Eklemek istedğiniz varsa yoruma yazabilirsiniz.
Sexting
Telefonla
Görüntülü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bu siteden önceden yapmıştım birkaç kişiyle ama bir kızı asla unutamam hala bayılıyorum ona ama görüşmüyoruz artık keşke eşim olsaydı diyorum hala telefonda daha çok etkileyici oluyor
sadece yazışarak yapılmasını sevmem. Yazışmada öyle sana şunu yaparım ah uh sohbetleri yapmacık ve itici geliyor bana.
Cinsellik üzerine bir sohbet içinde olmak güzel oluyor ne tür pozisyonlar sevilir neler giyer vs. Bunları konuşur iken fotoğraf atılmasıda hoş olur.
Her turlusunu seviyorum hepsini de yaptim. Karsimdaki taraf nasil seviyorsa oyle yapiyorum. Bu aralar yazilidan cok sesli yapmaya basladim.😊
Rica ederim
Cevap
43Cevap
Hepsi güzelde telefon daha iyi
Peki sen sanal yapıyorsan bir sans verir misin
Telefon severim
Sans verirsen güzel bir fantezi anlatırdım sana
Kilo fantezisi ile alakali sextingi cok seviyorum ilerde daha da sismanlayacagini sismanlayinca vucudunun nasil olacagini tasvir ediyorum hayal ederken ben aziyorum üzerine de fotograf video atarlarsa super oluyor
İlginç
Kafa dengi insan bulmak zor oluyor biraz
Görüntülü ve telefonda olmasını isterim, Hele ki arzular karşılıklı ise şahane olur ❤️🔥❤️
Ya siz küçük hanım?
Ben telefon ve sexting canım
telefonla daha guzel oluyor goruntulu telefonda konusarak ayrıca farklı bır guzel oluyor yazısarak seks anlamsız otekınde sesını duyuyorsun görüyorsun ya da bıraz daha reele yakın sayılır
Ünideyken sevgilimle birkaç kez telefonda konuşarak yapmıştık, şimdi düşünüyorum da ulan ne çaresizlikmiş be. :-/
Telefon veya whatsapp üzerinden ama aralarda fotoğraf paylaşıp hayal gücünü artırarak.
Ben sesçiyim sesten de çok tahrik olurum sesimde çok tahrik ediciymiş ben o ıhllamaları inlemeleri duymakla zevke geliyorum o yüzden b didim 😊
Ne telefonla nede görüntülü sadece yazarak en ideali o.. Çünkü hatalar ve istenmeyen şeyler siline bilir.
telefonda konusarak ve msjlasarak bastan çıkaramayacagım kız yoktur buna emini çogu kızda öyle der
Reeli herzaman tercih ederim ya, ama olmuyosa telde daha iyi nefes alislari iyi geliyor
goruntulunun zevki bambaska kizin yuzundeki mimikler 😊birde sevgilin yanindayken goruntulu ara diger odaya gecsin dene ve yanina yaklassin inanilmaz rivyana da olursun
Bana her çeşit uyar partnerim nasıl isterse öyle yaparız onunla
Sesli konuşarak inlemeler eşliğinde aynı anda boşalmak
Önde giden görüntülü ama buna cesaret edecek pek yok
Reel yapılanla arada fantazi amaçla yapılır sadece...
görüntülü konuşarak karşılıklı soyunup takılmayı yaparım arada
Görüntülü hariç yapmak aşırı saçma
Görüntülü diyorum 😋, umarım engel yemem😂
Neden yiyesin ki
Yeterince vurgu yapamadım sanırım, ikimizinde müsait olduğu bir zaman görüntülü yapmak ister misiniz?
Hayır istemem
Fotoğraf göndermeye nasıl bakıyorsunuz? 😅
Önceliğim görüntülü sonra sesli, bu siteden çok kişiyle görüntülü ve sesli yaptım hepside iyiydi profesyonelce yapıyolardı ama tek şikayetim vajinalarının kıllı olması
yaz bana seni inim iniminletip seni paralarım güzellik
o görüntülü işaretleyen cesur kadınlar neden bana hiç denk gelmiyor :D
Görüntülüyü pek yapamadım ama telefonla sextingten daha iyi
Takip isteği atsam sen de takip eder misin konuşalım!
görnütülü :)
sonunda gercegını yapacaksak hepsıne katlanırım ama gerceklesmeyecekse sanal cok sacma
Görüntülü daha güzel. Hem ses hem görüntü.
Görüntülü mu yuh artık ne cesaret 😀
Yazılı ve /veya görüntülü
sexting istiyorum.
bana dm atar mısın sana bir şey soracağım.
Buradan sorabilirsin
teşekkür ederim kalsın o zaman.
buradan soracak olsam dm istemem
teşekkürler.
Dm yi açacak olsam boşuna kapatmazdım
ben kapatma sebebini ya da bu eylemi yapıp yapmadığını bilmiyorum tabi ki...
kim seni nasıl pişman etti bilemem ama evet bu doğru; istediğim şey kendi adıma bir ayrıcalık.
Sanal icin birinimi ariyorsun?
Ses değil de bilgi alışverişi olabilir
Gerçeği dururken sanal ne yaa 😂
Gerçeğin yerini hiç bir şey tutmaz..
etin ete değmesi lazım, hiç sevmem sanal seksi
sonu reele çıkan herhangi sanal seksi severim
Yapmışken görüntülü olsun.
Goruntulu olursa tadindan yenmez
Canlı tercih ederim.
Bu konu acayip derin
sexting diyorum
Görüntülü candır