Ya delircem. Dün sevgilimle arkadaşının evine gittik arkadan ilişkiye girdik ama o çıplak en fotomu evin sahibi arkadaşına atmis. Ustüne attığı kişi random atıp saçma salak bir şey yazmis. Tesadüf eseri wp da yanlisklia sohbete girince gördüm. Bide sildim diyor sanki bir şey degiscek. Ya bütün herkes ayrıl diyor ama ben ona her gece gün daha da bağlanıyorum dün ona öyle sarılıp teninin sıcaklığını hissedince artık hiç bırakmak istemiyorum. Onun bana karşı pek bir hissi yok sanırım ilişki dışında. Napicam bana akıl verin yoksa kafayı yicem. Son dediğine bir şey demedim ama sanırım dayanamayıp yazıcam
Sevgilim çıplak fotoğrafımı arkadaşına attı. Ayrılmak istemiyorum ama yapamıyorum. Ne yapacağım?
Anlamadım nasıl olur da ayrılmak istemiyorsun yahu? Adam seni arkadaş muhabbetine meze yapmış. Sen hala seviyorum ayrılmak istemiyorum diyorsun. Sevgi dediğin şey iki gündür. Üçüncü gün unutursun zaten, hayatına bakarsın. Adamın yaptığı iğrenç bir şey. Ve kusura bakma ama sen buna rağmen hala seviyorum diyip ayrılmazsan gurursuzluğunu ilan etmiş olacaksın.
5
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Senin resmini p*rno sitelerinde ya da baska yerde kullanmayacagina emin olabilir misin olamazsin o fotografi alan kisi bir cok kisiye atmistir bile emin ol bence savciliga gidip suc duyurusunda bulun
Hala nasıl bağlanıyorum diyebiliyorsun? Allah aşkına biraz mantıklı olun. Seni gerçekten sevseydi bunu yapar mıydı? Bu nasıl adi bir davranış ya? Seni gerçekten sevseydi böyle şeyler sadece güzel bir anı olarak sizin aranızda kalırdı. Senin çıplak fotoğrafını nasıl başkalarıyla paylaşabilir? Bu adam sence seni seviyor mu? Buna inanıyor musun?
Adam güzel kardeşim resmen yarin birgün karısını da pazarlar bu. Video vs de çekip atar merak etme. Sal gitsin diycem ama bence adam seni salmış kafanı topla gel diyor bide. Nasıl bir ilişki ve karşılıklı ihtiyaç meselesi var bilmiyorum ama daha güvenilir ve sadık gizlilik öncelikli bir erkek bul derim
Doğru olanı yapıp ayrılacaksın. Böyle bir şeyi çekinmeden yapan, belkide bu resim karşılığında izin aldı arkadaşından evinde buluşmanızı sağlayacam o anı. Adam değil, karaktersizin biri. Bundan sonra hiç bir şey aynı olmayacak. Srni ifşa etti ve korumadı, sahip çıkmadı. Bir çok kadın derhal terk edip ayrılır iken srnde ki bu inat niye? Yarın daha neleti atacak o arkadaşına ya da diğer arkadaşlarına. Bak şunu düşürdüm, bunu düşürdüm, aha da ispatı diye diye.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aptall g. zekalı poponu başını her erkek gördü işte mutlu musun şimdi? Nerde kaldı senin onurun, gururun, namusun? Ben olsam bu adinin ağzına tükürürdüm. Başkasının senin çıplak fotoğraflarını görmesine rağmen psikolojin nasıl hala bu kadar sağlam kalabiliyor onu da anlamıyorum.
0
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Fotoğrafların p*rno sitelerinde yayınlanınca aklın başına gelir ancak.
Kendine saygısı olmayan birine kim ne akıl verse boş. Yarın 18+ sitelerde ifşa adı altında fotoğraflarına bakıp başkalarının masturbasyonuna meze olursun. Ama sen yine de sevmeye (!) devam et.
Şu salak kızlardan bir harem kurmak istiyorum bazen. Topkapı sarayını kiralasam mı 1 aylığına acaba? Yemin ediyorum hiç akıl falan yok bunlarda. Salak bir ülkede yaşamak zorunda bırakıldığım için tanrıyı affetmeyeceğim.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sen cidden ifla olmassın Çocuğun yaptığına bak ve sen hâlâ utanmaz gibi konuşuyorsun Kendine hiç mi saygın yok ya Cidden adam gibi sevenler varken bunları nereden buluyorsunuz Ve çıplak fotoğrafını atmak nedir ya Seven insan bunu istemez anlayın artık
Hem arkadaşının evine götürüp hemde çıplak fotonu paylaşıyor ve hala seviyorum diyosun.. dünyada bir erkek bumu kaldı? bir sonraki aşamada seni paylaşmayı ya da ilişkiye girerken izlemeyi teklif etmeyeceğini nerden bileceksin?
Sen ayrılmadıkça o sana bunları yapmaya devam edecek ilk önce kendi kıymetini bil bir heves için cinsellik için kendini başkasının telefonlarına mastürbasyonlarina alet etme yani. Biraz kendine kıymet ver önem ver
İnsan sevgilisinin normal fotosunu başkasına atmaz. Ben atmam yani. Çıplak resim atmak ne demek ama o seninle sadece ilişki için öyle bence ayrıl pişman olursun sevmiyor bir ilişkidede doyunca ortada bırakır
Sevgilin özel bir fotonu arkadaşına gösteriyor, ve çok doğalmış gibi davranıyor. Sen de ayrılmak istemiyorum seviyorum diyorsun. Bu duruma yapılabilecek bir yorum yok ki.
Aklın varsa ayrılırsın insan sevdiğini nasıl başkasıyla paylaşır üstelik çıplak fotograflari ki suç sende sevgili oldun diye çıplak foto atılır mi çok mu azdin
Seven kıskanır, arkadaşının evinde haram yerden arkadan ilişkiye giriyor sonra da fotoğrafını çekiyor ve arkadaşına atiyor ayriyeten de üste çıkıyor. Saçmalama yani sevmiyor seni sadece ilişki için organların için seninle
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
adam isini bilio haa. arkadasina atiyorsa seni ortalik mali gibi goruyor. arkadaslarina atiyorsa seni sadece isini gormek icin yapio demekkki seni begendigi icin degil cinsel tatmin olarak goruyo
Devam et o düşünceye mutlu olursun. Sizi sevene değilde böyle becerip ifşalayanlara bağlanın işte...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir insan kendini ancak bu kadar alçaltır, ancak bu kadar onurunu haysiyetini ayaklar altına alır.. Ne için, Bir erkek için..! Yazık Yazık.. Bu kadar değersizleştirme kendini..
En İyi Cevaplar