Sevgilimle sürekli şu sıralar anal deniyoruz ama acıdan başka bir zevk türü alamıyorum
Analdan nasıl zevk alınır? tecrübesi olanlar yazabilir mi
Analdan nasıl zevk alınır? tecrübesi olanlar yazabilir mi
Bu çok çok özel bir zevktir ve sadece işini bilen bayanlar bundan zevk alır. Yani Kezbanlara bakma sen bu hazzı tatman lazım ama bazı dikkat etmen gereken şeyler var tabii
Önce temizlik önemki 2 gün önceden sadece sıvı tüket mende fayda var tabii. lagman falan da yaparsın. Kayganlaştırıcı mutlaka şart. Yoksa olmaz. İyi bir kayganlaştırıcı bulmanız lazım pretwrvatif falan yeterli olmaz.
Sıra geldi en önemli şeye ilkinde bayaa bir ağrı çekmişsin ve zevk alamamışsın belli
Bunun için mutlaka kendini hazırlaman lazım. Yoksa kendini geri çekersin devamlı yani yatakda ondan kaçarsın ve en önemlisi kendini kasarsın. Bu durumda
1-partnerine mahcup olursun
2-kendini çık kasarsın
3-penis tam giremez
4-ve ağrılu olur.
Bunların olmaması için bilinçalındaki önyargılarından kurtulman lazım yani bunun çok zevkli olduğunu bilinçaltına ispat etmen lazım Bunun için etkili mast teknikleri var onları Kullanmanı tavsiye ederim 😊😊
umarım alamazsın analdan zevk alan erkek sorunlu erkektir
Öncelikle acımaması için kaygan olması lazım. Ve yavaşça başlayın kasların alışmasını bekleyin. Aynı xamanda klitorisine masaj yapabilir mast yapması hoş oluyor. Uyuştuktan sonra acımıyor canın zaten ama hoşlanmadığın birşeyden de zorla zevk alamazsın tabi
Kucakta yapıyoruz genelde ama
işte alışmadı bir türlü
Abla aynı harun abi gibi anlatmış belli profesyonel
@sonsuzlukveben evliyim bırak da bişiler bileyim yahu
Helal olsun sen kesin türk degilsin 😂😂
@sonsuzlukveben kültür karmaşası bir türküm 😂😂
Öncelikle dar olduğu için şu an acıması normal. Yaptıkça normalden daha çok seveceksin. Hem önede muamele yağarsa iyi olurdu.
Öyle nasıl olacak ki
Teşekkürler
Cevap
17Cevap
Sen analdan neyin zevkini alacaksin ki. Salakmisin kizim sagliginla oynuyosun. Zevk diyo ya sen ilerde gorursun zevki
Anal hiç kimseye fiziksel zevk vermez. Sadece bazı kadınlar acıdan dolayı psikolojik olarak zevk alıyor.
olabilir ben acıdan başka bişey almıyorum
E yapma o zaman
Ablaların yardımcı olur sana şimdi. : D
Aydınlatın arkadaşı gönderin sıra çok..
Kayganlaştiriciyi kaliteli alicaksin bir marka var ben onu kullaniyorum birde ilk girişte açıyı iyi ayarlamak lazım.
Kendine bunu yakıştırıyor musun? Sevgilin seni kullanıyor resmen
ilk defa denediğimde partnerim parmağıyla alıştırma yapmıştı bende
Anal seks sırasında kendine mastürbasyon yap...
olabilir
Ileride tuvaletini tutamazsin yapma bunu...
Yapma bence bok yoluna gitmeyin
yapamıyodur o yüzden zevk alamazsın
Yalattırıyon mu öncesinde
analdan sonra alinmazki canim
ney
deneyimli biriyle yaparsan evet
deneyimli zaten
deneyimli olsa zevk alırdın başkasıyla dene sen
sevgilimden mi ayrılayım
ayrılmadanda yapabilirsin
Kaç defa yaptınız anal
Gel anlatayım burda isen..
Kanka caninin hic mi kiymeti yok?
Kendını cok kasıyor olabılırmısın ve esmer mısın?
Almazsin
Göstermek kazım
Mast yap kendine
En İyi Cevaplar