İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre dolgun fiziğe sahip olan kadınların daha iyi seviştiği belirlendi. Zayıf kadınların aksine biraz daha kilolu kadınların yataktaki performansının çok daha başarılı olduğunu söyleyen uzmanlar, etine dolgun kadınların sekse eğilimli olduğunu belirtiyor.Balık etli kadınlar yatakta daha mı ateşlidir?
Başka araştırılacak konu kalmadımı dünyada? Ayrıca sağlıklı ve itinalı vede güzel bir cinsel yaşam için, bay ve bayan evlenmeden önce uzman bir cinsel pisikoloğa gidip danışabilir. Sevişme ve cinsellik adına etki veren pozisyon ve hassas zevk veren bölgeler üzeri uygulamaları öğrenebilir'ki bu işin balık etlisi veya zayıfı olmaz. Evlendiği zaman eşiyle beraber olurken gerekenleri uygular olay biter. Bu konu hakkında ince düşünüp araştırma yapıp etkili yöntemler buldum. Evlilik nasip olursa sadece eşime karşı uygularım, harici evlenene kadar cinsellik ve aşamalarına hiç bir bayan ile girmem.
Evet bunu kesin söylüyorum. 1. Şişman kızlar yüz güzelliği olarak ön palanda Allah vergisi. 2. Balık etli kadınlar çok ateşli oluyor cinselliği ile erkeği doyuruyor... Vajina yapısı en güzel balık etli kızlarda oluyor. 3. Zayıf kızlarda kötü ten kokusu asla olmuyor..
Sevişmeyi cinselliği sevmek lazım yoksa zayıf balık etli farketmez sevmedikten sonra Ayrıca cinsellik bir sanattır ve sanatçı olmak kolay değildir sevmeden istemeden özverili olmadan arzulamadan yaşanmaz dolu dolu istemeli dolu dolu yaşamalı o zaman balık etlimi zayıfmı anlasılır ancak
Yok hayır ben bir TÜRK erkeği olarak, zayıf kadın ile de, cinsel ilişki yaşadım. Çok şişman kadın ile de ilişki yaşadım. Balık etli fiziği oldukça çok güzel bir kadın ile de ilişkim oldu. Performansları gayet çok iyiydi. Ben sadece sizin paylaştığınız balık etli hafif etine dolgun kadın benim ilgimi oldukça fazla çekiyor. Böyle bir kadın ile sexs yapmak gerçekten muhteşem oluyor. Özellikle doggy pozisyonu mükemmel oluyor. Balık etli hafif etine dolgun kadın benim her zaman favorimdir. Diğerleri kötü demiyorum. Teklif geldiği zaman güzelmiş çirkinmiş şişmanmış zayıfmış hiç bakmam yani. Sonuçta kadın yani, bütün kadınlar benim için birer çiçektir.
Etine dolgun kadının sekste daha başarılı olması belki de zevkine düşkün olması ile alakalı. Şu açıdan bakarsak zevkine düşkün olup düzenli yemek yemeyen bir kadın balık etli olamaz aynı şekilde zevkine düşkün bir kadın iyi seks yapmak ister bunun için çaba sarf eder. Yani balık etli insanlar belli bir zevk anlayışına sahip olduğu için balık etli oluyor ve yine bu zevk anlayışından ötürü iyi seks yapıyor diyebiliriz. Profesör gibi konuştum ha😀😀
Kilolu kadınlar her zaman daha sevecendir, daha sempatiktir, sekste daha ateşlidir, daha güler yüzlüdür, daha arkadaş canlısıdır... çünkü ne yazık ki kilolarının yarattığı o iğrenç sosyal baskıyı bir şekilde örtmeye çalışırlar. Tabii ki istisnalar kaideyi bozmaz. Ama genel olarak böyle ne yazık ki..
Bu vucut ölculeriyle alakkali degil, kadinin icinden gelecek seks dürtüsü ,, bazen cok zayif kadinlarda harıkalar yaratılar bana, bazen tombiş ve balik ettli kadinlarda.. şunu söyleyim brızilyali kadinlar bu konuda harikalar birde beyaz ve sarişınsa üfff;))
Vücut yapıları çok zayıf ya da çok iri olan kadınlar partnerini mutlu edemeyeceğini düşünerek bir adım geriden başlar cinsel ilişkiye... Çünkü erkek, elini attığı zaman bir şeyler avuçlarını doldursun ister... Kalçalarım çok küçük acaba beğenmez mi ya da göğüslerim çok iri ya beğenmezse düşünceleri cinsellikte biraz ağır kalmalarını sağlar...
Size küçük bir detay vericem. Kadınlar genel olarak erkeklerden 10 kat daha ateşli ve istekli. Fakat bu özelliklerini sadece güvendikleri erkeklere gösteriyorlar.. Zayıf kilolu falan alakası yok yani..
tecrubelerime göre balik etli , Balina etli, ince zayıf vs sebeplerle ilgisi yok. kadinin isteği ile ilgilidir. tercihen tabii ki balık etli seviyorum. gotu. memesi. olsun bir zahmet. ayrıca kac tane atesli bir kadin olsa da bir sure sonra kaçmaya başlıyorlar. söyleyim soyle azgınım yaw he he.
Ateşli olduklarindan degil, ateşliymis gibi olduklarindan olabilir. Normal kadinlara göre daha az seks yaptiklari daha az arzulandiklari çok net ortada. Durum boyle olunca ellerine gecen firsati en iyi sekilde degerlendirmek istiyor olabilirler.
Uzamanlar doğru bilgiye sahipler, bence de dolgun kadınlar daha başarılı bu işte. Ama, boğa burçu kadınlar da vücutları ince olsa dahi inanılmaz bir kıvraklığa sahip. Buna şahitim: ))
Bu soruya benzer bir soru yanıtlamıştım kesinlikle doğrudur 110-120 kilo civarında bir hanım arkadaşım vardı ve ona hayret ederdim yolan gibi derler ya aynen onun gibiydi Mutlu pazarlar
Balıketli zayıf ya da kilolu bunlar kişinin bedensel özellikleri ateşli olmak arzulamak altında kıvranması felan bunlar isteğe bağlı özellikler arzuyla alakalı bir durum Arzularınız hiç sönmesin
o uzmanlar bunu nasıl anlamışlar hepsini tek tek test mi etmişler zayıf kadın yatakta genelde daha iyidir balık etliler hımbıl oluyor o uzmanlardan daha fazla tecrübem olduğuna eminim
Bir kadın sayısı az olduğu için öyle bir pok uydurmuşlar. Ulan Turkiyedeki obez kadınlar kendini balık etli sanıyor. Birde boktan sloganları var. neymiş efendim kendini nasıl mutlu hissediyorsam öyle yaşarım kimse için kilo vermem. Ulan hayvan bacakların fil bacağı gibi olmuş böyle mutluysan git soluksuz kal Çok yaşa üreme mümkünse
Kadının yatakta ateşli olması vücut tipiyle alakalı değil bence. He zevk konusunda belki balık etliler bir tık öndedir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
ya bu soruyu bende düşündüm ama bunun ilgi ve ilgi açlığından kaynaklı sek. s ihtiyacı ile ilgili olduğunu gördüm sana bir sır kapalı kızlar daha ateşli en azından benim arkadaslarım öleydi balık etlı hatuna gelınce kemık yogunlugu fazlaysa cok zor oluyor bazen bacakların agrıyor ama bazı kızlar var cok hafıf oluyor hop hop hop dama gıbı 3 hamle yapabılıyorsun
Ayrica Moda dünyasi, saglik diye diye, artik öyle bir güzellik algisi yarattilar ki, kadinlar kemiklerim sayilirsa güzel görünürüm zanediyor. Bana göre kadin dolgun olacak, biraz kiloluyu, 167cm/55kg kadina tercih ederim. Dokununca kirilacak gibi olmayacak, kemiklerini hisetmeyeceksin.
En İyi Cevaplar