Her nedense her zaman kadınların elleri öpülür. Ama erkekler de kadınlar kadar ellerinin öpülmesinden hoşlanır. Sevişme esnasında erkekler, parmaklarının emilmesinden fazlasıyla zevk alır. Parmak uçları, vücudun en fazla sinir ucu olan bölgelerinden biridir. Ee haliyle bu erotik hareket son derece uyarıcı ve hoş olur..Parmaklar neden bu kadar keyifli?
Sevgilim parmağını sürekli dudaklarımda gezdiriyordu dudağıma bastırıyordu. Ben de hep öpüyordum sadece. bir gün öperken soktu. Ben de birazcık fazla kaptırmış olabilirim somurdum resmen 🙈 emmeye ilk başladığımda elimi alıp pantolunun üzerinden pensine koydu. Yumuşacık şey taş gibi kalmıştı ve ohh, harikasın, sen var ya sen müthiş bişeysin falan dedi. Adam baya baya zevk aldı. Değişik yani tuhafıma gitmişti.
Freud bunu zamanında açıklamış. Ağız da anüs ya da vajina gibi haz açıklıklarından biridir. Ve hayatın ilk bir yılı haz bölgesi tamamen ağızdadır. Bu zamanla değişse de insan her dönemden izler alarak bu günki hazlarını şekillendirir. Bu yüzden ağız da fallik bir objedir
Çoğu erkek parmağını veya parmaklarını kadın ağzına sokup emdirmekten haz alıyor ve sek olması şart değil kadını öyle görmek libidolarını tavan yapıyor. Orala ilk adım gibi düşün
Sadece eller değil aslında ayaklar vücudun en etkili uyarıcı bölgesidir. Özellikle tabanlar. Genellikle kadınların ayakları bakımlı ve güzel olduğu için parmaklarının emilmesi de uygun olur o yüzden yatakta bu seçeneğe de yer vermek kadına ekstra haz verecektir :) Bu ek bilgiyi de ben vereyim :)
Hiç unutmıyorum Lisedeyim Okula dersler için değil seda için gidiyorum Sarışın balıketli sevimli Bulgar göçmeni ilk aşkım Bir gün derste kafasını kollarına kapatmış uyuyor bende dirseğinin altından dudaklarına dokunup rahatsız ediyorum. Hiç bozuntuya vermeden zil çalana kadar parmağımı bir yaladı... Öptü emdi Üstünden bin sene geçti hala unutmadım
Kesinlikle katılıyorum buna ama bunu yapacak kaç eş vardır merak ediyorum inanın! Herkes çok iyi, süper fakat ilişkiye gelince belli başlı 1-2 adım dışına çıkılamıyor. :)
Evet, eskiden severdim. Tabii ki uzun zaman önceydi. Artık, yaş ilerledikçe bazı eski özelliklerinden hoşlanıılmıyor. Sanırım artık, yetişkinim o zaman anlıyorsunuz.
Parmaklarımın temizlenmesini seviyorum. Parmaklarım öncesinde vajina içinde ve etrafında dolaştığı için emildigi zaman temizlenmiş oluyor. Bu da benim hoşuma gidiyor 😛
valla seks anında bunu yapmaya çalışan tek kadın gördüm oda yazın tatılde bırlıkte oldugum rus kadındı ondan önce bunu yapmaya çalışan kadın görmedim bir çok kadınla deneyimim olmasına rağmen
Parmaklar vücuttaki hissi en yoğun yerlerden biridir. kadının dilinin yumuşaklığını ağzının sıcaklığını buradan hissetmek çok zevklidir. abinizi dinleyin.
En İyi Cevaplar