Keyifli bir cinsellik için hijyen önemlidir. Hele de duşta seks yapmak var ki ön sevişme tadındadır. Partnerlerin özgürce kendini bırakacağı, şehvetli bir oral seks öncesinde duş olmazsa olmazdır. Birazcık loş ışık, güzel kokular ve alev alev yanan mumlarla beraber unutulmaz dakikaların yaşanacağı mekanlardan biriside benim için duştur.Sevişmeye başlamadan önce duş alır mısınız?
Diyelim ki doğaçlama bir yakınlaşma oluştu. Dur duş alıp geleyim mi diyelim?
Seks dediğimiz şey ısmarlama olmaz. Uzerinde çalışılmış belirli bir plan dahiline sokulmuş tamamen suni şekilde ortamı ve şartları hazırlanmış hiç bir eylem duygusal olarak tatmin sağlamaz. Bir sure sonra yapıldığında keyif alınan her is angarya gelmeye başlar.
Temizlik ve hijyen konusuna gelince bir insan her daim temizliğe ve hijyene önem vermelidir zaten
O işi beraber yaparım ben onu dilediğim gibi o da beni dilediği gibi yıkar sarkıntılık ede ede öpüşe öpüşe yikaniriz... İşte zaten sevişmenin aparatifi bu olur..
eğer evdeysek ve gece yataga gırınce yapacaksak evet alırız. Ya da tatıllerde oteldede aynı sekıde ama tabı bazen hızlı gelısen seks olunca duşa pek zaman kalmıyor
Sürekli planlı seks yapan sıkıcı çiftler için güzel fikir. Erkeğim o an istiyorsa duş falan sorun olmaz ki her zaman ev ortamında olmaz bu meret. Sevdiğim adamdan iğrenmem, o da benden. Hep planlı mı olacak benim seks hayatım bir duş yüzünden...
Sevişmeden önce duş aldın mı hiç zevk almıyorum. Ancak gün içinde temiz olan bir kadın, ani bir atakla sevişmeye başlayıp seks yapama başladıysa ondan çok zevk alırım.
Bu yazılan ortamı ayatlayana kadar ne heves kalır ne istek 😀
İlişkiden önce duş almamı gerektirecek birşey yoksa almam. Zaten genelde temizliğime ve hijyenime dikkat ederim. Hemen hemen her akşam bir durularım kendimi.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Seks öncesi temizlik için hızlı bir duş. Seks bitince normal bir duş
10
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır neden alayım tenimin kokusunu nasıl alacak duş alirsam
15
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Yorumum tutmus burdan bütün TÜRKİYE'YE SELAM OLSUN 😀
duj ve hijyen çok önemlidir, sen istiyor dujj vercek 50 daha dese de duj şarttır. seks yapacam diye orasının burasının kokusunu içime çekemem ya da o zulmü ona yaşatmamalıyım. Temiz güzel kokular vsvsv vazgeçilmezidir
Duşta gerçekten güzel oluyor :)) suyun şırıltısı ile öpüşmek, sarılıp teninin sıcaklığını hissetmek ve en önemlisi daracık duşakabin içinde sürekli temas halinde olmak 👍 En güzeli ise sürekli sabunu düşürmek 🤣😂💦🤣💦
Her sabah akşam duş alıyorum temizim daima. Karşımdaki de buluşma da duş almak isterse alıp gelebilir. Terli vs olur kendini rahat hissedemeyebilir. Ya da duşta başlayan bir sevişmede güzel, zevkli oluyor.
Adına temizlik deyin hijyen deyin, ne derseniz deyin kesinlikle temiz çok önemli bemce. Bence de güzel bir ilişkiden önce duş almak temizlenmek çok çok önemli.. Yani duş alırım her gün ve ilişkiye girmeden önce de mutlaka alırım.
O an bir an önce birleşme arzusu ile yanıp tutuşurum. Daha çok 2. Ya da sonuncu birleşme duşta biter. Buluşmaya gitmeden duş aldığım için zaten temizim.
Fırsatım varsa evet. Ama o ateş sarmıs sevişme ansızın başlamışken bir fuş alayım molası mofu füşüre bilir. Bu durumlarda ilk boşalma ile ikinci sevişme arasına sıkıştırılıp ikinci sevişmeye düşta da başlanabilir mesela
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Selam, ben 22 sevgilim 32 yaşında. Sevişmeyi düşünüyorum yarın akşam evine gidicem. Deneyimim yok ne yapacağımı da bilmiyorum ne giymeliyim bilmiyorum. Nasıl sevişicem? Ve seks yapmaya çalışır mı benle bilmiyorum yardımcı olur musun
Aslında bu benim için iticidir... seks olasılığı varsa zaten buluşmaya duşumu alıp giderim. Ani gelişen ilişkide zaten duşu düşünecek halim olmaz. Yani azmışsam duşu filan beklemeden olaya dalarım.
Aşırı terli değilsem ve partnerim de değilse gerek yok. Çünkü aslolan (benim nezdimde) kadınımın doğal ten kokusunu hissedip koklamamdır. İşte bu gerçek afrodizyaktır. 😃
Alırım herhalde. Daha sevişmedik tabi de böyle olur olmadık yerde olursa duş almak imkansız olur. O zaman bir köşede güzel sevişilir anın tadı çıkarılır diye düşünüyorum.
Şahsen ben her gün sabah duş alırım, 4 günde bir malum traş olurum. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor bazen. Karşıdakine saygısızlık olur kötü kokunca.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
O almasın tüm tadı lezzeti gider, tuzlu tuzlu da yerim ben onu😘😘
Alırım partneriminde almasını isterim ama bunu ona direk söylersem alınır mı diye düşünüp birlikte duşa girmeye ne dersin sen beni yıkarsın ben seni bunu çok isterdim derim zaten boyke diyince kadınların bir çoğu bunu kabul ediyor
Ön sevişme olacaksa alırım çünki ter kokan bir penisi yalamak benim için çok itici eminim karşı taraf ta böyle düşünür. ama yok zaman kısa yapalım gitsin modundaysam almam. Eşimde almaz.
Hepsi alırım demis çoğu atmış kafasından. Nasıl alıyorsunuz ya hadi biz alırız hemen kurulanıriz ama siz bayanlar duş aldıktan sonra o saçlar nasıl kuruyacak, taranacak fön makinesi ile bile uzun sürüyor hayir yani zaten bir insan günlük duşunu alir seks spontene olmali.
Normalde hergün duş alıp işe giden bir insanım ama ben kesinlikle sevişmeden önce duş alırım partnerim bu konuda ter kokusu alsın istemem partnerimdende aynı şey beklerim hatta 🙈
ben özel alanları yıkama yaparım ama partnerimde olduğu gibi isterim. zira kadının kendine has bir kokusu var ve o kokunun ilişki esnasında olmasını isterim. ama kadın kendini illa da yıkamak isterse de ısrar etmem vardır bir sebebi derim.
En İyi Cevaplar