Günümüzde sanal ortamın vermiş olduğu rahatlıkla beraber çoğu insan gerçeğe dökemediği bazı fantezilerini, hayallerini ve yaşamak istediği halde yaşayamadığı ne varsa klavye arkasından rahatça konuşabiliyor.Sanal seks yaparken uygulamaktan çekindiğiniz fantezileri partnerinizle rahatça konuşur musunuz?
Konuşmak istemediği için ayrıldım zaten. Bazı kadınlarla cinsellik konuşmak ona göre aykırı. Bana göre değil. Ben cinsellik ile ilgili her konuyu konuşmak isterim. Kendim gibi bir kadın ile evlilik yapamadım zaten. Öyle bir kadın varsa bana da haber verinde yaşım geçmeden cinselliği doya doya yaşamadan ölmek istemiyorum.
Sanal falan saçma şeyler ama eğer yapsaydım da bilerek sınırım yok gibi gösterip karşıdakinin gerçek sınırlarını öğrenirdim çünkü bazıları sözde sınırlarını en ufak fırsatta çiğnemeye çalışabiliyor ve sapkınca fikirlere sahip olabiliyor.
Ve öğrenincede hoop iletişimi keserim eğer sapkınca düşüncelere sahipse.
Cinsellik birliktelik yaşayan çiftler cinselliği ruhsal ve bedensel heyecan veren zevkleri ve mutluluğu karşılıklı paylaştıkları sevgi güven gibi duyguları yoğun olarak yaşandığı en kıymetli özel anlarıdır. Cinselliğin yasak, ayıp, günah olduğunu düşüncesine sahip olan ve bu düşünceyle hareket eden topluluklar, cinsellik hakkında eksik ve yanlış bilgilerden dolayı kaliteli seks ilişkisi yaşayamazlar. Cinsellik hakkında konuşmak, doğru bilgilerle farkındalığı arttırmak yeniliklere açık olmak önemlidir. Çiftler birbirlerinin arzularını, tutkularını deneyimlemek istedikleri fantezileri nelerdir. Bunlar karşılıklı tesbit edilmesi ve ortak noktada yaşatılmak ve yaşanması son derece önemlidir
Sanal olarak yapilan aktivitelerin bir cogu kisilerin gercek kisiligini yansitmaz.. Yansimasini görmek icin , test sürüsü yapmak lazim.. Nasil derler sanalda herkes dogru insan ama buna gercek hayatinda ki seklini görmeden yorum yapmak imkansiz.. :/
Yapmak istediklerimi gerçek hayatımdaki insanla paylaşmayı isterim ama hayatımdaki insan fantazileri sevmeyen biri olunca bende başka yollardan kendimi tatmin ediyorum. Bu genel anlamda da herkes için geçerli.
sanal seksi çiftler buluşmadan önce ön sevişme olarak gayet güzel kullanabilir ama sadece böyle hayat devam ettiriliyorsa şöyle diyaloglar muhtemeldir. E: Aşkım nerede boşalayım K: klavyeme A: tamam caps lock açtım büyük geliyor
Ben her şeyi konuşurum bana verdiği doneler ile.. Çünkü karşı taraf bazen adlı adınca değil bilimsel isimleri ile konuşuyor o zaman sanal seks değil biyolojik konuşma oluyor. Şeyimi öpermisin diyen biri ile sanal seks nasıl olur ki
Sanal seks ergen işi Anlat anlat boş Havanda su dövmek sakız çiğnemek gibi Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz Öyle yapcam böyle etcem demek yerine biraraya gelmek daha doğru
oyle bır sıkıntım yok partnerım her ıstedıgımı yapmaya hazır hatta sureklı sorar farklı cılgın bır fantazın varsa soyle ne ıstersen yaparım der durur bana
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet pasifim ben ama hiç ilişkim olmadi korktuğum için , erkeklerle konuşurken ama oo neler neler 😅😂😂
En İyi Cevaplar