Cevabın nedir?
Yasaklara tatlıdır ne İşte bu yüzdendir ki insanlar karılarını kocalarını aldatıyor kendi karısı ile yaptığı işten kendi kocası ile yaptığı işten başkasının karısı ile kocası ile yaptığı işte az çok zevk alıyor daha çok tahrik oluyor yeni insanlarla değişik insanlarla yapması güzel oluyor fakat sonuçta düşündüğün zaman hepsi de aynı değişen bir şey yok ha bir santim uzun ha bir santimi kısa ha Biraz dar Ha biraz bol bu yani
10 Yorumla
+1 yılHaram sevda ve işin içinde şeytan olduğu içindir her ne kadar zevkli gorunsede Tatmin etmez ama evlilik gayet keyifli huzurlu ve özgürlük tanıyan muhabbetinde bile zevk veren olgudur vetselam
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen evli biriyle bunu yaşıyorum sonrasında asla huzur vermiyor.
1025 Yorumla- +1 yıl
Nasıl huzur vermiyor sen evli misin
Cevap sahibi+1 yılEvli değilim. O evli. Huzur vermemesi şöyle bir sonu yok bu da insana sorduruyor nereye kadar? Ben soğudum mesela.
- +1 yıl
Yani sonu yok çocukları da var mı? Eşinden ayırma yuva yıkanın yuvası olmaz derler
Cevap sahibi+1 yılAyırmak istesem yol çok tabiki ayırmam 1 çocuğu var karısıyla evliliği belli ama umrumda değil ben ondan umut beslemiyorum bitirdim bile
- +1 yıl
Hmmm ilgin bitmiş ona karşı bu durum nasıl başladı başta evli olduğunu biliyor muydun
Cevap sahibi+1 yılOna hislerim vardı sonra ben evli olduğunu öğrenince hiç belli etmeden gömdüm aradan zaman geçti bu bana yöneldi yüz vermedim defalarca reddettim. Aylarca sürdü sonra ne olduysa onu kabul ettim bir kaç ay sürdü ama bunaldım ve soğudum
- +1 yıl
Hmmm evli olmadığını bilmeden başlaman kötü olmuş beslediğin duyguların istediğin yönde ilerlememesi de kötü
Cevap sahibi+1 yılNe yapalım şans böyle denk geldi önemli olan doğruyu yapmak geç de olsa ben doğruyu yaptım.
- +1 yıl
Orası öyle tabi ki önemli olan doğruyu yapmak hakkında güzel mutlu günler olsun :)
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim 🌸😊
- +1 yıl
Rica ederim :)
- +1 yıl
Peki Aranizda Cinsellik oldu mu
Cevap sahibi+1 yılOldu
- +1 yıl
Yaşlar Kaçtı O An da Neler Hissettin
Cevap sahibi+1 yılBen 22 o 30 hicbir şey düşünmüyor kapılıp gidiyorsun
- +1 yıl
İlişkide Ne Hissediyorsun
Cevap sahibi+1 yılMutluluk
- +1 yıl
Anal Yaptı mı
- +1 yıl
Cevabını merak ediyorum
- +1 yıl
Yaptiysa Anal Onun Gözünde Hiç değerin yok
Zaten Normalde de Yok Ama - +1 yıl
Gizli uye bence sen yalan sòylùyon sen adamin evli. oldugunu biliyordun bilerek adamlan bulystun peki ilerde bir bekat erkek bulsan sevsen bu evli adam karsi a ciksa adam anlasa sen evli biriylen iliski yasamişsin biliyormusun ne olur hic onu dùşùnmedin galiba cok cirkef bişey
Cevap sahibi+1 yılAnla yapmadım. Ben zaten evli olduğunu biliyordum bu yüzden uzak durdum Kendinizi yargılayın beni veya başkasını değil. Hayat bu ne getireceği belli olmaz.
- +1 yıl
Dogru ama kendinide o adamin karisinin yerine koy hem ben rabiki kendimise yargilarim varsa bòyle bir hatam ama hep yapiciyim sen vijdanen rahatsiz olacan ben deyil kimseyide yargilamiyorum sen itiraf ediyon ettinde
Cevap sahibi+1 yılRahatsız olsam itiraf etmem.
+1 yılGizli olması çok harika zevk veriyor <3
96 Yorumla- +1 yıl
Aynen cok zevkli oluyormus
- +1 yıl
Adı gibi tehlikeli :)
- +1 yıl
@caglarbulut Ben hepinize çok teşekkür ediyorum <3
- +1 yıl
Tehlikelisarışın esprisindeydi tehlike kısmı :) sorularını ilgiyle takip ediyorum 👍🏻
- +1 yıl
@caglarbulut Çok sevindim. Teşekkür ederim. <3
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
73Cevap
+1 yılHeycanlı olması nedeniyle. Hatta o gizli saklı ilişkilerde birde kaçamak ufak tefek buluşmalar, gözden uzak araba içinde sevişmeler. Heycan doruk doruk=)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çünkü korku ve endişe cinselliği daha çok tetikler.. hani mutfaktan bir pastayı çalıp kaçan çocuk gibi. Kısa zamanda doyuruculuğu tam anlamı ile yaşamak istersin..
10 Yorumla
+1 yılGizli olması heyecan verebilir. Herkeste bu duruma onay verir olmuş. Gizli, sakliligin büyük bölümü ihanet, aldatma, bir kisinin elindekini almaktan, huzursuzluktan geçer. Bazı heyecanları yaşamamakta fayda var..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunu da nereden çıkardınız? Kimsenin bilmediği bir ilişkiden hiç bir kadın haz almaz. Aşkını duyurmak, ilan etmek her iki tarafın da işine gelir.
10 Yorumla Ahh birbilebilsem; ) yasak ve gizlilik her zaman cezbeder insani, sık sık beraber olamayınca özluyorsun ondanda güzel oluyor bence..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılGizli, saklı olduğundan ekstra heyecan katar. Hele yakalanmaya ramak kalırsa daha bir heyecanlı olur.
10 Yorumla Korku ve Heycan Aynı Anda Yaşanır. Beden Adrenalini Salgılar. Bu da Yaşadığın İlişkiden Daha Fazla Zevk Almana Neden Olur...
10 Yorumla
+1 yılHeyecan, yeni bir ten merakı, korku, adrenalin, unutulan veya ihmal edilen duygular vs... Hepsini ortaya çıkardığı için...
21 Yorumla- +1 yıl
Olsa da yedek o yasak elmayi
+1 yılKorku gizlilik ve yasaklar insanda adranalini yükseltir heyacanı yükseltir ve vucuttaki kan akışını hızlandırdığı için zevki ve hazzı bundan dolayı fazla olur
10 YorumlaGizli olan herşey güzeldir. Seks de bunların başında gelir. Yasak olmasıdır güzel olan
10 Yorumla
+1 yılHavva yasak elmayı neden yedi. Saklı ve yasak olan daha tatlıdır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılhem gizli hemde kimse duymasın ama saklı olduğu için olaiblir mi
10 Yorumla
+1 yılGüven varsa çok keyiflidir gizliliğin tadını çıkara çıkara yaşamak tatlıdır çok
10 Yorumla
+1 yılHer zaman değil yasak olması da sıkar biyerden sonra
10 YorumlaBende böyle bir ilişki yaşamak istiyorum heyecanı çok farklı birşey
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çünkü bu tarz ilişkilerde iki tarafta sexin hakkını verir ondan
10 Yorumla
+1 yılCnk gizli sakli olan seyler daha cok heyecan verir.
10 Yorumla
+1 yılAdı üstünde gizli saklı olduğu için heyecan yaratır yakalanma korkusu dahada zevkli hale getirir
10 Yorumlakaçamak olduğu için ve yakalanma korkusu heyecan ve zevk verir ondandır
10 Yorumla
+1 yılYasak olan gizli sakli olan hersey insana tatli geliyo cünkü
10 YorumlaBenim evli bir sevgilim vardı, yakalanma korkusu adrenalin hızlı olmak tutkulu yapıyordu ilişkiyi
16 Yorumla- +1 yıl
Pardon da kafan mı iyi? Yargı dağıtmak istemem de kulağa hiç hoş gelmiyor bu midemin kasıldığını hissettim.
- +1 yıl
Çocuk haklı çok evli kadın oldu hayatımda niye gercekleri söylemesin çocuk. Yapıyor kadınlar bu işi
- +1 yıl
Hep evli kadın kendi buldu beni olduk. Hiç başlatan olmadım. Sonra erkek kötü. Gercegi konuşmak istemiyor kimse
+1 yılKaçamak yapmanin heyecanı var çünkü.
10 YorumlaAdı ortada Gizli giz herzaman gizemdir, birçok nedenle adrenalin icerir buda zevki doruklara taşır.
10 YorumlaOna daha çok g. o. t korkusu deniyor.
Heyecanla karistirilir bazen 😃10 Yorumla
+1 yılO seks zevki degildir. Hastalıktır bu hastalarda aldatmaktan zevk alır seksten degil.
10 Yorumla
+1 yılYakalanma korkusu 😂 iki tarafında amacının o olması ve farklı bir tad
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakalanma korkusu ve aldatmanın verdiği korku-heyecan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü heyecan risk ve yasağın verdiği haz çok fazla oluyor:)
10 Yorumla
+1 yılSekste herzaman heyecanın yeri büyüktür bu kaçamaklarda heyecan kattığı için 😊😉
10 Yorumlaçünkü gizli ve tehlikeli aksiyon oluyor benimde hoşuma giden bir ilişki tarzı
10 Yorumla
+1 yılÇünkü içinde hep bir korku var yakalanma korkusu:) bu ilişkiye zevk veriyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Yakalanma hissi olduğu için
10 YorumlaTam zevk noktasında birşey oluyor falan sakladığın kişi arıyor veya onu arıyorlar doyamıyorsun aç kalıyorsun. kuduruyorsun birdaha ki şeyi heyecanla bekliyorsun. Diğer ilişki zamanla monoton oluyor falan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜniversitede kopya karşılığında boş sınıfta sakso çektirmiştim. Alelacele ve stresli oldu ama zevkliydi. 🙄😎
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. Gizli ve yasak olan her şey insana cazip gelmiyor mu
10 Yorumla
+1 yılBilmem gizli her zaman iyidir Hele yakalanma duygusu olması varya o efsane
10 Yorumla
+1 yılŞöyle boş hayal dünyanızı yansıtıp durmayın buraya..
10 Yorumla
+1 yılYasaklar her zaman çok çekicidir.
10 Yorumla
+1 yılHeyecan 2 ye katlanıyor
10 Yorumla
+1 yılBen sevmem insanı inciten bir şey bence
20 Yorumla
+1 yılGaz çıkartmak ve burun karıştırmak gibi☺️
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeyecanlı olduğu için
81 Yorumla- +1 yıl
Nasıl heycan
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. yasak her zaman tatlıdır.
10 YorumlaYasaklar cazibeli çünkü 🖤
30 Yorumla
+1 yılKorkuve gizlilik olduğ için
10 Yorumla
+1 yılAdrenalın dolu o yüzden
10 YorumlaOlay adrenalin ve yasakta
10 Yorumla
+1 yılÇünkü gizli olduğundan. Kendisi adrenalin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaram olduğu için olmasin.. m
10 Yorumla
+1 yılyasak her zaman tatlı ve cabip geldigi için
10 Yorumla
+1 yılÇünkü heyecanlı oluyo
20 YorumlaYasaklara insanın zaafı olduğu için
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGizli oldugu icin daha fazla speed oluyo :)
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAdrenalin olduğu için
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. yakalanma korkusu iyidir
#emre0010 Yorumla
+1 yılHmmm en sevdiğim 😈😈😈
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkes kudurmuş
95 Yorumla- +1 yıl
Sendemi
- +1 yıl
Sende istersin de güvenilir birini bulsan
Cevap sahibi+1 yılAbazalar dökülmeye başladı
- +1 yıl
Sen rahibe misin hoca hanım mi
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılher yasak zevklidir knkss
10 Yorumla Karıştır masak oraları fena olur
00 Yorumla
+1 yılkuralları çiğnemek zevklı cunku
10 Yorumla- Devamını Gör (20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği