Cevabın nedir?
Bir sevdiğim vardı aslında daha önce çok genç yaşta evlenmiş o evlilikten kaçmış resmen işyerinin kapısında tanıştık diyeyim zamanla aşık oldum onla beraber yaşadık neyse bizim oyunlarımız telefonda biriyle konuşurken diğeri onu uyarirdi yurtdışına tatil için gittiğimizde otelde denizin içinde başkalarının izliyecegi şekilde seks yapar birbirimize dokunurduk ama sanırım benim en sevdiğim ona hediye alıp biraz alkolden sonra hafif uyarmak ıslak bırakmak asla sikmemek sabaha kadar 15 kez islattigimi bilirim sonra o tırnaklarını sırtımda kırar sirtimi delerdi bende onu :) azdırıcı içip seks yapmadan durmak ve sonra birbirimize saldırmak evin her yerinde :) birkez akrabada kalmaya gittiğimde bana azdırıcı icirmisti nalet kadın peki siz hiç toplandı da iken evdeki sevgiliniz kendini tatmin ederken ıslanmış sularını size resim attimi toplantidan kaçtım :) deli yıllardı özledim be
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılDoğal zamanlarda tahrik ile başlayıp daha sonra ön sevişmenin çeşitli mekanlarda devam eden olay örgüsü ile seks sonucuna ulaşmak iyi olur
10 Yorumla
+1 yılDışarda ufak frikikler vermek😈 En beklenmedik anlarda resimler paylaşmak ya da sadece yan yana otururken parmaklarımla boynunu okşamak yavaşça sırtından aşağı hafifçe inmek ve bunu bana rahatça dokunmayacağı zamanlarda yapmak! Sonrası inanılmaz oluyor.
141 Yorumla- +1 yıl
Offf👏👍👍😘
Geceleri dışarı çıktığımda hiç tanımadığım ama beğendiğim erkekleri baştan çıkarmayı severim.
Lavaboya gittiyse arkasından gider taciz ederim😃44 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
101Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlmadık yerlerde baştan çıkarıp erkeğimi çıldırtıp sonra geri adım atarım.
71 Yorumla
+1 yılDuruma göre değişiyor bazen oyuna fırsat bile kalmıyor 😎 genelde onu tahrik etmeyi seviyorum ve hoşlandığı tahrik oldugu bir kac şeyi farkinda degilmis gibi yapip onunla oynamayi seviyorum..🔥🔥
70 Yorumla
+1 yılBirileri varken ya da dışardayken birbirimizi tahrik edip kaçamak bakışlarla oynaştıktan sonra depar atarak eve koşmak.. kapıyı açar açmaz dudaklar yapışıkken birbirimizi soymak.. Ve dizginleri ele alıp direksiyon başına geçmek..
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelde o beni kovalıyo ben kaçıyorum yakaladığı anda bafiliyo jdjskfjsknf
173 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Bende genelde şu durum oldumu bayılıyorum. Gerçekten ama gerçekten seks yapacağımızdan hiç haberim yoksa eve geldiğimizde film izlerken ufak cilveleşmeler oluyor. Sonrasında kadın arkadaşım diğer odaya gidip bambaşka bir kıyafetle yanıma geldiğinde deliriyorum. Tabi önce bulunduğumuz yerde sonrasında da yatak odamda aynalar eşliğinde mükemmel bir birleşme.
10 Yorumla
+1 yılHer seferinde ilkmiş gibi hatta hiç tanışmıyormuşuz gibi hatta ve hatta ben kız oglan kızmışım da ilk kez bir kadınla cinsel ilişkiye giriyormuşum gibi cilveleşerek sorup bana öğretmesini isteyerek acemice yaklaşmak ve sonra... harikaaaaa 😉😃😻😍💓😎
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkür sevgoli @Aybükem78 🌸🌺
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanından geçerken kalçamla ve göğsümle temas ederim ya da arkasından sarılıp boynundan hafif ısırık atarak öperim bu onu tahrik eder ama iyice tahrik olana kadar birlikte olmam
111 Yorumla- +1 yıl
😘😘😘
Her oyunu severim yeter ki oynayalım. Hayal gücü yüksek ve fantezi yapmayı seven bir partner ile bulutlardan inmem zaten.
81 Yorumla
+1 yılMutfakta ufak tefek oyunlar yapıp mutfak tezgahında ya da masada bir takım şeyler yapmak benim eskiden çok hoşuma giderdi çok zevklidir özellikle mutfak tezgahında çırılçıplak duran bir kadın inanılmaz derecede yaptığı oyunlarla erkeğini tahrik eder.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. 
. Aklıma bu karikatür geldi. Kızma be be okuyunca çok gülüyor insan😊
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEbeveyn banyosunun kapısını açık bırakıp seyretmesine imkan tanıyorum
2123 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş 😊
- +1 yıl
Çocklar izlerse aman dikkat 😄
- +1 yıl
Ooo bu harika bir taktık mis sonra ne oluto
- +1 yıl
@estetisyenemel7 sen nasıl bir mahlukatsn ya erkek oldugun halde pembe profil açıyorsn
Cevap sahibi+1 yıl@Profesör28 katılıyorum bariz sap
- +1 yıl
Sapın önde gideni hemde.. eli şeyinde dolaşıyor buralarda
- +1 yıl
Size kadın oldumu ispat ederim de sen gotvereen olmasını nasıl ispat edeceksın
- +1 yıl
Tamam sen ispar et ben göt olacam burada
- +1 yıl
Ben sana istedin sekilde resim atıcam anlık
- +1 yıl
Resmle ispatmı olur ya
- +1 yıl
@Profesör28 Video atsın senin demeni istediğin şeyi videoda desin iyi kanıt. Ama ya arkadaş çağırısa :D
- +1 yıl
Bende ses kaydı atsın istediğimi söyleyerek diyecektmde benmde aklıma o geldi arkadaşına söyletir 😄😄 adım gibi eminim ama erkek.. foto bile atmadı ki
- +1 yıl
@Profesör28 Boşver öyleleri kesin eli sertleşmiştir sap'ın.
- +1 yıl
El yetmez ona ya eşeğe giderdir ya da şişmesi vardır 😄
- +1 yıl
@Profesör28 Düşününce yel değirmeni daha mantıklı eşşek kombosu olur :D
- +1 yıl
😄😄😄😄
Cevap sahibi+1 yıl@Profesör28 yanlız görüşümün altından defolun
- +1 yıl
Defol dedine inadına gitmiyorm 😄😄
- +1 yıl
@Hımmmoo sende gel 😄
- +1 yıl
@Profesör28 Gidermiyiz biz başkan bir lafa Gizli Üye olmasaydı dm'inde 1000er hanelikte yüzlerce mesaj bulurdu sonra niye kadın değilmişim der trans olur.
- +1 yıl
Gizli üye ordamısın 😄
- +1 yıl
@Profesör28 La kızsı erkek sana diyoz.
Sinirliylek sevişmek en sevdiğim şeydir tartışma sonrası daha zevkli olur.
141 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Ben bir keresinde cafede otururken partnerime seni masanın üstünde ilişkşye girmeyi istediğimi söylemiştin. Oda bana bacaklarını aralayarak masanın ortasını gösterdi tam olarak burayamı yatıracaksın beni dedi 😊🔥
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılMasaj oyunu çok güzel bence, kokulu losyonları karşılıklı sürerek masaj yapmak mesela bambaşka bir şey, sonrası da malum zaten 😊
Bir de ebeveyn varken sevgiliyle eve gizlice girmekte çok güzeldi😊 Her kapı açıldığında yakalanma tehlikesi, her seks esnasındaki seste acaba duydu mu diyip radyonun sesini biraz daha açmak apayrı bir heyecan 😊😊🔥🔥🔥00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYine herkes hayal dünyasından bir kesiti paylasmis 😁sevgiliyken o dedikleriniz evli olanlar yazsin bir de😜😜gizleneyim bariiii
158 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNapalim o da bizim beceriksizligimiz diyelim
- +1 yıl
Bizede maharetli kadın lazım ya
- +1 yıl
Yapan çok var evli olupta. sen pasif kalmışsın
- +1 yıl
Evlşyken farklı ı gercekten neler farklımesela
- +1 yıl
@estetisyenemel7 neler neler emellll neler neler
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Olmadık zamanlarda sıkıştırıp bafilemek... Misafirlikte, sosyal ortamlarda, umuma açık sote yerlerde..
30 Yorumla
+1 yılAniden arkama gelip penisini bastırması ya da avuçlaması falan jdsj
120 Yorumla:) dizi izler gibi okudum yazdıklarını :) sihir parmaklarına dikkat et , sarılıp uyumak en güzeli :) kokusunu hissederek
20 YorumlaÖnce tepeden tırnağa heryerini öperim efendim. Sonra parmağımla vücudunu gezdiririm.. Sonra vajinasına oral Yaparım.. Çıldırana kadar. Yeter artık hadi diyene kadar bacak aralarından asla çıkmam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKulağıma fısıldayıp kaçmalı yakaladıgımda şimdi değil deyip ıssırarak öpmeli daha sonra seksi çamaşırla yanıma gelmeli Küçük bir şok yaşatmalı yani 😂
10 Yorumla
+1 yılİyi geceler,
Seks oyunu yapmak için oynamayı bilen partner gerekir, bizim ülkemizde bırakın oyunu mastürbasyon yapmayı pis sayanlar var.10 Yorumla
+1 yılTahrik oyunu favorim
100 Yorumla
+1 yılbende genelde özellikle beraber uyurken göğüsleriyle oynayıp uçlarını sıkıyodum öyle oluncada ister istemez tahrik olup bir anda ileri seviyeye geçiyoduk :D: D
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olmadık bir zamanda, mesela toplantıda veya işyerinde tahrik edip zor durumda bırakmak.
20 YorumlaUlan millet ne yazmış be bende hic öyle şeyler yok tutcan mikcen
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
zifiri karanlık bir evde hafif slow muzik çalarken çırılçıplak bedenleimizi saklandığı yerde bulup sadece bedenler imizin degdigi sert bir öpüşme.
sonrasi mi? ? :) sence !10 Yorumla
+1 yılrenklendirmek iyidir herkeste değişkendir mutluluklar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ortam uygun olunca, muzip bakışlar ve gülüş ile hazırlık yapmak. 😃
10 YorumlaEn olmadık yerlerde partnerini kenara çekip ateşli bir öpücük ve karşılıklı olarak elleri pantolonunun/eteğin içine sokmak...
10 YorumlaCok güzel anlattın herzaman her fırsatta yaparım otobüste bile yapmışlıgım vardır 🙈🙈🙈🙈🙈🙈
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKör ebe
Gözlerini baglayıp ebeyi cezalandırmak :)10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yere oturup o ayakta iken öpe öpe koklaya koklaya külotunu indirmek yavaş yavaş.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılseks mi. oda ne ben bilmiyor seks ben biliyor duj oda coktandir yok
10 Yorumla yakalanma riskinin olduğu yerde tam soyunmadan yaka paca ateşli arzulu sehvetli bir sevişme...
10 YorumlaSaydıklarına tamamıyla katılıyorum. Azdirip onun hamle yapmasını bekliyorum bazen de. Sonra ben daha iştahlı bir halde karşılık veriyorum buna
10 Yorumla
+1 yılKlitoris ile oynamak önemli. Mutfakta soslu makarna pişirirken arkadan sinsice yaklaşıp zehir kaplı iğnemi batırıp kaçmıştım. O da yemeğin altını kapatıp peşimden geldi ve direkt yumuldu bana. Güzel günlerdi...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGöğüslerime bakmasını sağlayıp arabada ellemek için can atması, yakalanma korkusu ..
