+1 yılErkeğin uyku anında idrar yapmasını engelleyen fizyolojik bir olay. Gece boyunca idrar birikmesi, idrar torbasının dolmasına sebep olur. İdrar, idrar yoluna doğru doldukça, penis tıkalı hale gelir ve bu durum da sıklıkla penisin sertleşmesine, erekte olmasına sebep olur. Tamamen siz altınıza işemeyin diye meydana gelen bir olay :)
Kadınlarda öyle bir şey yok. Ama bazı sabahlar daha istekli uyandığımız oluyor bu da hormonal325 Yorumla- +1 yıl
Görüş yazmama gerek kalmadı ☺️ başarılı bir açıklama.
- +1 yıl
Teşekkürler :)
+1 yılSabah kan akışı hızlanmış oluyor evet kadınlarda da olur sabah isteği
230 Yorumla
+1 yılSabah ereksiyonu aslında penisin sağlığı için faydalı ve kişiyi penis fonksiyon bozukluklarıyla ilgili hastalıklardan koruyan bir durum. unutmadan, bu durumun sadece erkeklerde olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz: kadınlar da uyku sırasında klitoral ereksiyon ve vajinal şişkinlik yaşıyorlar.
10 Yorumla
Bu konu hakkında yorum yapmam doğru olmayabilir diye düşünüyorum. Kadınlar da nasıl özel durumları oluyorsa, ereksiyon da erkeklere özel bir durum olduğu için, karşı cinslerimin yorumlaması biraz zor gibi bizler, karşı cinslerimizi nasıl tam olarak anlamamamız mümkün olmadığı gibi.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Evet bu durum kadında ıslaklık olarak oluyor..
141 Yorumla
+1 yılAçın meydanı, toplanın etrafıma, 27 yıldır bunu yaşayan abiniz konuşuyor: Testisler vücudumuzdan 2 derece soğuktur, ve uyuyan insanda bir nebze soğur, bu sebeğten dengeyi bulmak için üreme organlarımız faliyete geçer, kısaca üstte siz uyurken altta o istediği sıcaklığı bulmakla uğraşıyordur. Özet: Sperm soğuğu sever, malafatımızda buna uyar. Saygılarımla.
30 YorumlaEreksiyon yetişkin insanlarda olur. Bilimsel olarak gerekçesi şudur. Gece vakti sindirim hızlanır. Vücut atıkları ayrılır. İdrar torbası dolduğunda beyin işememek için vücudu erekte eder. Ereksiyon gece boyu devam eder lakin uyku halinde olduğumuzdan sabah uyanınca meydana geliyor sanarız.
10 Yorumla
+1 yılnedense hep dondurmam gaymak flimi geliyor sabah ereksiyonu deyince.
> "bu ne le bu ne apartman gibi " 😂😂😂😂96 Yorumla- +1 yıl
Sen harikasın yalnız 😘👍
- +1 yıl
@Çakarımm87 tenk yu beybi 🤪🥰
- +1 yıl
Mor menekşe rica ederim.. Gerçekten harikasın 😘
+1 yılİdrar kesesi dolu olduğu için penis kendini korumaya aldığı için vs. O haldeyken ilişki yaşaması da mantıksız geliyor ya neyse..
90 Yorumla
+1 yılErkeklerde bu durum idrar torbasının dolması ve de bu sıcaklık yüzünden penise kan dolmasından dolayı oluşur.
10 YorumlaGece boyunca biriken idrar baskı yapar , vücut da sen yatağa işeme diye penisini sertleştirir, gayet doğal bir durumdur , libidoyla da zerre alakası yoktur. İnterneti azıcık p*rno dışında da kullanırsak bu tür sorular sorulmaz
11 Yorumla
+1 yılErkek işidir direksiyon ereksiyon felan biz anlamayız
101 Yorumla
+1 yılDurumun cinsel hissiyatla alakası yoktur. Tamamen mesanede oluşan idrar baskısının yarattığı durumdur. İdrar yapıp mesanedeki baskıyı bitirdiğinde o ereksiyondan eser kalmaz.
