Cinsel Yaşam Ten uyumu diye bir şey var mı? dtyuhfyık Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Ten uyumu nedir sizin için hiç yakaladınız mı Ten uyumu diye bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ten uyumu daha çok cinsel beklentilerin, tecrübelerin uyuşması ve bu benim için önemli 0 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl ten uyumu çiftler birbirinden tiksinmiyorsa oluyormuş 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. beceriksizlerin uydurduğu bir bahanedirakıl olmaz bilgi olmaz ise böyle efsaneler çoğalır 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Evet var ten uyumunu karşılıklı yaşadığın biriyle ilişkiye doyamazsın 0 0 Yorumla
BIYIKLIAMCA Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl bazı insanlar oluyor rahatlayınca tekme ile atasım geliyor bazılarına sarılıp bırakmıyorum ten uyumu böyle bir şey 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. tabiki de var enerji uyumu bile var 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. zor denk geliniyor yakaladım 0 0 Yorumla
Querasma Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Kesinlikle var yakaladığım olmuştu 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. kesinlikle var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ten uyumu daha çok cinsel beklentilerin, tecrübelerin uyuşması ve bu benim için önemli
ten uyumu çiftler birbirinden tiksinmiyorsa oluyormuş
beceriksizlerin uydurduğu bir bahanedir
akıl olmaz bilgi olmaz ise böyle efsaneler çoğalır
Evet var ten uyumunu karşılıklı yaşadığın biriyle ilişkiye doyamazsın
bazı insanlar oluyor rahatlayınca tekme ile atasım geliyor
bazılarına sarılıp bırakmıyorum ten uyumu böyle bir şey
Var tabi ki. Sevisirken zevk almka
tabiki de var enerji uyumu bile var
zor denk geliniyor yakaladım
Galiba var veya yok bilemiyorum
Kesinlikle var yakaladığım olmuştu
Kesinlikle var, çok defa yakaladım.