Cinsel Yaşam Sence ten uyumu diye bir şey var mı? (Sayfa 2) Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 310 Sence ten uyumu diye bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
_Siinem_ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Evet 2 1 Yorumla rızıo +1 yıl _Siinem_ hanım bu ten uyumu soyle bısey deılmı ben bır bayan gordum kız zarıf erkek öküz gıbı yanyana geldıklerınde hıc yakısmıolar buna ten uyumsuzlugu denılıyor deılmi Yorumla
Osmangl01 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Ten uyumu olmadan yaşanan ilişki tamamen boşluktur 1 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tabiki olmaz olur mu 1 0 Yorumla
Rüzgâr8888 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. Tabi ki vardır 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Buna inaniyorum var 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Varsa alırım bı dal 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Tabiki var 1 0 Yorumla
yassax79 Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. Evet var 1 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet kesinlikle var 0 0 Yorumla
zupperzonick Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Kesinlikle var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Elbette var 2 1 Yorumla sezsizliğim +1 yıl Ne alakası var allh aşkına ya Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Var tabii. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Evet
_Siinem_ hanım bu ten uyumu soyle bısey deılmı ben bır bayan gordum kız zarıf erkek öküz gıbı yanyana geldıklerınde hıc yakısmıolar buna ten uyumsuzlugu denılıyor deılmi
Ben aşka inanıyorum
bıy uyumu
ten uyumu
we ten kokuusuuu
Uyumun olduguna inanıyorum
Elbette cinsellik ilişkinin yüzde 50 sidir
Ten uyumu olmadan yaşanan ilişki tamamen boşluktur
Varrr
Bence yok
Kesinlikle.
yok bence ten uyumu falan uydurmayin
Ten uyumu diye bir şey olduğuna inanmıyorum.
Bana göre yok.
Tabiki olmaz olur mu
Evet var yaşadım ben bunu
Yok sanmıyom daha önemli şeyler var
Evet var
Ben inanmıyorun
Var bence
Tabi ki vardır
Bence var.
bence yok öyle birşey olsa çoğu millet aldatmaz
Evwt var
kesinlikle var