Sperm yutmanın faydaları ve zararları neler olabilir? Erkekler genel olarak oral seks yaptırmayı sever. Sonucunda da partnerinin spermleri yuttuğunu görmek de bazılarının hoşuna gider. Peki sperm yutmanın faydası ya da zararı yok mudur?
Erkeğin cinsel yolla bulaşan bir hastalığı varsa partneri enfeksiyon kapabilir. Hatta yutmasa da hastalık bulaşır. Bunun dışında ne gibi etkileri olabilir? Fikriniz var mı?
Sperm yutmanın faydaları ve zararları neler olabilir?
Dinsel boyutta bakarsak sperm yutmayi geçin oralla o organin agza girmesi caiz degil. Nimet giren yere organ girmez. Erkekte de ayni sekilde. Kadina yapimasi da caiz degil. Onun dışında zararini bilmiyorum. Ama kulağa kötü geliyor. Ben erkek olsam yapmazdım bir kadına. O kadının dudağını nasıl öpeceksin? Hayvanlarin bile eslerine yapmadığı seyleri insanlarda yapmasa keşke. Psikologum. Özel klinikte çalışıyorum. Bazen evli ciftler geliyor ya da sadece eşi (kadın) anlatmaya çekiniyorlar ama olayi anladigimda baslattigimda devam ediyorlar. Kocam bunu yapmak istiyor, zorluyor. Filmlerden görüyor. Kendimi kullanılmış, aşağılık hissediyorum diyen var. Ve bunu psikolojik sorununu yasayan, cinsellikten soguyanlar var. Bu oral, arkadan iliskiye zorlama, kadin istemese,"uygun"olmadığını soylemesine rağmen yaptığını soyleyenler boşanma aşamasına gelenler var. Bir kadin istemiyorsa bu gibi uçuk şeyleri zorlamamak lazım. Efendi gibi, nerden yapılması gerekiyorsa, o organin asıl girmesi gereken yer neresiyse ordan devam edilmeli. Sekste utanma, çekinme olmaz diyenler var evet ama tabular belli, yetiştirildigimiz kültür belli. Birde din faktörü var. Muhafazakar, inançlı olan kadinlar bu konuda sıkıntılarını dile getiriyorlar. Tek inancli demeyim. Diger kadinlarda öyle.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Riskli yani eger partner temiz degilse agiz ya da girtlak kanserine yol acar. Eger temiz ise bol protein kaynagidir
Ben oral yapılmasından pek hoşlanmam. Menide bol protein, çinko, selenyum var. Mezi (zevk suyu) ile beraber düşünmek gerek özellikle mezi kısmında yüksek kolajen var o da eklem rahatsızlıkları, bel fıtığı vb şeylere iyş gelir. Erkekdeki zevk suyu ile kadındaki zevk suyu aynı aslında sadece salgılayan bez farklı. Birde kolajen nitrik asit vb zehirlenmelerde mideyi korur ve zehirin daha fazla emilmesini önler, normalde o durumda yumurta, süt önerirler gece geç vakit evde yumurta süt yok hemen yut meni.
Oralden hoşlanmam o kadar ama boşaltana kadar yapacaksa ayrı mesele, yapmayı severim. Zararından bahsetmedim genel ortalama hijyen varsa sıkıntı olmaz. Bel soğukluğu vb hastalık yoksa sıkıntı olmaz. Birde kondilom (siğil) başbelası olabilir, dudakta çıkabilir. Ama bu rahatsızlıklar kapılsa bile tedavisi kolay geçer hemen.
Herhangi bir cinsel yolla bulaşan hastalığı yok ise, bir zararı yoktur. Ama bazı kadınlar bundan hoşlanmayabilir ki tadı çok da hoş değil zaten, çamaşır suyu gibi.
Bence erkekler yutulmasından çok spermlerini kadınının suratında görmekten daha fazla keyif alıyor..
Yutan kadın candır, seve seve yutan kadınlar gördüm hiç sevmeyende. Yüzüne sürüp maske yapanda gördüm. İçindeki çinko, protein vs anlamam açıkçası, bilimsel konular varya anlayan aydınlatabilir hepimizi. Ama bazen içinde lokosit filanda bulunur bunlar midede sorun yapabilir. Ara ara olmasını severim. Karşılığınıda oral seksle fazlasıyla veririm. Yutulduğunda gerçekten çok tutkulu ve seksi oluyor.
Saf protein ve sağlıklı olduğunu düşünüyorum ayrıca gerçek bir ilişkide yutulmalı her damlasından faydalanmalı erkeğine onu gerçekten istediğini hissettirmeli
Proteinin ne zararı olsun? Sınırsıs kaynak var istediği gibi kullanmalı kadın. Oral yapıyor, oral esnasında gelen sıvılar genelde tükürükle karışıp gidiyordur mideye.
O kadar emek veriyor, emiyor, yalıyor, boşaltıyor. Ama spermi ziyan et. Yazık günah.
Spermin insan için zarar verici bir yanı yoktur. Kadın sağlığına olumsuz etki yaptığı düşünülmüyor aksine kadın cildine çok faydalı bir besindir. Enerji ve vitamin bakımından zengin bir yapıdır. Spermin kendine has bir yapısı vardır. Bu yapı içersinde hiçbir yerde ve hiçbir besinde bulmayacağınız insan sağlığına olumlu yönde tepki veren değerler vardır. Her kadın ömründe mutlaka en az bir kere de olsa sperm yutmalı demekte fayda var. Seks yaparken birçok bayan seksin hızına ve zevkine kapılarak bazen sperm yutabiliyorlar
Hastalık yoksa bir zararı olmaz. Saf protein. Öte yandan tadı ve kokusu ağır değilse erkekler de kendi spermlerini yutabilir tıpkı beraber oldukları kadının yaptığı gibi. Öte yandan cilt içinde faydalı olduğunu okudum pek çok kaynaktan. Kimyasal bir şey değil neticede
Hastalık yoksa büyük keyif ve haz duyar erkek... Onun dışında hiç bir zararı yoktur.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yararı kadar zararı da vardır. Öncelikle temiz olduğuna inanmadığınız birine oral yapmayın. Girtlak kanserine kadar giden nice ağız yolu ile bulaşan hastalık vardır. Yani yutmaya değmez. Ama Temiz biriyse eğer yutmak da bir zarar görmüyorum. Tadı da kişiden kişiye değişir. Çamaşır suyu gibi değil de daha tatlı lezzetli afrodizyak bir şey ya da benim sevgilimin ki öyle
Saçma geldi bana bu... Vücudumuzdaki sıvılar hasta değilsek mikrop taşımazlar.. O yüzdendir ki imkan olmayan yerlerde yaralandığımızda idrarla temizlik yapılır. Konuyla ilgili bir link var mı?
Hastalığa göre değişir bu... Ama öpüşebildiğimiz birinin cinsel organ salgılarını yutmak sorun olmamalı diye düşünüyorum. Bu konuda daha çok tadı konusunda insanlar endişe edebiliyorlar.
Zararlarında emin değilim, sindirim yoluyla bulaşan hastalıklar aklımda değil Şu an . Bunun dışında proteindir, cilde faydalı olduğu söyleniyor. Tadı da berbat değil, tatsız bişey, yutulmucak gibi değil
Faydası: Erkeği mest eder, saygı duydurur.. borclandirir.. yeri geldiğinde kadın için güzel kozdur.. Zararları: umurumda değil, kimseye zorla yutturmadım
Boşuna gratise paralar dönüyorsunuz.. Bir erkegin yüzünuze olağan sıklıkla boşalma sona izin verin ve kür gibi ovalayin yüzünüze hicbirseyciiniz kalmaz.. Tebrizi gibi nur iner yüzünüze
Sperm en büyük protein depolarindan biri, bir inanışa göre göre kadının midesi kalkiyorsa erkeği sevmiyor demektir, bir tek miligramı zayi edilmemeli😎 Hastalıklardan korunmanın en güvenilir yolu tek eslilik 😇
En İyi Cevaplar