Sevgilimle sürtünme birlikte olduk zevk suyu geldimi hatırlamıyorum hiç bir şekilde üstüme boşalmadi prezervatifin içine boşaldı gördüm boşalma ya yakın prezervatifini takip kendisi boşaldı ama üstümdeyken normal sürtünme oldu içime hiç girmedi üstüme boşalmadi da ama korkum zevk suyu herkes sormuş burda celiskili cevap verdiler bana bir yardım etseniiz bide adetim 9 gün gecikti dün eczanedeki testten aldım 2 tane farklı marka ikiside negatif kafayı yicem 😢
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece sürtünme yolu ile ilişki yaşamışsınız, içine girmediği için hamile kalmazsın endişe etme, ayrıca adet gecikme sebebim de stresten tatlım. Panik yapmanı gerektirecek hiçbir durum yok, sen stres yaptıkça adetin daha da gecikir, rahat ol
110 Yorumla
Soran+1 yılbir bilsen kafayı yedim ya
Cevap sahibi+1 yılSadece strese bağlı gecikiyor şu an adetin ve malum mevsimler arası geçiş dönemi, sakin ol, endişelenecek hiçbir şey yok, aynı korkuları bende yaşamıştım ama yersiz bu korku
Soran+1 yılSende mi sürtünme yaşadın sana zevk suyu geldimi beni korkutan bide yumurtlama gününde olmasi
Cevap sahibi+1 yılTam yumurtlama günümde oldu ve ve bizimki sürtünme de değil gayet beraber olduk, zevk suyu da geldi ama içime boşalmadı, ben hamile kalmadıysam sana hiçbir şey olmaz
Soran+1 yılAy inşallah sende adet gecikmesi oldumu
Cevap sahibi+1 yıl17 güncük 😂
Soran+1 yılOha neden öyle oldu hastalık mı var
Cevap sahibi+1 yılHamile miyim diyip stres yaşadığım ıçin gecikti, doktor strese bağladı
Soran+1 yılO 17 gün içinde niye test yapmadın ki doğrusu ben yaptimda yine rahat değilim
Cevap sahibi+1 yılYaptım tatlım doktora da göründüm kan testi yaptırıp
+1 yılHamile kalma ihtimalin yok denecek kadar az. İçin rahat olsun tatlım.
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke olsa. ..
- Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılÇelişki falan yok hiçbir yerde.
İÇİNE BOŞALAN OLMADIYSA HAMİLE DEĞİLSİN.
Bu kadar sadece. Hepsi bu.
Sektrilyonda bir olan ihtimalleri konuşmanın bir anlamı yok.92 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi benim psikolojim hep ağladım korktum anlık oldu zevk suyu sürtünme de sorun olmaz demekki
- +1 yıl
Gerçekten...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
+1 yılZevk suyunda sperm yok korkma canım
01 Yorumla
Soran+1 yılbazı siteler azcik bulunuyor diyor
Zevk suyuyla hamilelik yüzde 1'in bile altında.
04 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliosn
- +1 yıl
Bilimsel bir şey çünkü.
Zevk suyunda %1'le %5 arasında sperm bulunabilir. Bu spermler vajina girişinden yumurtalıklara ilerleyecek, sadece 1 tanesi sağ kalacak ve hamileliğe sebep olacak. Normal içine boşalmalarda bile her defasında hamilelik olmayabiliyorken, bu durumda oran çok düşük.
Ayrıca; sperm havayla temas ettiğinde ölür.
Soran+1 yılYani bu durumda bende gebe riski yok mu
Nası öyle zevke getirmeyi başardın aferin san
00 Yorumla
+1 yılSakin ol, stresten gecikmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılGebe olma riski yok dimi
- +1 yıl
Öyle hemen olan birşey değil hamilelik, sakin ol, bir mast yap, rahatla, hormonların çalışsın bir
Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Stres yapmışsin oyuzden gecikme var birşey olmaz
00 Yorumla
+1 yılBakire misin
04 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
O zaman kalmazsın o zar ne işe yarıyor sanıyorsun
Soran+1 yılbakirelerde böyle hamile kalabilir o zarı içinde delik var zaten kanama nerden geliyor saniosn😂
- +1 yıl
Hadi ya o kadar detaylı incelemedim ajdjwjdj
Ama kalmazsın ya çünkü şey zevk suyu sonuçta sadece ilişki sırasında kayganlaştıcı olarak görev yapıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynısı arkadşımin başına geldi en iyi o bilir
00 YorumlaPsıkolojıktır
00 Yorumla
+1 yılkalınır
00 Yorumla
+1 yılGirmedi ise korkma
00 Yorumla
+1 yılKondomla sürtünme?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı