Yatakta canını aşırı derecede acıtan biriyle zevk alabilir misin? Yatakta argo da can yakma da belli bir yere kadar zevk vericidir, ama bu doz artarsa abartı olabilir ve kişileri birbirinden soğutabilir. Sen bu durumda ne yaparsın?
Yatakta canını aşırı derecede acıtan biriyle zevk alabilir misin?
Kontrol ve irade sahibi partnerin vereceği acı gerçekten keyiflidir. Kadınını tanıyıp sınırlarını zorlar ama durması gerektiği yeri bilir ve Hayır kelimesini duyunca bırakır. Eğer benim canımı isteğim dışında acıtan ve durmayan bir partnere denk gelirsem sevişmeyi bırakır bir daha o adamla görüşmem.
Guvenli kelimemiz var ama seks sirasinda asla hatirlayamiyorum😅 o kadar sacma bir kelime secmisiz ki soylesem de seksten soguruz galiba. Dayanamayacagim bir noktada canimi yakarsa ya da nefes alamayacak kadar boguluyorsam ben de canini yakiyorum.
Kalkıp sokak kavgasına çevirmekten bahsediyorsan sacma olurdu. Ama bu konuda biraz hırçınlık bana keyif verir.. Ayrıca bu iş amatorkem narin başlar deneyim kazandıkça sertleşir..
Yatakta bir kadına acı cekturmek erkeklik değildir.. p*rno filmlerde ki gibi saçma hareketler cinsel sapıklıktır kadın nezaketle ve saygı ile sevilmelidir..
İki tarafın fantezileri farkli olabilir. Sadist ve mazoşit insanlar bulmuşsu birbirlerini sorun olmaz. Fakat kimse kendi fantezisi veya tutkusu için buna uygun olmayan bir ruha, tene bunu uygulayarak saygisizlik yalamaz
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sözle ifade ederim. Acının fazlası beni soğutur. Daha da devam ederse çakarım bir tane 🤬
Ben herşeye açigim, argo ve can yakmak çok hoşuma gider ama tabi karșimdakininde zevk almasini saglarim, tabi bunu karşindakinin durumuna göre yaparim, herşeyin aşirisi zarardir bence. ve her kadinda ayni olmayabiliyor
Argo sevmiyorum. Yapım gereği tutkulu nazik ve sert olmayan seks i tercih ediyorum. Tabi partemirim isteklerini asla gözardı etmem ama aşırıya kaçan ve can acıtan seks bana göre değil.
dasistliğe giren bu durumda eşlerden birininde mazoşist olması gerekir normal durumda bunu abartmaması gerektiğini söylerim buna rağmen duramıyorsa ilerde başıma kötü 1 şey gelmemesi için onu terkederim
Burda ölcüyü belirleyecek olan kadındır. Vaktiyle daha soft takılmayı tercih ediyordum. Ancak bir defasında birlikte olduğun kişi ona tokat atmamı söyledi yok hayır saçmala felan derken tokatı kendim yediğimde aklım başıma geldi 😊
Dozunda olmalı örnek saçını kavrayarak hafiften kendine doğru çekmek ya da partnerin hafif tırmalaması. Toto ya ve göğüse hafif şaplak ımmm. Fazlası iyi olmuyor.
O görselde ki pozisyonda canın acımaz , acı istiyorsan yüz üstü doggy dene saçların ı partnerine ver, uufff anlatırken bile içim giciklandi 👅 sert core 😆
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Zevk almam bilerek acıyor dediğim halde devam ederse soğurum
En İyi Cevaplar