Halk arasında SİDİK ZORUYLA deyimi işte esas olarak buradan çıkmıştır.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İdrar kesesinin dolması neticesinde, kaçırmamak için penisin erekte olması durumudur.
Bilimsel olarak tanımı bu.
İstek durumu ise bilinç yerinde ise olur.20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılSabah ereksiyonunun nedeni azgın olmak değil. Sağlıklı çalışan bir organ ve sabaha kadar biriken idrarın tutulabilmesi için otomatik harekete geçen bir sistem. Sabah idrarınız olmadığında erekte olmadan da kalkılabilir. Böyle bir şart yok.
10 Yorumla Kadında sabahı alsamı yok kısıye gore değişir erkekte sabah enerjisiyle daha ilişkili sanırım
50 Yorumla
+1 yılİdrar sıkıştırmasi sonucu olan bir durum hatta halk arasında bir deyim vardır sabah sabah çis tavında şu işi bir görelim gibi açık yazamadım orasını anlayan bilir anlamayanda mesaj atıp sorabilir
10 YorumlaAltımıza işememizi istemeyen bedenimizin savunma mekanizması.
Sabah ereksiyonunda erotizm aramayın, o çük tahrikten değil sidikten erekte olmuş oluyor zira.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur tabi. Sabahları ıslaklıkla ve çok istekli bir şekilde uyandığım çok olur.
67 Yorumla- +1 yıl
Baska ne oluyor
Cevap sahibi+1 yılMeme uçları serteliyor
- +1 yıl
Tam o anda emilmesi lazim
Cevap sahibi+1 yılÖyle uyandırılmak muhteşem olur
- +1 yıl
Uyandirayim öyle istersen gizli😘
- +1 yıl
Her sabah öyle misin?
Cevap sahibi+1 yılEvet
+1 yılSabah insanin isletim sisteminin acilmasi asamasindaki power-on self test (post) kisminin en dikkat ceken bolumu.
10 YorumlaJohnyx abimizin dedigi gibi 😄 idrar kesesinin dolmasiyla ilgili ama onu oyle goruncede istekte oluyor uyandiginda yani 😂😂😂 istek geliyor
10 YorumlaSabah ereksiyonu her zaman cinsellikle alakalı olmaz çişin geldiyse de uykuda olduğun için ereksiyon olursun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu soru 4323542412 kez soruldu idrardan işte her uykudan uyandıgımda olur saat farketmez
14 Yorumla- +1 yıl
Üç kere sormak ile 50 kere sormak ayrı bana göre bu soruyu senin sormanda yakışmadı
- +1 yıl
Tamam o zaman 😊
Ben her sabah odun gibi uyaniyorum hatta uyutmuyor bazen.
10 YorumlaSabahları ereksiyon tavan degmeyin onun keyfine partneri de olsa diyecek yok keyfine 😋
10 Yorumla
+1 yılallah'ın , erkekler sabah rahat işeyemesin diye yaptığı trolleme
10 Yorumla
+1 yıldogru duzgun tuvaletını yapamamak demek ne olsun baska:)
10 Yorumla
+1 yılÇiş yapınca geçiyor o kadar abartmaya gerek yok bence
10 Yorumla
+1 yılSorunun cevabını floverextrack yapmış bulunmaktadır. ✂️
10 Yorumla
+1 yılLibidolu sohbet platformu oluşturdun. Mutlu musun? 😂
10 Yorumla
+1 yılEriksiyon dediğiniz şey sabah işeyene kadar sürüyor bu şehir efsanesini o kadar büyütmeyin
20 Yorumla
+1 yılUyurken kan belli bir bölgede yoğunlaşır ondan dolayı erelsiyon halinde olursun kadınlarda olmaz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKanın penise yurumesi aslinda sabah ereksiyon olan insna sagliklidir bu iyi birsey aslinda
10 Yorumla
+1 yılSidik ereksiyonudur
İşeyince geçer. Kadınlarda olmaz
Sabah canım seks istiyor ondan sanırsın
Tıbben karşılığı budur10 YorumlaUyku ölüm demek ise uyanmak da diriliş demek. Yani aslında uyanınca bütün hucleremize kadar canlanıyoruz.
10 YorumlaEvet oluyor. Sabahları daha istekli oluyorum..
101 YorumlaSararan tavanlar bembeyaz oluyor. Demek ki sebebi buymuş.
10 Yorumla
+1 yılbu sabah ereksiyonuna çok uyuz oluyorum ben ya her sabah her sabah mızraklı süvari gibi geziyoz mq
10 YorumlaTesto yuksekse oyle oluyor diye biliyorum ben de. Her gün tavana surtemesi başka neden olabilir
10 Yorumla
+1 yılGece 3 ile 5 arası alarm kurmadan kesin uyanıyorum. 😂🤣😂🤣😂
10 YorumlaCidden ya her sabah çavuş ayakta benden önce uyanıyor hazır olda bekliyor 😂😂
10 Yorumla
+1 yılyan dönünce yataktan düşmeyi engelleyen otomatik mekanizmadır
30 Yorumla
+1 yılErkek olan sensin biz ne bilek
80 YorumlaYeni uyandığında kan akışı hızı ve idrar torbasının dolu olması kadınlarda ise ıslaklık olur ve istekli uyanır
10 YorumlaOlmaz erkeklerin altına işememleri için olan birşey genel olarak 😏
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 653 cevap paylaştı.
+1 yılNovel sende bilmiyormuş gibi soruyorsan hajı abii 😂
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sık sık yaşadığım bir durum. Libido yüksekliği , gece dinlenmenin verdiği bir etki
10 Yorumla
+1 yılAşırı cinsel istek durumu..
71 Yorumla
+1 yılHer sabah o şekilde uyanırım, işemek içinde beklemek kötü olan tarafı
10 Yorumla
+1 yılSenden şüphelenmeye başladım gardaş ben.
14 Yorumla- +1 yıl
Ereksıyon nasıl bısey dıye soruyorsun ondan, ben yazarken guncellemelerın gözukmuyor. Böylelıkle senın ereksıyon olmadıgın aklıma gelıyor normal olarak, veya okumuyorum guncellemenı
- +1 yıl
Peki öyle olsun, guncellemenı okumamıstım, söylemıstım sana. İ günler
+1 yılElektirik direğini sabah sabah dikmeleridir. <3
60 Yorumlatamamen idrar torbasının birikmesi ile alakalı bir ereksiyon...
10 YorumlaAşırı cinsel arzu hali diyorum💫
50 YorumlaSidikle doluyo bütün mesele bu
Senin gibi angutlarda şey saniyo10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadınlarda olduğunu sanmıyorum
75 Yorumla- +1 yıl
Sende oldu mu hiç
Cevap sahibi+1 yıl@Sert_vururum yok olmadı
- +1 yıl
Bakire misin
Cevap sahibi+1 yıl@Sert_vururum evet
- +1 yıl
Olur
- Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı.
u +1 yılSidik zoruyla ereksiyondur bunun doğrusu
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadinlarda da oluyor evet
50 Yorumla
+1 yılKan akışı ve vücut sıcaklığıyla alakalı bir durum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörseldeki, kazma sapı mübarek
162 Yorumla- +1 yıl
Odun o odun😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBirimizin uyanık olması lazım
20 Yorumla
+1 yılVay mk kızlar bizden iyi biliyor ya la
20 YorumlaTamamen işeme isteği 😁
10 Yorumla
+1 yılKadınlarda nasıl olabilir?
10 YorumlaOnun senden önce uyanması 🙄
20 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem