Karşılıklı birbirimizi tamamen kaybettirmenin yolları ya da?
Bakalım en güzel fikir kimin
(dolayısıyla en güzel sevişen)
Bakalım en güzel fikir kimin
(dolayısıyla en güzel sevişen)
Bir erkeği sevişirken baştan çıkarmanın en kolay yolu sevişme esnasında ahlaksızlaşman değişmen , tanınamaman olur... Tabiki bunlar tutku yönünde abartı ve samimiyetsiz yönde değil..
Yani Kısaca Tutkulu samimi bir sınırsızlık , iştah erkeği tetikleyen ilk hamledir.. Gerisi teferruat, yok boyundan belden sırttan öpmeler falan...
Gırtlağa köklemeli bir oral her zaman erkeğin aklını alabilecek bir yaklaşımdır...
Kişisine göre değişebilir biraz. Onun zevk noktalarını keşfetmelisin. Birkaç tüyo, Erkeklerin En Çok Haz Aldığı 10 Nokta 🔥 ↗
Deepthroat yap, erojen bölgelerini dilinle uyar, kıvrak ol, argo kelimelerle onu baştan çıkart..
Cevap
21Cevap
Sevdiği şeyleri yapmak lazım. Onu istediğini belirtmen lazım
Okşamasını biliyorsan Dibine kadar kö... kleye k... ökleye oral yapıyorsan toplarını emiyorsan sırtın dönük kucağna çıkp oturup kucagında zplybliyorsn çıldrtrsın.
Sen peki bunları yapabiliyor musun
İşte kadın bu 😁
güzel bir ön sevişme, güzel dokunuşlar güzel öpücükler bir de erkek sırt ve boyundan çok tahrik olur
Erkeğin erojen bölgelerini iti tanımak gerekli. Özellikle boyun çevresindeki dudakların olması onu tahrik edebilir.
Benımkı biraz ritüel dışı
Once serrt ve hızlı içe boşalma
Sonra keşif dolu bir on sevişme
Sonra acı verıcı bir seks
Kadının üstte olup erkeğin bedenini tamamen rahatlatıncaya kadar zıplamaya başlaması
Bol bol inle one erkegim de kocam de duz beni seni icimde hissetmek istiyorum de. senin o. ospunum bu gece ne istersen yap bana de. seksi giyin guzel kokular sur. aklini alacak bir oral yap ve vucudunu kesfetmesine izin ver.
Doğal olmanız ve bencıl olmamanız yeter düşünerek seks 😜
Kadının daha aktif olması beni fazlasıyla tahrik ediyor zaten
o senin dişiliğine kalmışş sende varmıı o yetenek
Sence bu dişilik yeteneği her 10 kadının kaçında var
birinde oda zar zorr işte sen onu bulacaksın
hassas noktalarını bul boyun meme ucu gibi
hafif ısırarak em
Kesinlikle duygusal bir bağ şart ben ablamla seviştim hiç bir zaman böyle bir zevk almadım
Oha, öz ablanlamı
Malesef Evet
Neden böyle bir şey yaptın!
O an etkilendik ikimizde
Kaç kere yaptınız
Hala devam ediyor
Nerelisin
Osmaniye sen
İstanbul
Yaptığının dinen büyük Günah olduğunu biliyosun dimi
Allah sizi helak eder inan
Evet ama engel olamıyoruz farklı bir şey ablam evli eşiyle kötü o işi 1 senedir yapmamışlar üç aydır her gün görüşüyoruz işte
Ama çok zevkli
Önce bir yağlı masaj karşılıklı
Y*arak.. A*ma değecek kucakta öpüş
Y*arağini oyna o da a*mini
Okadar detaylı anlatırsam hesabı kapatırlar :D
En güzel fikri verene herhangi bir ödül var mı?
😂😂 anlatamam gösteririm gel 😂😂
Herşey burda konuşulmuyor malesef
Benimle sevismiyosan fikirde vermem
oral
Konuş onunla ona söyle süpersin de
uzun konu...
Ara anlatayım
Orall
Argo kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar