Gizli Üye(30-35)+1 yılMast. i yanlış yapıyorsunuz çünkü Doymuyor doyamiyorsunuz... Şarkıda dediği gibi doymadım doyamadım 🎶🎶🎶🤗çok iyi 7 8 tane teknigim var yaparsanız ki bazılarını ben buldum patent alcam 🤗🤗 1 hafta 10 gün canınız istemez.🤗 Gidip de illaki vermenize gerek yok kızlar... Saçma sapan insanlar ile beraber olmayın yani sırf bu yüzden... Ve yapıyosun madem her zerren zevk alsin 🙏
02 Yorumla- +1 yıl
Ben zaten kimseyle cinsellik yaşamadım bari mastürbasyonla tatmin olayım ama yok. Tatmin olduğumu hissedemiyorum tamamiyle ve bu moralimi bozuyor. Bazen diyorum içimden keşke hiç yapmak geçmese sonra hayal kırıklığı oluyor.
Cevap sahibi+1 yılMesaj at istersen anlatayım şunları...
En İyi Cevaplar
Kondüsyon gerekiyor. Bide o aşamaya daha hızlı gelmeyi ögrenmelisin. Bu sayede yorulmazsın. ya da vibratör al. ya da yakalansada vibratör oldugu anlaşılmayacak bişey yap.
02 Yorumla- +1 yıl
Hımmm
Bir şeylere sürtün. Ben öyle yapıyorum ve orgazm oluyor muyum bilmiyorum ama rahatlıyorum.
43 Yorumla- +1 yıl
Suyun geliyomu
- +1 yıl
@Kucukahmet evet kasılıyorum
- +1 yıl
Güzel bir duygu
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanın elinle tahriş ettiğin için mi vücudun kasıldığı için mi acıyor?
57 Yorumla- +1 yıl
Elimle acıtıyorum ama zevk alıyor muyum bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılÇok bastırma sert mi seviyorsun
- +1 yıl
Galiba ama canımın acısına da dayanamıyorum. Sabırsız olduğum için yavaş yavaş yapamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılTamam acelecisin, kendini rahatlat biraz yavaş uzun yap, bir süre sonra hızlan en baştan hızlı hızlı olmaz
- +1 yıl
Tamam. Yapabilirsem söylerim
Cevap sahibi+1 yılHayal falan kur dediğim gibi yavaştan hızlıya yap
- +1 yıl
Tamam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılValla erkekler oluyor ama kadınları bilmem gadası
02 Yorumla- +1 yıl
Gadası ne demek?
- +1 yıl
Kayseri şivesi derdini kederini paylasayim demek
Senin ki daha çok zevk sınırlarını zorlamaktan geliyor tam boşalıcak dereceye kadar geliyorsun ama yorulduğun için zevkin tadını alamadan kesiliyorsun. Daha bunu vibratorlu cihazlarla dene daha çok tahrik olmanı sağlayabilir. Aynı zamanda yorulmamista olursun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBazıları çok kolay olabiliyor
Bazıları biraz uğraşarak
Bazıları da bayağı zor.
Ama en iyisi bu konuyla ilgilenen uzmanlardan bilgi alın derim10 Yorumla
+1 yılSen manstürbasyon olarak nasıl bir eylem yapıyorsun , da canın acıyor? Oranı buranı çekiştirip, çimcikliyor musun, ne yapıyorsun? Olmayacak birşey, can acıması?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence zaten orgazm oluyirsun o kasilmalar esnasinda orgazm olmus oluyorsun. Sonra drvam edememende normal. Ama doyuma ulasmaman ilginc. Seni alan bir yandan sansli bir yandan sanssiz olacak
04 Yorumla- +1 yıl
Ne yönde şanslı ne yönden şansız?
Cevap sahibi+1 yılHep istekli olan bir kadin cok iyi bisey. Ama bazen de yetisemezsek temposuna gurur kirici olabilir.
- +1 yıl
Ben kendimi tatmin edemiyorum daha ve bu yüzden moralim bozuluyor. İçimde hiç istek olmasa daha iyiydi.
Cevap sahibi+1 yılEvet gercekten aıkıntılı bir durum. Peki doktora falan gittinmi bunun icin. Bence gitmende fayda var. Cunku dedigim gibi sen orgazm oluyorsun ama doyum olmuyor. Bunun bir cozumu falan var midir diye iyi bir dr a gorunmen gerekir. Yoksa cok zor olur senin icin
+1 yılGüzel hayal edemiyorsun hissedemiyorsun erotik video aç baştan sadece okşa biraz sulan dewam et başaracaksın🤭🤭🤭
00 YorumlaMast yapan kadınlara bayılıyorum..
Karşılıklı veya sadece izlemek beni benden alıyor. Delimiyim ben ya..
İnleme beni benden aldı şu an.00 Yorumla
+1 yılTabiki olunabilir sadece elinle mi yapiyosun farklı denemelerinde var mı
04 Yorumla- +1 yıl
Çoğunlukla elimle yapıyorum ama elimle yapmakta yoruyor tabi
- +1 yıl
Ondan dolayi sordum elinde ağridigi için yarım birakabilirsin
- +1 yıl
Ona önerimde şu elinle başla ıslat isteğe gelincede yastığı bacaklarinin arasına koy beline hareket ettir vajinani yastığa surt daha az kasilma yla daha ust seviyede orgazm yasarsin
- +1 yıl
@Rebelgirl18 önerimi dene bence aşırı zevk alicaksin
Voleybol, malum filenin sultanları. Sirbistan, hakem sayesinde yendi ama aslanlar gibi mucadele etmişlerdi.
00 YorumlaBence aci oluyosa fazla ileriye gitme hersey ederi kadar guzeldir
017 Yorumla- +1 yıl
Kendimi tamamiyle tatmin olmuş hissetmiyorum. Islanmada sorun olmuyor ama bir türlü sonunu göremedim. Keşke hiçbir şey yapmadan bu mümkün olsaydı.
- +1 yıl
Kendi kendimi durduruyorum acıyınca ama karşımda bir olursa durmasını istemem tabi. Belki o zaman dayanabilirim. Tek başıma olduğum için fazla ileri gidemiyorum.
- +1 yıl
Bağırırım da fazla değil. Sadece kendi kendime olunca çabuk vazgeçiyorum yapamadığım zaman. Çok güzel ıslanıyorum ve kaykanlık oluyor ama ben orgazmdan sonra bir anda çıkan sıvının gelmesini istiyorum. Yavaş yavaş ıslanmakla boşalmak aynı değil benim için.
- +1 yıl
Öyle. Daha kendimi tatmin edemiyorum. Bu konuda yetersizliğim cinsel ilişkiye de yansırdı. Ne kadar mastürbasyon yapayım diyelim yine değişen bir şey olmazdı.
- +1 yıl
Çok sık izlemiyorum zaten p*rno falan ama izlemesem bile hayalimde kurduğum için dayanamıyorum. Zaten ben de istekli olmamdan bu yönden memnun değilim. Çünkü kendimi durduramam böyle devam ederse.
- +1 yıl
Ya bu hep boyle olcak diye bisey yok hormonlar biraz tavan yapa bilir bunu daha mumkun mertebe en aza minumum indire bilmek senin elinde dedigim gibi izlemek istediginde telfonu jarja tak sesize al git dus al uyumaya cals yemek yap birqz skci olabilir ama unutmaki surekli kendine dokunmanda saglik acisndan iyi degil en aza indircen hedefin o olsun diyer tatmin olayida elbet olucaktir sabretmelisn birde burda bu gibi seyi yazman mesaj kutunu abaza insanlarla doldurur onada dikkat et derim gizli sormanda daha iyi olur🙃
- +1 yıl
Benim için sorun değil. Bana hoşlanmayacağım şeyler söyleyen kişilerin mesajlarını siliyorum. Bana bu yüzden yazamazlar.
- +1 yıl
Anladim doyum konusunda umarim bigün istenilen doyuma ulasirsin ha bide o izlediklerin hep kurgu oyle zewk almis halleride seni yaniltmasin bunuda biliyosundur umarim hani onlari baz alarktan acaba ben niye oyle doyuma ulasmip piskoljikmen yarida birakiyorum diye bilirsin belkide doyuma ulasiyosundur bunu seninle olan anlicaktir elbet sewgilin felan varmi?
- +1 yıl
Yok
- +1 yıl
Hem kafamda biri yok hemde güvenemediğimden dolayı
- +1 yıl
Anladim zamanla olur elbet tabi guven kazanmakda oyle kolay olmuyo guvenini kazanan kafanda olan biri olsaydi belkide Şu an su konuda sknti yasamiyo ola bilirdin iyi tarafindan bakarsan biyandan olmamasi daha iyi kafan rahat kisitlama engelleme yok nebilim ben oyle dusunuyorum insan özgür olucak karsidakide bunu anliycak onun gibi dusuncek
- +1 yıl
👍👍👍👍👍👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende senin gibiydim dün zorladım 3 kere üst üste durmadan yaptım her seferinde zevkimin şiddeti arttı harikaydı yine denicem sende dene
45 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok gerçek
- +1 yıl
Olum kadınla erkek farklıdır mal :)
🙄 Zevk alman geç belkide erkeklerde böyle bir sorun yok
015 Yorumla- +1 yıl
Canım acırken nasıl zevk aldığımı hissedebilirim ki?
- +1 yıl
Nasıl yani?
- +1 yıl
Çoğunlukla bu yönden sorun olmuyor.
- +1 yıl
Bir kere ileriye kadar gittiğimde canım acımıştı ama yorulduğum için bırakmıştım. Aslında devam edebilirdim çünkü vücudum kasılmaya devam ediyordu
- +1 yıl
Ama dokunmadığım zaman duruyordu
- +1 yıl
Zaten bu konuda moralim bozulduğu için bazen yapmak istemiyorum. Çünkü nasıl olsa sonuna kadar gidemiyorum
- +1 yıl
Bu olmayacak bir şey değil bunun farkındayım. Mastürbasyonda bile tatmin olduğumu düşünmüyorsam cinsel ilişkide düşünmüyorum. Mesela ben vajinama bile bir şey sokmadım. Çünkü kendi cinsel organımı bile çözemedim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılkardeş sen yanlış yapıyo olmayasın, çıplak elle yapıcan. napıyon çalıya çırpıya mı sürtüyon...
08 Yorumla- +1 yıl
Elimle yapıyorum çoğunlukla
Cevap sahibi+1 yılparmak uçlarınla, tırnaklarından sakınarak. acele etmeden... tahriş edecek kadar oynanmaz öyle.
- +1 yıl
Mastürbasyondan bile anlamıyormuşum. Bunu öğrenmiş oldum
Cevap sahibi+1 yılhahaha. neyse gerçeğini yaparken bilene denk gel de onda uğraşma bari.
- +1 yıl
Birkaç kere masturbasyon yapan kadın videosu izlemiştim ama bir şey kapmamışım demek
Cevap sahibi+1 yılaraya yastık sıkıştırıp ona bastırarak bile geliniyo sen nası başardın anlamadım
- +1 yıl
Yapamadıkça moralim bozuluyor. Halbuki istediğim zaman çabuk azan biriyim ama sonuna kadar gidemediğim için canım sıkılıyor. Yoksa içinde bir ateş yanan biriyim ama o ateş bile sönüyor. Bazen diyorum keşke zevk alma hissi bende olmasaydı diye. Çünkü bundan bile tatmin olduğumu hissetmiyorum. Hiçbir şey hissetmesem daha iyiydi.
Cevap sahibi+1 yılel havlusu var mı fazla büyük olmayan? aman neyse boşver burdan anlatamam...
Ah işte yanında ben olacam ki en az bir saat bırakmam parmaklarım
00 YorumlaGel senin canını ben acitirim sıkıntı yapma onu hallederiz o işi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadınlar ne acayip varlıklar ya yemin ediyorum 100 den fazla çeşidi var
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİyi de çok kasılmana çare bulmalısın.. çok kasarsan sonu gelmez tabiki de
012 Yorumla- +1 yıl
Ne yapayım. Aşırı derecede oluyor. Hatta gevşemeye bile başlıyorum ve daha çok canım acıyor
Cevap sahibi+1 yılPeki ne şekil yapıyorsun mastı da bu kadar kasılıyosun ki.. rahat olmalısın yoksa başedemezsin
- +1 yıl
Sürterek yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılVe hızlanmaya başladıkça kasılıyosun.. zevk yarım kalıyo
- +1 yıl
Evet
Cevap sahibi+1 yılKasılmalarını kontrol etmelisin ve sertlikten uzak bir şekilde yapmalısın mastı
- +1 yıl
Anladım.
Cevap sahibi+1 yılVe hep yavaş devam et.. sonuna kadar belki kasılmalarını azaltır
- +1 yıl
Sabırsız biriyim ben ama bunu deneyeceğim
Cevap sahibi+1 yılDene.. sert olma kendine karşı.. rahat ve yavaş ol.. uzun sürmesinin önemi yok..
- +1 yıl
Bakalım yapabilecek miyim.
Cevap sahibi+1 yılYaparsın
+1 yılKayganlastırıcı denedinmi
02 Yorumla- +1 yıl
O ne?
- +1 yıl
Sexshop dan filan bulabilirsin anca
Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. Mastın amacı zaten orgazm olmak değil mi?
07 Yorumla- +1 yıl
Belki bazı insanlar olamıyordur
- +1 yıl
Yok
- +1 yıl
Hiçbir zaman bir erkek bana oral yapmadı
- +1 yıl
Yaptıkça ıslanıyorum ama orgazm olamıyorum tam olarak
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olabilirsin yeter ki odaklan
06 Yorumla- +1 yıl
Yapamıyorum. Gevşeme bile geliyor ama kasılmalara dayanamıyorum. Sadece benim mi çok kasılıyor vücudum ya
- +1 yıl
O anda devam et durma hayal kurmayida unutma
- +1 yıl
Ben yaptığım şeyr odaklanıyorum çoğunlukla
- +1 yıl
Odaklan derken devam et acı esigin düşük belliki
- +1 yıl
Evet işte bunun nedenini merak ediyorum
- +1 yıl
Acıya katlanamamak başka birsey yok
+1 yılTabi ki olursun
Tabi başka bir sorunun yoksa10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnuna gidecek sekilde yap
04 Yorumla- +1 yıl
Ne?
- +1 yıl
Baska yollar dene her zaman yaptigindan farkli seyler ne diye sorma ne yapip ne yaptigini bilmediğim icin yorum yok
- +1 yıl
Ne dediğini anlamadığım için ne diye sordum
- +1 yıl
Yanlis anlasilma olmus o zaman sonunu gorebilecegin sekilde yapmayi dene
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir gün olur sorun değil
60 YorumlaCinsel ilişki kadar olmasa da olur
41 YorumlaOdaklandığın sürece sorun olmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılTarifi mümkün olmayan duygular
00 Yorumla
+1 yılAcı verıdıgını ılk defa sende duyuyorum cıdden
00 Yorumla
+1 yılMastürbasyonun amacı zaten bu değilmi
00 YorumlaDayanman gerek. Başka türlü sonuca ulaşamazsan.
04 Yorumla- +1 yıl
Canım acıyor. Acıya karşı hassas olmak kötü çünkü kırılgan görünen yapıda biri değilim ama her konuda acıya karşı hassasım
- +1 yıl
Öylede ben yapamıyorum bunu
- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılben mastürbaayonla orgazm olmuyorum örneğin hiç
02 Yorumla- +1 yıl
@Rebelgirl18 kendini rahatlatıp başka yerlerinlede ilgilenerek dene
- +1 yıl
Hımmm tamam
+1 yılGerçek seks yapsana ya da vibratör vs kullan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbir yerde yanlış yapıyorsun ama nerede
00 Yorumla
+1 yılKadılmalardan sonrası zaten zevk
06 Yorumla- +1 yıl
İşte ben sonuna kadar gidemiyorum canım acıdığı için
- +1 yıl
Kasılmaktan mı acıyor
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Hmmm her seferinde aynı mı yoksa arada falan mı
- +1 yıl
Evet öyle
- +1 yıl
Yani ilk kez böyle bişey duyuyorum tamm kasılma titreme çok bormal biley ama ağrı sızı
+1 yılimkansız sesli yap belki olursun
01 Yorumla- +1 yıl
Yapmıyorum çoğunlukla yapsam bile yine aynı. Vücudum kasılınca dayanamıyorum acıya
+1 yıldusta dene canım
22 Yorumla- +1 yıl
Zaten ileri gidip canımı acıttığım zaman bunu banyoda yapmıştım ama bir daha ileri gidemedim
- +1 yıl
yalnıs bırsey denıyorsun o zmn
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonuna kadar neden gidemiyorsun?
08 Yorumla- +1 yıl
Canım acıyor vücudum kasılınca.
Cevap sahibi+1 yılIslanma olmuyor mu?
- +1 yıl
O konuda sorun yok işte. Vücudum nasıl kasılıyorsa bu canımı acıtıyor. Vücudum kasolana kadar çok güzel ıslanıyorum. Kasılmaya başlayınca bırakıyorum.
Cevap sahibi+1 yılAnladım umarım halledersin
- +1 yıl
Bu konuda pek umudum yok
Cevap sahibi+1 yılNeden?
- +1 yıl
Bu durum canımı sıkıyor. Yapamayıncada olmuyor işte. Bir tek bende mi oluyor anlamadım ki
Cevap sahibi+1 yılÇok istekli biri misin?
+1 yılKendi vücudunu tanıman lazım
00 Yorumla
+1 yılElbette
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılolursun tabi.
00 Yorumla
+1 yılBence olunur.
00 YorumlaOlunabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evet olunabilir
00 Yorumla
+1 yılGelmiyor mu?
00 Yorumla
+1 yılHayır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBiz napalim :)
00 Yorumla Kötü
00 Yorumla
+1 yılEvet oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Erkek bulur
00 Yorumla
+1 yılEvet neden olunmasin
00 YorumlaIlla ki
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?