1411 Yorumla- +1 yıl
Ooo bunları yaptıktan sonra yatakta neler olur bir bilsen
Cevap sahibi+1 yıl@Bazenneşeli hiç o aşamaya getirmedim 😂
- +1 yıl
yakın getirirsin iradeli adammış senin ki?
- +1 yıl
Hahahhahah sadece fotomu ifşalamak istemiyorum niye kiskaniyorsun
- +1 yıl
Ya hadi bak işine çirkinsin zaten yeterince ufgyfhf
- +1 yıl
İşte en can alıcı nokta o yakalanma korkusu haz üstünde bir haz ve tatmin 👍
+1 yılEn güzeli sevişirken vibratör kullanarak kızı delirtmek
10 Yorumla
+1 yılEllerini bağlayıp karşısında striptiz yapmak
213 Yorumla- +1 yıl
Bu kadın deli deli 😄😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılEv içinde olmadık yerde arkasından sarılıp kendime cekmek duvara yaslayıp kalçalarını okşayarak boynunu öpmek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirbirine sataşmak, kucuk tatli kavgalar esliginde tahrik edici el hareketlerinde bulunmak. Ardindan kucagina alip yataga gecmek.
20 YorumlaSenin yazdiklarina ek olarak masaj yapmak kalcaya tokat sayabilirim
10 YorumlaBielr sevgilim Olsunda kontrolü eline alsın severim 😊
20 Yorumla
+1 yılYazduklarının hepsini bende severim ama bunları her kadın. yapmıyor malesef
10 YorumlaSenin gibisi zor. Sana bunu yaptıracak erkek var mı. Ben en çok mutfak ve duştaki oynaşmaları severim ve orada ayakta becermeyi
10 Yorumla
+1 yılHerkesin içinde tahrik edici bakışlar atmak, aramızda sır olan cümleler kurmak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yıl30 senedir evliyim ama hiç öyle bir oyun oynamadık 🙈
10 Yorumla
+1 yılO pozisyon, bu pozisyon daha güzel yerine her pozisyondan zevk almayı tercih ederim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAzdirip azdirip kacmak😊😊
138 Yorumla- +1 yıl
Yakalanırsan fena olur bak demedi deme :)
Cevap sahibi+1 yıl@Sinirli_Penguen daha güzel 😊😊
- +1 yıl
yaramaz mıyız acaba biraz? ;)
Cevap sahibi+1 yıl@Sinirli_Penguen sanirim😊
- +1 yıl
en sevdiğim ;) merak ettim seni :)
Cevap sahibi+1 yıl@Bazenneşeli yaw bir yürü git abaza gibi her yorumun dibindesin. De get öteyee
- +1 yıl
Kaçan kovalanır 😂
+1 yılHerkesin ortasında kimseye belli etmeden dokunuşlar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. masa altından ayağımla bacaklarını okşamak sevmek ve yukarı doğru çıkmak...
20 Yorumla
+1 yılAynı şekilde sana katılıyorum ayak üstü öpüşmek felan olup olmadık yerde azmak sonra gerisi patır kütür seks 👅
10 Yorumla
+1 yılDerin derin bakışlar o gözler konuşacak arkadaş 🤣.. o gözler ne istediğini söyleyecek 😍
00 Yorumla
+1 yılBiz henüz oyun oynayacak yaşa gelmedik
50 Yorumla
+1 yılBen ev içerisinde değil cafe de asansörde arabada akla gelebilecek her yerde sıkıştırıp azdırıp onun uzerime atlamasini çok seviyorum 😉
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılolgunlar bu konuda iyi onu bilirim ben
20 Yorumla Sünnetsiz olduğum için hiç sevgilim olmadı hiç ilişki yaşamadım bilgim yok
00 YorumlaKadının yüz üstü olduğu pozisyonda, onu sıkıştırıp, penisi kalça arasına sıkıştırmak.
10 YorumlaAcıklamaya yazdıgın şeyler ve daha da fazlası 👍
10 Yorumla- Devamını Gör (55)
Devamını Gör(100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı