Gizli Üye(25-29)+1 yılboş ver ya öyle yerlerin kapısına bile uğrama. Kariyer yap geleceğini kur kendine yatırım yap filan daha sonra 30 yaşına geldin mi evleneceğin kişiyle istediğini yaşa. Bekaretini sadece kocan alsın hatta vücuduna bile sadece kocan dokunsun. Bakma sen evlilikte bekareti önemsemeyenlere önemsemeyenler de sözde önemsemiyor böyle yapanların çoğu ya evlenemiyor ya da evlilikleri kalıcı sürmüyor o kadar masraf yazık.
Doğru kişiyle evlenirsen tatlı küçük tartışmalar haricinde (o da adı üstünde) hiçbir sorununuz çıkmayacaktır. Tecrübeyle sabittir😉.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi anlık istekle yapma bence sonra pişman olursun mesela benim de merakım isteğim var ama güveneceğim biriyle sıradan olmasın istiyorum o yüzden beklemeye devam
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Cluba gidince ilkini tanimadigin kisiye verince eline ne gecicek acaba, tanidigin guvendigin biriyle ilk iliskini yasasan hem daha iyi olur hem de sağlıklı olur. Clubda herkes sarhos sarhos geziyor adam sabah seni hatirlamicak bile ya da icine bosalicak o ictigin ilaçlar ise yaramicak
31 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyosun dusundum yapmicam zaten teşekkürlee
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
hamilelikten daha çok hiv vs gibi cinsel yollarla bulaşan hastalık kapabilirsin, he illa yapıcam diyorsan mutlaka korunun
01 Yorumla
Soran+1 yılAaaanaa hıc dusunmedim hastalik kapabilirim de yapmak istiyorum ay of bilmiyorum teşekkürler
+1 yılKendini koru dikkat et kendine kimseye güvenme sonra ellerde dolandirirlar tehdit falan filan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılYani düşük bir ihtimal ama yine de kalabilirsin bunun için işi garantiye alman adına sana ertesi gün hapını öneririm
00 Yorumla bu tarz kadınların bir kez daha boş varlıklar olduğunu anlıyorum
00 YorumlaSorunun özeti : Belamı arıyorum nerede bulurum?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılYok kalmazsın, yeterince dikkatli olunursa sorun olmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlkinde kalabilirsin dikkatli tedbirli yapmak gerekir en iyisi yüzeysel rahatlar
00 YorumlaSaglikli birine ver clup bar tarzi yerler riskli kiz
00 Yorumla
+1 yılSakın öyle saçmalık yapma sakın. Sen seks oyuncağı değilsin bir kadınsın, kendin ol.
00 Yorumla
+1 yılTrol sorudur ama yine de düşüncelerimi söylemek isterim. Bu nasil bir vizyonsuzluk ve cehalet..!
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılaga vere vere ne bicim yerlerde insan bulup veriyorsunuz, yok bide eskort ol ilk musterine ver..
06 Yorumla
Soran+1 yılYa cekingen yapım var clupte sürekli yanaşmaya çalışıyorlar zaten erkek arkadaş yapamiyorum orada denemek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılYasin knk senin knk
Soran+1 yılYaşımı soruyorsan 19
Cevap sahibi+1 yıl19 cluplarda geziyon he.. valla ne diyim yazik bence. "denemek istiyorum", mecbur degilsin yani sirf bir cogu yapti diye geri kaliyorum aman bende onlarla esit olayim derdini anlayamiyorum. Bari sevdigin asik oldugum sevgilinle falan olsaydi en azindan daha az koyardi ilerde ayrilsaniz bile. Gidip gonul eglendiren mekanlarda adamin birisiyle bakireligini mi verecen..
Soran+1 yılClub club gezen birisi değilim arkadaslarla arada gidiyorum okadar. Banada mantıklı gelmiyor ama denemek istedim bir anlik heves işte. Yapmam muhtemelen teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim..
- Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılGüzelce korun hiç bir şey olmaz kendin prezervatif i ona giydir
00 Yorumla
+1 yılHap al ve kondom kullandır. Bana denk gelmen lazımm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Yaş kaç canım . Ayrıca bunu iyi düşündün mü
02 Yorumla
Soran+1 yılGibi gibi bilmiyorum ya başıma bela alirmiyim sonradan adam bulmaz dimi beni gerildim
Gizli Üye(25-29)+1 yılPara karşılığı satın almak istiyorum bekaretini 👍 ve şartım birlikte olmadan önce duşa girip duş almak zorundasın. Kabul mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTanımadığına vereceğine bildiğin tanıdığın birine ver daha iyi olur.
ya da hiç verme zamanı geldiğinde karşılıklı alıp verirsiniz.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılClupta hastalık kapabilirsin benim gibi bakir biriyle birlikte ol
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet hastalik kapabilicemi unutmusum bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılNerede yaşıyosun
Soran+1 yılİzmir
Cevap sahibi+1 yılUzak ya yakın olsak birlikte olurduk ben de bakirim
Gizli Üye(18-24)+1 yılSanaldan birşeyler yaşayıp tatmin etmeye çalış kendini
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİzmirdeyim ben de yazsana bana. Beğenirsen ve güvenirsen buluşabiliriz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılClupten bulmak yerine bekaretini satacak birini bul. Hem seçici ol. hem zevk hem para
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbunu markalar bile yazar "%96 ya kadar hamileleliği önler" tabi yırtılmazsa
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNiye klup peki. Oradaki serserilere mi vermek istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok saçmaymış, neden rastgele biri ki, pişman olmak da var
00 Yorumlaİzmir yine şaşırtmadı
00 Yorumlaaz da olsa ihttmal var
00 YorumlaSaçma düşünceleri var kurtul bunlardan
00 Yorumla
+1 yıl45 yaşından sonra mı :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöyle şeyler yapma
16 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadaşım yok cekingen birisiyim yapamiyorum bir kere olsun gorusmeyelim istiyorum
Cevap sahibi+1 yılyaptıktan sonra ne değişecek, yine sevgilin olmayacak
Soran+1 yılÖyle de denemek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılkonuşalım
Soran+1 yılNeden? 19 yasimdayim dayi ben
Cevap sahibi+1 yılyapmaman için zaten konuşalım, yanlış bir düşünce içindesin, öyle konuşacak olsam zaten gizliden yazardım
Gizli Üye(30-35)+1 yıl45 yaş üstü ve bakire. tamam ablaaa
01 Yorumla
Soran+1 yılOff 107 yaş hesap 19 yasimdayim ne anlatiyosun
Gizli Üye(18-24)+1 yılBabasının birtanesi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNsıl korunduğuna bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılClub e gerek yok hangi şehir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. ilkin için güzel yer :D
00 Yorumla
+1 yıltüh ya kaçırdım
00 YorumlaYapma
00 Yorumla
+1 yılYapma ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılyok kalmasın
01 Yorumla- +1 yıl
bu şeyın deneme kıyımı olurmuş
Atmıyorsun sallıyorsun
00 Yorumla
+1 yılSevgilin yok mu
00 Yorumla
+1 yılAh ah ne. isin var onlarla gel
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoluk çocuğu almasınlar şuraya ya
11 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşımdayım ben çocuksam sizde çocuksunuz
+1 yılBuldun bile 🤪
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadasınla yap bence
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBildiğin guvendiğin birisi olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılkotu trol
00 YorumlaYapma pişman olursun
05 Yorumla
Soran+1 yılNedenki
Soran+1 yılBende emin değilim zaten hastalık falan kaparsin dedi birileri ondan bilmiyorum
Soran+1 yılÖyle tabi
+1 yılHap al yanina
01 Yorumla
Soran+1 yılİlk hapimi aliyorum
Neden clup
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkalmazsın teyzemmmm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVerrr
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri