Hemen hemen her cinsellik yaşamış birisi bu duygunun, hayvansı duygularında aktif ettiğini bilir, ben sevgilimin üzerindeyken, tırnaklarını sırtıma batırmasından, çok zevk alıyorum, oda dogy stili yaptığımızda, sacını elime sarıp, arkaya doğru çektiğimde zevk alıyor.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
seks istisnasız her kadının istediği seks türü. bakmayın öyle "bin sirt sikstin hişlinmiyirim" dediklerine.
ben aslında duygusal bir adamım yani maskelerimi çıkarınca geriye kalan çıplak gerçek bu.
ilk gençlik yıllarımda cins-i latifle olan cinsi münasebetlerimde de bu naif rikkatli ruhumu yatağa yansıtırdım hep.
öyle benim için o dönemler kadın dediğin açılmamış gül goncası. sevgilinin kızıl saçlarını akşam gün batımında aksi deryaya düşmüş güneşe falan benzetiyorum hep. yani durum o derece fecaat.
şimdi böyle bir ulvi varlığı haşa huzurdan "mutfak tezgahının üstüne domaltıp kafasını mermere vura vura" şaaapacak değiliz ya.
küçük dokunuşlar hassas salınımsal devinimlerle yari meftun etmeye çalışıyoruz..
fekat heyhaaat!!! iş öyle değilmiş..
"vur davulcu vur davula güm güm gümlesin, kız oğlanı sevmiş dünya malı neylesin" türküsünü kendime örnek aldım.31 Yorumla
+1 yılAcı ve zevk tıpkı aşk ve nefret gibi birbirine yakın zıt kardeşlerdir. Erkek ve kadını cinsel anlamda birbirine çeken duyguların başında gelir. Bunun bilincinde olanlar için cinsellikte zevk doruk noktasına ulaşır.
17 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler.
Soran+1 yılRica ederim
- +1 yıl
ben arada uğruyorum.. siz hep buradasınız galiba :D
Soran+1 yılAçtığımda ilk gelen bildirim bu oldu :) gün boyu bakmamıştım
- +1 yıl
umarım soruna yeterli cvp vermişimdir.. :)
Soran+1 yılYeterli olduğu için eig seçtim :)
- +1 yıl
özet geçmiştim :)
Dur bir Evlenelım mk :D
90 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Sert seksi seviyorum ama tabiki partnerimin de bundan hoslanmasi, rizasinin olmasi gerekiyo. Ben sertce icine girip cikarken o da tirnaklarini benim sirtima gecirebilirim :)
10 Yorumla
+1 yılSırtımın tırnak izi içinde kalmasına bayılırım.
Kadının da öyle hemen içine girmem, iyice sulandırıp,
"hadi artık!" demesini beklerim. ;)10 Yorumlaromantik takılmayı daha çok seviyorum daha istekli oluyorum oyun arkadaşlarımda erkek arkadaşları sert seviyor ama bende ters tepiyor fazla sertlik iyi değil sonra dal kırılır :D
20 Yorumla
+1 yılkarşılıklı olan güzeldir tabiki.. iki tarafta bundan hoşalanıyor istiyorsa olmalı.. bunun için dilog gerek.. anlatabilmek gerek önyargılardan kurtulup..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. Acı çektirmek değil ama arkadan yaparken doggy pozisyonunda saçlarını tutup çekmiştim çok hoşuna gitti hep çekiyorum çarşafi Yirtiyo vallahi
10 YorumlaHemde cok. Iki kolunuda arkada sıkıca birlestirmeyi ya da boynunu hafifce sıkıp saclarını cekmeyi vb gibi seyler.
10 Yorumla
+1 yılZiyadesiyle hemde bağırta bağırta yalvarta yalvarta 😊
10 Yorumla
+1 yılben acı çekmek istemem ama o isterse onun istediği için yaparım yoksa kıyamam seviyorsam tabi yoksa anasını bile zükerim :D
10 Yorumla
+1 yılKadınım beni parçalamalı tırnaklarıyla sonrada yüzüme oturup orar yaptırmalı nefezsiz bırakıp yalvartmalı kendine
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltam istenilen kadın tipisin, eşime diyorum sert ol ama olmuyor seninle evlenen yaşadı
171 Yorumla
Soran+1 yılumarım o da dayanıklı olur :)
Cevap sahibi+1 yıldayanamazsa sende başının çaresine bakarsın :)
Soran+1 yılher zaman :)
Cevap sahibi+1 yılsana yetmezse ne yaparsın mesela :)
Soran+1 yılya onu değiştiririm ya da bana yetecek birini bulurum
Cevap sahibi+1 yılpeki evlendiğin kişi sana yetmezse :)
Soran+1 yılevlenmem ki o zaman :) anlarım yani önceden
Cevap sahibi+1 yıldoğru düşünüyorsun ama yinede evlenince değişebiliyor erkekler dikkat etmelisin seninle evlenecek adam seni doyurmalı doyuramassa başına nler gelir kimbilir doğal olarak :)
Soran+1 yılkandırmasın yani beni kendine yazık eder :)
Cevap sahibi+1 yıltabi sen deli dolusun onu her zaman kudurtursun baktın sana yetmiyor sevginize ve aşkınıza zarar vermeden kendini başka türlü rahatlatırsın :)
Soran+1 yılaynen öyle. her zaman başka bir yol bulunur :)
Cevap sahibi+1 yılbence sen tek erkekle yetinmemelisin :)
Soran+1 yılyetinebileceğimi de sanmıyorum zaten. biseksim bu arada. kadın da isterim. bunlara ayak uydurabilecek birini bulmadan da evlenmeyi düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılbencede en mantıklısı evlenmeden bunları konuşman tecrübe konusunda çok iyi olduğunu düşünüyorum şahsen benim hayalimdeki kadın tipiydi ama kısmet inanırmısın çok aradım bulamadım
Soran+1 yılkonuşacağım tabi. üzüldüm. umarım ben bulurum :)
Cevap sahibi+1 yılseninle evlenen fantazileri seven biri olmalı bence sende seviyorsun
Cevap sahibi+1 yılbulduğun kişi çokkkk şanslı olacak tabiki bulursun neden olmasın çoğu erkek senin gibisini ararda bulamaz
Soran+1 yılEvet seviyorum ve seven birini arıyorum
Cevap sahibi+1 yılbisex olayı kadına bağlı isterse onun bileceği durum, fantazici olmak ve bazı fantazileri gerçekleştirmek ilişkiye evliliğe heyecan katar herkes evlendiği zaman fantazi yapmayı geçtim konuşmaz bile gerici biriyle sakın evlenme :)
Soran+1 yılGerici biriyle arkadaşlık bile kuramam. evlenmek zorunda da değilim açıkcası. Aile kurmak güzel tabi ama istediğim gibi yaşayamayacaksam beni mutsuz etmekten başka bir işe yaramaz
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle çok doğru düşünüyorsun inanırmısın yaşına göre düşüncelerine hayran kaldım 24 yaş altısın değilmi
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Evet
Cevap sahibi+1 yılsohbetin bile çok keyifliki seninle sevgili olan sana doymaz eş olursa kısmını düşünemiyorum bile :)
Cevap sahibi+1 yıldediğini uygula evlilik için hiç acele etme düşündüğün gibi olmuyor evlilik
Soran+1 yılGüzel sohbet oldu sayende :) iyi mi olur kötü mü görücez bakalım :)
Cevap sahibi+1 yılsenin sayende :) sevgilin vardır tabi
Soran+1 yılEvet var. tam benim kafadan bir kadın :)
Cevap sahibi+1 yılevleneceğin adamın başka kadınla olmasınıda istermisin
Soran+1 yılBirlikte olacaksak evet. yanında değilsem de ihtiyacını giderebilir tabi
Cevap sahibi+1 yılsen ona yetersin senden izinsiz başkasıyla ihtiyaç gidermemeli :)
Soran+1 yılBirbirimizi mutlu ettikten sonra bir önemi yok benim için
Cevap sahibi+1 yılo da sana izin vermeli sen bunu hakediyorsun
Soran+1 yılİzin vermeyecekse çok iyi olmalı ki gerek kalmasın :)
Cevap sahibi+1 yılbence gerekir ne kadar iyi olsada örneğin şehir dışına gitti iş icabı ve 2-3 gün yok?
Soran+1 yılBeni sesiyle bile tahrik edecek adamı istiyorum ben. ki öyle biri vardı. oluyor yani. yine de izin verse fena olmazdı:)
Cevap sahibi+1 yıleski sevgilimde öyle derdi telde hergece orgazm olurdu ama bir dönem sonra değişiklik isteniyor kesin yani :) izin vermesede sen ikna edersin erkekler dominant kadınları dever özellikle sekste hırçın olmak çok şey kazandırır
Soran+1 yılAy unutmuştum bak yine hatırlattın. Adamı beklemekten çatladım artık. belki bulamam da öyle birini. belli mi olur :)
Cevap sahibi+1 yılelbet bulursun herşeyin zamanı var adam nerdeki bekliyorsun anlamadım?
Soran+1 yılHayalimdeki adam yani. Çoğu kişiye göre doğru bir tip olmadığı için bulmak zorlaşıyor
Cevap sahibi+1 yılyaşadığın yer ve ortamda önemli doğru kişiyi bulmak için
Cevap sahibi+1 yılumarım hayalindeki adam karşına çıkar bekletmez seni :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Hoşçakal :)
Cevap sahibi+1 yılgidiyomusun :(
Soran+1 yılEvet. işgal ettik burayı :)
Cevap sahibi+1 yılevet yaa amma uzun olmuş ama bence keyifli ve güzel soru ne zaman kalkıyor :)
Cevap sahibi+1 yılçıktınmı acaba? yoksa beklesemmi? sen olmassan zaten gidip yatarım
Soran+1 yılÇıkıyorum. iyi geceler
Cevap sahibi+1 yıltekrarı olurmu acaba
Cevap sahibi+1 yılçıktıysan iyi geceler tatlı rüyalar,2 dakika bekleyip çıkacam
Cevap sahibi+1 yılYatağıma girip son kez baktım en başta dediğim gibi evliyim eşim şehir dışında olduğu için girebildim sohbet için teşekürler inan çok güzeldi sabah kalkınca ilk işim bakmak olacak bakalım yazacakmısın hoşçakal deli kız :)
Cevap sahibi+1 yılGece uyumassan sabah kalkamassın tabi :) öğlene kalkarsın artık
Cevap sahibi+1 yılBidaha yazmıycakmısın:(
Soran+1 yılYorumlarda yazışmam aslında. dün istisnaydı
Cevap sahibi+1 yılGizliyi açsam? yanlış anlama olmaz umarım
Cevap sahibi+1 yılDemekki ne kadar güzel sohbet olmuş etkisinde kalmışım
Soran+1 yılÖzelde mesajlaşmıyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam sen nasıl istersen, ara sıra buradan yazsan? evliyim yanlış yapmam maksat sohbet
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılTeşekür ederim deli bir o kadarda anlayışlı bayan :)
Cevap sahibi+1 yılSorunun kalkmasına kaç saat var acaba? Gece burda oluruz inş
Soran+1 yılNe demek :)
Cevap sahibi+1 yılLütfen gece kalkmıyor soru de sevineyim
Soran+1 yılKapatacağım soruyu
Cevap sahibi+1 yılCanın sağolsun sohbet için teşekür ederim ilk kez böyle güzel sohbet oldu
Soran+1 yılBen teşekkür ederim. eşinle mutluluklar dilerim :)
Cevap sahibi+1 yılUmarım sende kafana göre istediğin gibi eş bulursun bulamassanda sen işini bilirsin çılgın :)
Cevap sahibi+1 yılŞansına tüküreyim bekarken denk gelseydin evlenmeye ikna ederdim seni kesin
Soran+1 yılEşinin kıymetini bil. Olduğu gibi sev ya da o da istiyorsa değiştir onu. senin şansın o çünkü
Cevap sahibi+1 yılO asla istemiyor
Soran+1 yılSen daha iyi bilirsin tabi ama hiçbir kadın sıkıcı ve tutucu olmayı arzulamaz
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi olsa mükemmel olurdu senin gibisini bulmak gerçekten kolay değil sana bir soru seks yaparken izlenmek istermiydin mesela
Acı demeyelım de sert olmazsa olmazdır :D Onun da türlü yolları var tabi :D
10 Yorumla
+1 yılHardcore benim olayım. Baya sert yaparım zaten penisim de kalın, bunun için yaratılmış
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBugün izledim kiza analdan kuru kuru giriyodu ağladı biraz yazık
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben öyle şeyler yapayımki o tırnaklarını geçirsin :D güzel olurdu :D
10 YorumlaBen acıyı sevmem ama acı çektirmek isterim :)
30 Yorumla
+1 yılYeterli cevap gelmemis sanirim guncelleme yapiyon hala 😏
02 Yorumla
Soran+1 yılZevk aldıklarını söyleyenler var ama nelerden zevk aldıklarını merak ediyorum
- +1 yıl
Terbiyesizler niye soylemiyonuz ayip ayip
+1 yılnasıl şeyler yaparak acı vermek acı çektirmek
12 Yorumla
Soran+1 yılsaç çekmek, şaplak atmak, sırtını çizmek, istekliyken geri çekilip çıldırtmak...
- +1 yıl
hımmm aladım çok normal şeyler bunlar
Hafif acıyı severim :)
20 Yorumlaöyle daha zevkli oluyor gibi :D
10 Yorumla
+1 yılBdsm nedir bir araştır bence.
12 Yorumla
Soran+1 yılbdsm yi kast etmedim
- +1 yıl
Ama anlattıkların onunla uyuşuyor. Iki tarafin rizasiyla aci cektirmek.
+1 yılRıza varsa icraat vardır
10 Yorumla
+1 yılTabikidr disleme ve popoya saplak vazgecilmezim
10 Yorumla
+1 yılhardcorn diyorsun hea... çektirmek güzel olur
10 YorumlaBen sevmem O seviyorsa O'nun elinden olsun acı
10 YorumlaBunu bilen insan lazım acemilerle yürümez
10 Yorumla
+1 yılEvet alırım fazlasıyla
10 Yorumla
+1 yılAcı ile zevk çok ince bir noktadır yatakta
10 Yorumla
+1 yılEvet bazen bagirtmaktan 😉keyif alirim
10 Yorumla
+1 yılen fazla saç çekme kalçaya tokat
10 Yorumla
+1 yıl:) kalcaya güzel tokat iyi olurdu bence
11 Yorumla- +1 yıl
:) sagol
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatakta aciya ve serte bayılırım
10 YorumlaEvet bana aci cektiren bayanlari unutmam
10 Yorumla
+1 yılBen nazik davranırım neden acı çekmek istiyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılZevk veriyor
- +1 yıl
İlginç isteyen biri ile denemek gerek
+1 yılHafif acılar güzel olur
10 Yorumla
+1 yılSeni cok sıkı baglarım :)
10 YorumlaEvrt, acı ve zevk aynı anda, sertçe becererek
10 Yorumla
+1 yılzevk ve acı aynı anda yaşanılmalı bence...
10 YorumlaBen köleliği kabul etmem...
00 Yorumlahayır sadist değilim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçından tutulup analdan iyice yapılsan nasıl olur
10 Yorumla
+1 yılNiye aci cektireyim zevk vermek varken
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılacı ve zevk karışımı harika bir duygu aşkım
10 Yorumlaseks bitince acısı kötü olur
02 Yorumla
Soran+1 yılanı yaşamak lazım
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAci çekmekten hoslaniyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok almam ya
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDurum itibariyle çekiyor zaten :)
10 Yorumlaher kadın istemez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 478 cevap paylaştı. ewetttttttttt
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevk alırlar
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok ya
10 Yorumlaalır tabiki
10 YorumlaHayır, kıyamam
10 YorumlaKırbaçlarım ☝
10 Yorumlatıpkı senin gibiyim
10 Yorumla
+1 yılaslında cok severim