Cinsel Yaşam Sevişmeye başlamadan önce duş alır mısınız? (Sayfa 2) beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 727 Sevişmeye başlamadan önce duş alır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 34 kişi beğendi
Çilekbitter Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 55% +1 yıl Duş önemli tabi, ama ani gelişen bir durumsa önce ıslak mendille silinip sonra doğal yollardan daha çok ıslatılabilir. 0 0 Yorumla
mymoonca Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Kendimi hı tartarım önce... Duş almamı gerektiren bir durum var ise elbette alırım... Ama duşta ıslak ıslak seksin tadı da bambaşka... 0 0 Yorumla
referee10 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. Ben her daim temiz ve dikkatliyimdir ki hijyen konusunda :) Ama eğer kendimi temiz hissetmiyorsam elbette sevişmeden önce hazırlanırım ;) 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. keşke şu mentaliteyi aşılayabilsem hatuna. duş ilişkiden sonra alınır (gusül) öncesinde almaya gerek yok kafasında hep :( 0 0 Yorumla
Ardasanli Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Evet bu çok önemli çünkü heryere dil teması bu sayede olur 1 0 Yorumla
striger Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. herkes te alıyormus, sevismeye baslayıp ta dur dus alalım diyen denk gelemdi daha 2 0 Yorumla
EngelsizYasam Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl sevşlcem diye ne alıcam oral falan olursa en fazla ufaklığı yıkarım 1 0 Yorumla
jeronim4 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Hergün duş aldığım için sevişecem diye ekstra duş almam 2 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sevişmeden önce duş alınmaz.Duşda beraber sevişilir 😊 0 3 Yorumla jcometopapa +1 yıl Yahu rahat bırak kadını, duşunu alıp gelsin amma acalecisin :D Yorumla novel +1 yıl İş bitimi bırakmam ama 😂😂 Yorumla jcometopapa +1 yıl Tamam işini bitir sonra duş yaptır :D Yorumla
zorro_keremim Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl fazla yagliysa kokuyorsa peceteyle temizle dus alma 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaş 25 oldu siz neleri tartışıyoruz ben daha kız eli tutmadım kim yiyo lan beni hakkımı😀😀 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Duş imkanı yoksa en kötü ihtimalle vajina ve anüs çevresini sabunlayıp yıkıyorum. 2 0 Yorumla
GAYTANBIYIK Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Tabiki duş önemli temiz olmak lazım birde ıslak ıslak daha guzel oluyor 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. her zaman bakımlı ve temiz olmak daha önemli. sevişmenin ne zaman kapıyı çalacağı belli olmaz. 1 0 Yorumla
asilya_ Takip Et Bilge Yaş: 42 +1 yıl Her gün duş alıyorum zaten 5 1 Yorumla Ahmet2259 +1 yıl Uzun sürüyor mu suyun altinda kalman Yorumla
fotokopicibierkek Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Partner m ne isterse o olur o mutlu olacak çünkü bende ona bağlı mutlu olacağım herşey onun istediği gibi olacak evlenirsek şayet 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ne dusu hazirliksuz oluyoruz bu gün ofiste kıza oral yaptım hemen oracıkta dusu bekleyemem 1 0 Yorumla
UnLinvited06 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Duş almadan sevişmeye başlamam desek daha iyi olur 😁 0 0 Yorumla
3kedicik5 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kesinlikle alırım partnerımede aldırırım 3 1 Yorumla petubor +1 yıl Vücut olarak bakıma önem verırmısın Yorumla
Because_Me Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Ben alırım temiz olmak önemli 4 1 Yorumla ylmzbyr +1 yıl Aynen Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Temizlik şart tabii ki. 1 0 Yorumla
mutsuz_kaya Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 45% +1 yıl İkimiz birden alacaksak neden olmasın 💪 1 0 Yorumla
UnMoved Takip Et Master Yaş: 37 , eic 47% +1 yıl Oladabilir , olmayadabilir..O an'a bagli.. :/ 1 0 Yorumla
BekirD Takip Et Master Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. Duş önemli hemde çok önemli 1 0 Yorumla
gerçekçi-kişi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Duş alınması şart bence daha rahat olur 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı. Temizlenmek lazımsa evet 1 0 Yorumla
Cafer123456789 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Evet temizlik önemlidir. 1 0 Yorumla
sevimlimanyak Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 65% +1 yıl Alırım. Almayanlara da tavsiye ederim. 1 0 Yorumla
Wycombe Takip Et FenomenGuru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Harika bir fikir 1 0 Yorumla
gzm95 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Duşta sexs 14 2 Yorumla petubor +1 yıl Hiç denemedım ya🙄 Yorumla External +1 yıl ağzının tadını bilenler... Yorumla
Toprak2019 Takip Et Xper 6 Yaş: 50 +1 yıl Öncesinde alınan duş cinsel hazzı arttırır, tabiki sonrasında. 0 0 Yorumla
emperior Takip Et Xper 7 Yaş: 43 +1 yıl Duş değil tam teşekküllü banyoKeseli meseliKöpüklü möpüklü 0 0 Yorumla
Linn1 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Almaya çalışırım her zaman. 3 1 Yorumla petubor +1 yıl Ani gelişirse ne olcak😈😂 Yorumla
Fkusna_Huy Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Temizlik zevkten önce gelir. Duş almadan sevişmem. 1 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. almaya ozen gosterırım ama zaten sureklı temız olurum hazırlıklıyım 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. evet daha iyi oluyor o zaman. 1 0 Yorumla
Twcvnj Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Evet girmese kesinlikle iliski yaşamam. 2 1 Yorumla vaveylavavey +1 yıl Sen de giriyor musun peki? Yorumla
bnm_adim_mutluluk Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Sevişmenin daha ateşli olması için alırım 🔥🔥 3 0 Yorumla
Açıkvenetadam Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Tabiki temiz kokan vrle hijyenik bir. Ten daha güzel 0 0 Yorumla
ebubekir4581 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 +1 yıl bazen fırsat olmuyor bazen de oluyor şartlara baglı 0 0 Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı. Ortam müsaitse alırım. 1 0 Yorumla
berkay_denizli Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Özel günlerde evet ama zaten her gün duş alırım 1 0 Yorumla
Captive Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı. Her zaman hazır ve nazırım. 😊 1 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Moldovalılar yıkıyor beni 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
158Cevap
Duş önemli tabi, ama ani gelişen bir durumsa önce ıslak mendille silinip sonra doğal yollardan daha çok ıslatılabilir.
Kendimi hı tartarım önce... Duş almamı gerektiren bir durum var ise elbette alırım... Ama duşta ıslak ıslak seksin tadı da bambaşka...
Ben her daim temiz ve dikkatliyimdir ki hijyen konusunda :) Ama eğer kendimi temiz hissetmiyorsam elbette sevişmeden önce hazırlanırım ;)
keşke şu mentaliteyi aşılayabilsem hatuna. duş ilişkiden sonra alınır (gusül) öncesinde almaya gerek yok kafasında hep :(
Evet bu çok önemli çünkü heryere dil teması bu sayede olur
herkes te alıyormus, sevismeye baslayıp ta dur dus alalım diyen denk gelemdi daha
sevşlcem diye ne alıcam oral falan olursa en fazla ufaklığı yıkarım
Hergün duş aldığım için sevişecem diye ekstra duş almam
Sevişmeden önce duş alınmaz.
Duşda beraber sevişilir 😊
Yahu rahat bırak kadını, duşunu alıp gelsin amma acalecisin :D
İş bitimi bırakmam ama 😂😂
Tamam işini bitir sonra duş yaptır :D
fazla yagliysa kokuyorsa peceteyle temizle dus alma
Yaş 25 oldu siz neleri tartışıyoruz ben daha kız eli tutmadım kim yiyo lan beni hakkımı😀😀
Duş imkanı yoksa en kötü ihtimalle vajina ve anüs çevresini sabunlayıp yıkıyorum.
Tabiki duş önemli temiz olmak lazım birde ıslak ıslak daha guzel oluyor
her zaman bakımlı ve temiz olmak daha önemli. sevişmenin ne zaman kapıyı çalacağı belli olmaz.
Tabiki hem oncesi hem sonrasi
Her gün duş alıyorum zaten
Uzun sürüyor mu suyun altinda kalman
Partner m ne isterse o olur o mutlu olacak çünkü bende ona bağlı mutlu olacağım herşey onun istediği gibi olacak evlenirsek şayet 😂
gerdeğe girmeden namaz kılmak gibi
Ne dusu hazirliksuz oluyoruz bu gün ofiste kıza oral yaptım hemen oracıkta dusu bekleyemem
Duş almadan sevişmeye başlamam desek daha iyi olur 😁
Kesinlikle alırım partnerımede aldırırım
Vücut olarak bakıma önem verırmısın
temizlik şart
Doğrusu duş almak aslında..💫
Ben alırım temiz olmak önemli
Aynen
Sadece temizlik önemli yoksa ıslanmak bence kötü
Temizlik şart tabii ki.
İkimiz birden alacaksak neden olmasın 💪
Oladabilir , olmayadabilir..
O an'a bagli.. :/
Duş önemli hemde çok önemli
Kesinlikle hijyen çok önemlidir.
Duş alınması şart bence daha rahat olur
Temizlenmek lazımsa evet
Gayet iyi olur tabikide dus almak
Evet temizlik önemlidir.
Alırım. Almayanlara da tavsiye ederim.
Harika bir fikir
Duşta sexs
Hiç denemedım ya🙄
ağzının tadını bilenler...
Öncesinde alınan duş cinsel hazzı arttırır, tabiki sonrasında.
Duş değil tam teşekküllü banyo
Keseli meseli
Köpüklü möpüklü
Almaya çalışırım her zaman.
Ani gelişirse ne olcak😈😂
Temizlik zevkten önce gelir. Duş almadan sevişmem.
Evet
almaya ozen gosterırım ama zaten sureklı temız olurum hazırlıklıyım
tabiki temizlik hijyen önemli
evet daha iyi oluyor o zaman.
Evet girmese kesinlikle iliski yaşamam.
Sen de giriyor musun peki?
Alırım tabi partnerim de almalı.
Sevişmenin daha ateşli olması için alırım 🔥🔥
Öncesi ve sonrası evet
Her kes ne kadar da temiz.. Hayret🙄
Temizlik önemli özellikle partner almalı
Tabiki temiz kokan vrle hijyenik bir. Ten daha güzel
bazen fırsat olmuyor bazen de oluyor şartlara baglı
Ee yani temiz olmak önemli hijyen önemli :)
Ortam müsaitse alırım.
Özel günlerde evet ama zaten her gün duş alırım
Her zaman hazır ve nazırım. 😊
Moldovalılar yıkıyor beni
Aniden gelişen bir sevişme değilse alırım mutlaka
Direk duşta başlamak daha cazip