Seks sırasında salgılanan hormonlar, baş ağrısına iyi gelir. Hap içmek yerine seks yapmayı dener misin? Çoğu kişi baş ağrısını bahane ederek seks yapmak istemez. Halbuki cinsel ilişki sırasında salgılanan endorfin hormonu baş ağrısını azaltır, hatta bitirir. Bu durumda ağrı kesici kullanmak yerine seks yaparak ağrılarını dindirmeyi tercih eder misin?
Seks sırasında salgılanan hormonlar, baş ağrısına iyi gelir. Hap içmek yerine seks yapmayı dener misin?
Hatunların başım ağrıyor bahanesine bilimsel destekli karşı hamle olarak kullanılabilir bu😃
+Başım ağrıyor bu gece olmaz - iyi olacak hastanın ayağına doktor gelirmiş +nasıl yani - hemen reçeteni yazıyorum, aç karnına bir misyoner, çeyrek porsiyon Doggy. Geçmiş olsun.. + geçirenler sağolsun, doktor civanım 😃
Gerçekten iyi geliyor baş ağrısına hatta orgazm kasılmaları regl ağrısı için bile birebir. İlk gün fazla kanama olmuyor deneyim derim😊 Hatunlar bahane üretemeyecek artık başım ağrıyor diye
Evet, tercihim bu yonde. Ilac kullanmayi vok sevmiyorum. Insan tukurugu de agri kesici ozellikte diye biliyorum. Ama sorun su ki orgazmdan takriben 15 dk sonra agri geri geliyor. Sabahlara kadar mi seviselim?
Seks, en iyi zayıflama ve psikolojik rahatlama yöntemidir. Başı ağrıyan kadına teklif edersiniz ama bunu kabul edecek çok az bayan vardır. Üstüne benim halime bakmadan istediğin şeye bak fırçasını kesin yersiniz.
cınsellık ıcın stressız ortam, huzur , dınc ve enerjık beden gerekıyor.. basından def etmek ıcın yasanınca bence cokta anlamı yok.. once basın agrısını gecırmek gerek:)
Ağrı kesici bulmak kolayda, her başın ağrıdığında seks yapacak birini bulmak kolay değil :D Hem ozaman neden kadınlar başı ağrıdığında seks yapmak istemiyor :D :D?
Beynim o an da neremle karar verirsen oradadır. Zamanı gelir orda olur, zamanı gelir kafa tasimin içinde, zamanı gelir kallbimde. Sonuçta hayvandan halliceyiz
En İyi Cevaplar