Sevgilim çıplak fotoğrafımı arkadaşına attı. Ayrılmak istemiyorum ama yapamıyorum. Ne yapacağım?

Ya delircem. Dün sevgilimle arkadaşının evine gittik arkadan ilişkiye girdik ama o çıplak en fotomu evin sahibi arkadaşına atmis. Ustüne attığı kişi random atıp saçma salak bir şey yazmis. Tesadüf eseri wp da yanlisklia sohbete girince gördüm. Bide sildim diyor sanki bir şey degiscek. Ya bütün herkes ayrıl diyor ama ben ona her gece gün daha da bağlanıyorum dün ona öyle sarılıp teninin sıcaklığını hissedince artık hiç bırakmak istemiyorum. Onun bana karşı pek bir hissi yok sanırım ilişki dışında. Napicam bana akıl verin yoksa kafayı yicem.
Sevgilim çıplak fotoğrafımı arkadaşına attı. Ayrılmak istemiyorum ama yapamıyorum. Ne yapacağım?
Son dediğine bir şey demedim ama sanırım dayanamayıp yazıcam