alıyorum
Acımıyor. İçeride bir şeyin gidip gelmesi zevk veriyor
Orgazm olunmuyor analdan. Öpüşmek gibi hoşlanıyoesun ama boşalmıyorsun
Özelden kimseye yazmıyorum
Avukat olmanızın konu ile ne ilgisi var? 🙈🙈
Avukat olup sarkıntılık eden de gördüm almayayım
İşi evli kadın fantezisine çevirmeye niyetlenmiş ilerisi için. Bence muhattabı kes.
bitir f*ck badılık beakrkan olur bnde bakıre bı kızla f*ck badydım evlendı aramaıdm bıle onun ıstedıleırnı yapıyorudum
Ben şimdi mi bitireyim diyorum? Evlilik vs söz konusu değil benim için ama şimdiden bunun yolunu yapması hoş değil
yanı bu su demek ıstersen sana yazarım deyaylı esaj at bana soru kalkmadan
Özelden yazmıyorum kimseye
Evli fuckbodyim yazmayı unutmuşsun
Soruda önemi var mı
Evet var nasılsa benimle yapıyorsun ileride kocanla da beni aldatırsın diyor aynı şey, niye teklifine şaşırıyorsun anlamadım sen de ona aynısını yapmıyor musun?
Hayır. Ben ona özellikle sordum daha önce eşini aldatrın mı diye aldattım dedi. Yoksa onunla olmazdım
O zaman sadece bu fuckbudyinle sinirli olmasın, başka evli erkeklere de dadan? Nasılsa daha önce yapmışsın 😊 nasıl yaptın bilmiyorum ama vicdanının sesini iyi susturmuşsun, pes
Daha önce ne yapmışım
Evli erkeklere kancayı takmışsın
Evliymiş bekarmış ne kadar önemli ki. Ben onun yuvasını yıkmaya çalışmıyorum. Bir su bile içmiyorum omunla dışarıdayken çoluğunun çocuğunun rızkı diye. Sadece çok bwğwnsim engel olamadım kendime.
Yıkmaktan beter ediyorsun, şaka gibisin. İğrençsin
Onu zamanında verirken dusunseydin 😂kocana sor verderse ver
Sen evlenince yapmak istiyor musun
Hayır
Şu an anal Muş yapıyorsun
Evwt anal
Zevk alıyor musun?
Sen kabul etmişsin önden o nasıl yapmıyor sen nasıl dayanıyorsun
Dayanılmayacak bir şey yok bunda. İrade
Benimki zorlardı
Kız arkadaşın mı
Evet zorluyor damarlı kalın. Bir de geç boşalıyorum tutabiliyorum sureyi uzatmak icin
Ben istedim o yok dedi ben de saygı duydum
Nerde yasıyorsun
Evlen , kocanı boynuzla mı diyor?
Evet. Şimdi kızlık zarı duruyor ona dokunmak istemiyor evlendikten aonra yol açılacak ben de tasına bakayım diyor ☹
O evli zaten
Senin kıymetini bilmemiş canım
Way ben olsam testislerime kadar sokardım
Bence saçma birşey kocana yazık
Brnim kocam yok ki 😬. Evlilik vs söz konusu değil. Bekarım sapım sevgilim yok flörtüm yok ama ben alabilirsin dediğimde yok deyip evlendikten sonra da devişmenin yolunu yapmaya çalışması hiç hoş değil
Aynen öyle. Ama o bak şimdi seni düşünmüyorum girmiyorum ama ileride gireceğime getirdi hiç hoş değil
3 ay
Söz ver falan diye üsteledi böyle bir şeyin sözünü vermem dedim
Sevgililik pek bana göre değil
Hayır
Ya da evet
Mesela onun kokusuyla kendimden geçiyorum onu yalıyorum öpüyoeum kendi kendime bunlar olmuyor
Niye
Bu kunuşmada nereli olduğuma gerek yok bence
Söylemeyeceğim
Önem vermediğin bir şeyi neden harcamıyorsun.
Alabilirsin dedim almadı
O nasıl bir sabırmış
Bilmiyorum
Bende anlamaya çalışıyorum. Doğrusu ben aynı sabrı göstermezdim. Vardır muhakak bir gerekçesi.
hayır tabiki kabul etme
gelecekteki müstakbel kocana aşırı üzülüyorum
Ne olmuş ki müatakbel kocama
kabul edersen bir de adama yazık
Labul eymeyi düşünmüyorum. Zaten soru kabul edeyim mi değil. Reddettim bundan sonra nasış davranayım
kendini kullandırma yeter
vicdanın ne diyorsa onu yap
başıma kalırsın diye bozmuyor seni
umarım bunu anlıyorsundur
Öylw mi düşünüyor dersin? Çünkü biz bu konuları defalarca konuştuk.
çok iyi yorumlarım ilişkileri bana güven
Yani kaç kere konuştuk, o zaman dedi ki kim gelirse gelsin baban bile olsa istedi s.. tim derim. Kimaeye hesap vermem ben faşan dedi
öyle lafta kalan çok örnek gördük
Kafam karıştı iyice
Neden böyle kahpelik yapıyorsunuz
senin anan güzel mi diye sor?
çevir kazı yanmasın yapmış :)
Neyin kafası bu yav :S
devam et ne sorun olur ki
Bu tip teklifleri tekrar dinlememek rest çekmek için
Bence o Yanlış kişi diye düşünüyorum
Eşin yetmiyorsa bir ihtimal 😂
Gel senle fuckbody olalım😘😘😘
Sevgilide olur
baskasinla evlisin yani dimi
Evli değilim. Diyorki başkasıyla evlen, kocan alsın kızlığını ama bir de ben yapayım
hmmmm ama sevgilin var mı
Yok
sen bunu istiyormusun
Neyi
Hm evlendikten sonra OLMAZ ya
Olmaz evet, olmamalı ama düşünce olarak iğrenç değil mi?
Kafam karışık. Onunla olmayı çok istedim, söyledim de. Yapmadı ama şimdi evlen sonra yapalım demek de...
Laa ammk milet sekse mi doymuş niye almiyorki
Ne saçma insanlarsınız amg ya.
güzel olmazmı sencede
Hayır. Kızlığını alamam onun sahibi ben değilim diyordu. Evlendikten sonra ki evlendiğime göre benim için çok önemli değerli biri, o kişiye verdiğim sadakat yeminimi çiğmenemi istiyor.
bece sende sever istersin ama arada
Sevmek istemek arsulamak başka ama kendini kocana sakla deyip sonra da kocanı benimle aldat demek çok saçma
hmmmm iyi bakalım
Bu ne be 😂😂
Ben alarım 😄😄
Alarmak?
Alırım yani t9 hatası
Neyi alırsın 🙈🙈
Vermek istediğini 😎😋😉
Ben sadece ona vermek istiyorum
O almıyor işte ben alırım 😄😄
Almak istemiyorsa bende kalır
Ohooo olmadı bu 😄
Evlenme o halde.